Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
FLASH

Për William flokët janë një kujtim: Princi shfaqet me një look të ri… ‘i detyruar’

Koha kalon dhe flokët në vend që të zbardhen… bien.

Kështu princi William duke e kuptuar atë që po i ndodhte me flokët ka vendosur të rruajë kokën pothuajse zero.

Veprimi i tij nuk i ka shpëtuar tabloideve britanike të cilët e kanë publikuar lajmin me tituj të tipit ‘God shave the king ’’Perëndia e rruajti mbretin’
(da.xha/BalkanWeb)


Komente ( 3 )