Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Porsche prezanton modelet e reja

Porsche ka zgjeruar listën e modeleve GTS edhe te Cayman e Boxster.
Këto dy modele të njohura të Porsches kanë përfituar nga seria e re, me të cilën tani përdorin 361 kuajfuqi dhe motorët 2.5-litra.
Detajet me ngjyrë të zezë dhe dritat Bi-Xenon janë veçori të Caymanit dhe Boxster GTS.
Përmes përdorimit të sistemit të ri të ajrimit dhe motorit turbocharged, modelet e reja kanë fituar 35 kuajfuqi më shumë, edhe pse kanë motor të vogël. Si pjesë standarde e modeleve të reja janë edhe gjashtë shpejtësitë manuale, por Porsche nuk ka ofruar edhe pakon automatike.
Shpejtësinë deri në 100 kilometra në orë modelet e arrijnë për 4.1 sekonda ndërsa shpejtësia maksimale është 300 kilometra në orë.
Cayman 718 do të kushtojë 60 mijë funte, derisa Boxster GTS 61 mijë funte.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.