Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
14:00

Belgjikë - Tunizi

RUSI 2018
17:00

Republika e Kores - Meksikë

RUSI 2018
20:00

Gjermani - Suedi


Presidenti Thaçi: Ka nevojë për një fazë vendimtare në bisedimet me Serbinë

Thaci

Në ambientet e ceremonisë së nënshkrimit të programit me Korporatën Sfidat e Mijëvjeçarit, presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, komentoi lidhur me zhvillimet e fundit në Kosovë, pikërisht për çështjen e kufirit të Kosovës me Malin e Zi.

Ai foli fillimisht për prespektivën e bisedimeve mes Kosovës dhe Serbisë, që pritet të hyjnë në një fazë të re. Thaçi deklaroi se ka nevojë për një fazë vendimtare në bisedimet me Serbinë.


Komente ( 1 )