Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
14:00

Angli - Panama

RUSI 2018
17:00

Japoni - Senegal

RUSI 2018
20:00

Poloni - Kolumbi


Prova ekstreme e marinsave amerikanë, pijnë gjak kobre për të mbijetuar (VIDEO)

A U.S. Marine drinks the blood of a cobra during a jungle survival exercise as part of the "Cobra Gold 2018" (CG18) joint military exercise, at a military base in Chonburi province, Thailand, February 19, 2018. REUTERS/Athit Perawongmetha

Marinsat amaerikanë duhet të kalojnë një sërë sfidash për të arritur aty ku janë. Një nga provat më ekstreme që u duhet të kalojnë është të pijnë gjak kobre në mënyrë që të mbijetojnë.

Fotot ekstreme në xhungël vijnë nga një stërvitje e përbashkët mes forcave amerikane dhe atyre të Tajlandës, Singaporit, Japonisë, Koresë së Jugut, Indonezisë dhe Malajzisë, që jo më kot quhet “Kobra e Artë 2018”.

Stërvitja po realizohet në provincën Chonburi të Tajlandës dhe përfshin gjithashtu simulime operacionesh shpëtimi, zbarkimi me mjete amfive e të tjera. Stërvitja e përbashkët 10-ditore organizohet për të 37-in vit.


 (BalkanWeb)