Vite më parë nuk i kishim parë ende format bombastike të këngëtares Ronela Hajati.
Por në 2013 në performancën e spektaklit të përvitshëm të “Kënga Magjike”, këngëtarja i la të gjithë pa fjalë.

Përveçse performancës ekspresive në skenë, na mbetën sytë dhe tek të pasmet e bollshme të saj.

Ronela nuk ka qenë kurrë strikte në mbajtjen e dietave, me përjashtim të kësaj here, ku këngëtarja arriti të humbë 12 kilogram në 11 muaj.

Etiketa: