Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Rusi 2018, Peskov: Mund të ftojmë Trumpin në Kupën e Botës

thumb2-football-2018-concerts-green-football-lawn-russia-2018-soccer-world-cup-football-696x435

Presidenti i SHBA dhe liderët e shteteve të tjera do të mund të jenë të ftuarit e Kupës së Botës, Rusi 2018, deklaroi sot zëdhënësi i Kremlinit, Dmitri Peskov.

”Presidenti Putin ka thënë se do ishte i lumtur të shikonte të gjithë të ftuarit në Moskë dhe sigurisht duke përfshirë edhe SHBA-në në nivelet më të larta”, theksoi Peskov duke shtuar se Trump mund të ftohej në Moskë për Kupën e Botës.