Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
14:00

Brazil - Kosta Rika

RUSI 2018
17:00

Nigeri - Island

RUSI 2018
20:00

Serbi - Zvicër


SHBA, 45 minuta me kokën e ngecur në tubin e shkarkimit, vajza shpëtohet nga forcat zjarrfikëse

gruaja i mbetet koka brenda

SHBA-Ka parë tubin e shkarkimit dhe ka menduar që koka e saj mund të ketë të njëjtën madhësi me të, por ka ngecur brenda.

Një ide e ardhur ndoshta nga sasia e madhe e alkoolit të konsumuar, që ka bllokuar të renë, për rreth 45 minuta, në këtë pozicion të pazakontë.

Ndërhyrja e forcave zjarrfikëse ka sjellë situatën në normalitet dhe ka liruar vajzën pas një prerje të tubit me sharrë elektrike.

Rasti i veçantë i ndodhur në një Festival muzikor në Minnesota, ku vajza ishte një minorene, i ka kushtuar asaj një raport në zyrën e shefit të policisë.
(da.xha/BalkanWeb)


Komente ( 1 )