Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

SHBA, pas uraganit Irma lutjet s’mjaftojnë, murgesha i përvishet punës (Video)

sister-margaret-ann-d137782ded7b7ea5c34ac1869dab0a441310c1f2-s400-c85

SHBA – Kur ndërhyrja hyjnore nuk është më e mjaftueshme është koha për t’u përveshur punës. Këtë gjë bëri dhe murgesha, Margaret Ann, e cila e veshur me rrobat e saj dhe me një sharrë elektrike ndihmoi për të hapur një rrugë, që ishte zënë nga pemët pas uraganit Irma, në SHBA.

Ngjarja ndodhi në zonën e Miami. Edhe pse Miami nuk u prek drejtpërdrejt nga Irma, në këtë zonë pati stuhi dhe shira të rrëmbyer. “Duhej ndihmë dhe unë kisha mjetet e duhura për ta bërë”- ka thënë murgesha në një intervistë për CCN.

Videoja e murgeshës me sharr në dorë në fillim u publikua nga policia vendase në Facebook dhe më u shpërnda nga të gjithë mediat e huaja.
(er.cu/BalkanWeb)