Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

“Si det i kuq”/ E bukur dhe e frikshme, si duket llava e vullkanit në Hawaii natën (Video)

llav

Vullkani është një nga dukuritë natyrore, prej të cilët frikësohen të gjithë njerëzit.

Një vullkan që ka shpërthyer në Hawaii është filmuar nga garda kombëtare.

Pamjet e llavës janë bërë gjatë natës, të cilat tregojnë qartë zonën e madhe që ka kapluar llava.

Por, llava që e bën gjithçka të duket e kuqe natën, ka edhe një bukuri që nuk shihet shpesh.

Shikoni këto pamje të llavës që duket si det i kuq.

BalkanWeb