Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Turistes i vjedhin portofolin në Sarandë, mesazhi i rëndësishëm që ka për hajdutin

pushime sarande

Një qytetareje nga Saranda i është vjedhur portofoli brenda të cilit kishte dokumente me rëndësi por edhe para. Por ajo njofton se është e gatshme të falë të gjitha paratë që kishte brenda tij, vetëm që t’i kthehen mbrapsht dokumentet.

“Saranda Web” shkruan se portofoli ka humbur sot pranë plazhit të Centralit. Brenda tij ka pasur dokumente, leje qëndrimi rumune, patente, karte identiteti, 2 karta banke, dokumente shkolle dhe një shumë prej 350 mijë lekësh.

NJOFTIMI
Nje qytetare njofton se prane plazhit të Centralit ka humbur nje portofol ngjyre jeshil te mbyllur dhe lexonte matolli.
Brenda portofolit ka patur dokumenta leje qendrimi rumune
Patente
Karta identeti
2 karta banke dokumenta shkolle dhe nje shume prej 350 mije lekesh.
Kushdo qe e ka gjetur eshte i lutur ta dorezoje duke mbajtur shumen e parave.
Kontakt i personit 0698214680
(BalkanWeb)


Komente ( 3 )

KOMENTO

*E-mail nuk do te publikohet.
Komenti juaj do publikohet brënda 3 orëve , nëse përdorni fjalor ofendues , komenti nuk do të publikohet nga moderatori .