Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Urimi për një fundjavë të bukur vjen nga hapësira… në stilin hawaian

Është akoma verë në stacionin hapësinor ndërkombëtar mesa duket. Kështu astronauti Paolo Nespoli dhe kolegët e tij vendosin me një tweet të urojnë një fundjave të bukur nga Iss-, në javën e parë të vjeshtës në Tokë, teksa stafi shfaqet në orbitë me këmisha të stilit hawajan dhe syze dielli.
(da.xha/BalkanWeb)


KOMENTO

*E-mail nuk do te publikohet.
Komenti juaj do publikohet brënda 3 orëve , nëse përdorni fjalor ofendues , komenti nuk do të publikohet nga moderatori .


Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.