Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Vdes legjenda e rock and roll’it Chuck Berry

chuchk-780x439_1489877095-122093

Ka ndërruar jetë gjatë mbrëmjes të së shtunës në moshën 90-vjeçare legjenda e muzikës rock and roll, Chuck Berry.

Policia ka konfirmuar se iu përgjigj një emergjence mjekësore në shtëpinë e tij në Missouri.

Por raportohet se pasi emergjenca mjekësore ka mbërritur në shtëpinë e tij, aty kanë parë vetëm një njeri i cili nuk jepte shenja jete, dhe ai ishte Chuck Berry.

Chuck lindi më 18 tetor të vitit 1926 dhe ishte këngëtar, kitarist dhe kompozitor i famshëm i muzikës rock and roll.