Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

“Xhansu” e serialit “Fate të Kryqëzuara” bëhet me të dashur

Leyla Tanlar ështe nje nga aktoret e njohura tashme ne turqi dhe tek ne u bë e famshme ne me rolin e Xhansus në serialin “Fate të Kryqëzuara”.

Por, jo vetëm tek ne ju intereson jeta private e aktores së bukur, pasi që hap pas hapi ndiqet edhe në shtetin turk.

Së fundmi, në rrjetet sociale kanë filluar të qarkullojnë fotografi, të cilat 19-vjeçaren e shfaqin në krah të një mashkulli.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.