“Bankers” mbjell pemë në Patos-Marinzë: Dita e mjedisit e rëndësishme për ne. Breza të gjelbër në fushën naftëmbajtëse

Në ditën ndërkombëtare të mjedisit, kompania Bankers Petroleum Albania në bashkëpunim me Shoqatën Mjedisore Zharrza kanë mbjellë dhjetëra pemë pranë fushës naftë-mbajtëse Patos-Marinëz. Drejtues dhe punonjës të Bankers u janë bashkuar vullnetarëve të Shoqatës në kuadër të nismës për të ndërtuar një brez të gjelbër përreth kësaj zone. “Dita Ndërkombëtare e Mjedisit ka qenë gjithmonë … Vazhdoni me leximin e “Bankers” mbjell pemë në Patos-Marinzë: Dita e mjedisit e rëndësishme për ne. Breza të gjelbër në fushën naftëmbajtëse