TIRANE – Nga muzika, në botën e modës, Zaimina Vasjari po shpalos talentin e saj në disa fusha. Ndonëse këngëtarja është diplomuar për arkitekturë, ajo talentin e saj talentin nuk e kishte shpalosur kaq bindshëm.


Pasionin e saj për të, ajo e ka treguar në skica dhe projekte interior design që mbajnë firmën e saj. Po, përpara se atë ta ndajë me të tjerët, Zaimina e ka thelluar këtë qasje tek vetja e vet, tek shtëpia e saj ose më saktë tej vila ku jeton  me familjen. Vila gjithahstu ka edhe një pishinë gjigande që ka e ka treguar vetë Zaimina në Instgram.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

(BalkanWeb)

Etiketa: