DASHI 
Ti Dash këtë javë duket se do ta përqendrosh vëmendjen tënde në zgjidhjen e çështjeve që të shqetësojnë ty dhe njerëzit e afërt. Eklipsi i hënës që do të ndodhë më 30/11 në boshtin Binjakët – Shigjetari mund të sjellë në veshët tuaj shumë informacione në një mënyrë të stuhishme. Ju duhet t’i ndani ata dhe të mos merrni me vete, pasi disa prej tyre mund t’ju çojnë në vlerësime të gabuara. Kushtojini vëmendje të madhe bisedave që mund të bëni me njerëz me të cilët keni transaksione financiare. Merkuri bën një “hyrje” në dhjetor pasi që nga dita e tij e parë ai do të jetë në shenjën e Shigjetarit. Nga pozicioni i tij i ri ai do të përmirësojë më tej socializimin dhe aftësinë tuaj komunikuese.
Dashuria: Këtë javë duhet ti mbani “rreptësisht personale” çështjet në lidhje me jetën tuaj romantike qoftë nëse jeni beqarë apo tashmë në një lidhje. Mos harroni se përfshirja e palëve të treta në punët tuaja mund të krijojë shumë polemika dhe keqkuptime midis jush dhe personit që ju intereson. Në fund të javës, trekëndëshi Afërditës në shenjën e Akrepit me Neptunin tek Peshqit sjell në plan të parë emocione të forta, të cilat do të krijojnë një atmosferë shumë të ngrohtë mes jush dhe një personi që ju intereson! Takimet dhe diskutimet sekrete do të kenë nderin e tyre në fund të javës.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe në rast se duhet të zgjidhni disa çështje financiare, pasi mund të ketë disa ndryshime në to. Diskutimet rreth financave ka shumë të ngjarë të krijojnë një domino diskutimesh në punë, por nuk duhet të nxitoni të merrni vendime dhe të nxirrni përfundime. Këto ditë përpiquni të zgjidhni disa çështje të pazgjidhura që vijnë nga e kaluara, në mënyrë që të keni një pasqyrë të qartë të çështjeve të së tashmes.

DEMI
Demë të dashur, java hapet me eklipsin e hënës që do të ndodhë në boshtin Binjakët-Shigjetari dhe ka shumë të ngjarë të sjellë në jetën tuaj të përditshme disa çështje që do t’ju shqetësojnë, qoftë praktike ose emocionale. Mundohuni të jeni fleksibël në ndryshime ose disa punë që mund të bëjnë pamjen e tyre dhe të ndryshojnë orarin tuaj. Në të njëjtën kohë do të ketë raste që do t’ju ndihmojnë të sqaroni disa çështje në lidhje me sektorin e punës. Hyrja e Merkurit në shenjën e Shigjetarit më 1/12 tregon se këtë javë do të jeni mjaft të mbyllur në vetvete, por kjo do t’ju ndihmojë të dëgjoni më mirë mendimet dhe ndjenjat tuaja.
Dashuria: Kontakti që do të keni me partnerin tuaj këtë javë mund të krijojë disa tensione, pasi diskutimet duket se rrotullohen vazhdimisht rreth çështjeve të së kaluarës. Mundohuni të mbani një profil të ulët, pasi do të keni tendencë të mos vendosni “ujë në verën tuaj”, diçka që mund të krijojë disa çështje në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale në përgjithësi. Në fund të javës trekëndëshi ndërmjet Afërditës në shenjën e Akrepit të Neptunit që ndodhet tek Peshqit është ideal për t’iu afruar një personi që ju intereson ose ka të ngjarë t’i afroheni, pasi ky aspekt pozitiv do të sjellë shumë emocione në sipërfaqe. .
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë, disa çështje që ishin në pritje të së kaluarës ka të ngjarë të shfaqen, dhe sa më herët të jenë rregullimet, aq më pak stres do të keni në punë. Disa lëvizje të bëra nga kolegët tuaj ose njerëzit me të cilët punoni mund t’ju bëjnë të dyshoni dhe të keni mendime të dyta. Para se të nxirrni përfundimet tuaja, përpiquni të mendoni nëse ka të dhëna për të mbështetur mendimet tuaja, në mënyrë që të mos bëni padrejtësi ndaj disa njerëzve.

BINJAKËT
Binjakë java fillon me eklipsin e hënës që ndodh në boshtin tuaj (Binjakët – Shigjetari) dhe sjell në plan të parë çështje që lidhen me marrëdhëniet dhe bashkëpunimet. Duket se ka ardhur koha për të vendosur rregull në to dhe që të ndodhë kjo duhet të ketë disa sqarime. Mos kini frikë nga diskutimet që do t’ju ndihmojnë të keni një “pamje të qartë” të njerëzve që ju interesojnë dhe të mbani mend se aty ku mbyllet një derë, gjithmonë hapet një e re pranë saj! Në ditën e parë të dhjetorit, Mërkuri hyn në shenjën përballë jush, Shigjetarit, dicka që do të ndikojë në mënyrën se si i perceptoni lëvizjet e të tjerëve. Këtu Merkuri do të jetë shumë i dobishëm për të zgjidhur disa mosmarrëveshje që ekzistojnë.
Dashuria: Këtë javë jeni gati të vendosni “në tryezë” çështje që lidhen me marrëdhënien me partnerin tuaj dhe në fakt duket se nuk do të negocioni pozicionet tuaja. Nëse jeni i lirë, është e mundur të kuptoni se një person i cili ka qenë një histori romantike në të kaluarën është ende i interesuar për ju. Një komunikim i papritur, një diskutim që do të bëni këtë javë do të ndikojë shumë në gjykimin tuaj dhe do të lëvizë fijet në zgjedhjet tuaja. Në fund të javës, trekëndëshi i Afërditës, i cili është në shenjën e Akrepit me Neptunin, që është tek Peshqit, do t’ju vendosë në procesin e shprehimit të emocioneve tuaja!
Puna dhe Ekonomia: Gjithçka që lidhet me punën duket se tërheq interesin tuaj këtë javë dhe shumë më tepër marrëdhëniet që keni me njerëzit në mjedisin tuaj profesional. Eshtë shumë e mundshme që disa informata do të vijnë për njerëz të veçantë që nuk i keni njohur dhe në fund të fundit kjo do të ndikojë në mënyrën se si i shihni ata. Do të ishte mirë të shmangni vendimet përfundimtare dhe lëvizjet në çështje të rëndësishme të punës – të paktën ditët e para të javës – pasi duket se do të mbizotërojë një gjendje shpirtërore impulsive.

GAFORRJA
Ju Gaforre këtë javë do të jeni mjaft i zënë me disa detyrime profesionale, si dhe disa punë të jetës së përditshme që mund të kenë një vështirësi shtesë. Eklipsi i hënës që do të ndodhë në boshtin e Binjakëve-Shigjetarit nxjerr në sipërfaqje punë dhe detyrime, por në të njëjtën kohë mund të krijojë një konfuzion i cili nga ana tjetër do të sjellë acarim. Jini veçanërisht të kujdesshëm nëse njerëzit e tjerë janë të përfshirë në punët tuaja. Më 1/12, Mërkuri do të hyjë në shenjën e Shigjetarit dhe do të krijojë terren të përshtatshëm për ju që të komunikoni në punë dhe kështu të jeni në gjendje të përfundoni disa çështje të pazgjidhura!
Dashuria: Punët tuaja romantike nuk do të jenë në qendër të interesit tuaj këtë javë pasi duket se interesi juaj është i përqendruar në gjithçka që ka të bëjë me jetën e përditshme. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, përpiquni të kaloni kohë me partnerin tuaj, përndryshe nuk do të shpëtoni nga ankesat. Fundjava është ideale për lidhjen tuaj, pasi trekëndëshi i Afërditës në shenjën e Akrepit me Neptunin tek Peshqit, do t’ju ndihmojë të shpreheni. Nëse jeni i lirë gjatë fundjavës, është e mundur të keni kontakte me një person që do t’ju shprehë interesin e tij dhe do të afroheni.
Puna dhe Ekonomia: Këto ditë, do të shfaqen disa detyrime pune, disa takime biznesi, si dhe çështje të lidhura me punën. Këto duket se krijojnë një rutinë të kërkuar, prandaj përpiquni të vidhni edhe pak kohë për veten dhe pushimin tuaj, pasi kjo do të jetë shumë e rëndësishme edhe për rregullimin e tyre. Nga 1/12 fillon një periudhë shumë e mirë për të zgjidhur çështje më të mira në lidhje me projektet e punës, por edhe punën që keni ndërmarrë së bashku me njerëzit që janë në mjedisin tuaj të punës.

LUANI
Për Luanët, java fillon me eklipsin e Hënës që do të ndodhë në boshtin Binjakët-Shigjetari i cili do të sjellë disa nga qëllimet që keni, përsëri në ballë. Ju mund të mendoni se disa nga ambiciet tuaja ose disa gjëra që dëshironi të bëni duhet të rishikohen dhe duket se do të ndryshoni përparësitë. Komunikimi me njerëzit e afërt me ju dhe ata përreth jush do të luajë një rol vendimtar në vendimet që do të merrni në lidhje me çështjet që ju interesojnë. Me 1/12 Mërkuri do të zhvendoset në shenjën e Shigjetarit dhe nga pozicioni i tij i ri do t’i japë përparësi çështjeve tuaja romantike, pasi duket se ai do të krijojë lëvizshmëri në to.
Dashuria: Këtë javë ka të ngjarë që disa ankesa që ekzistojnë midis jush dhe partnerit tuaj të dalin në pah dhe do të ishte mirë t’i zgjidhni ato dhe jo vetëm t’i lini të ekzistojnë. Nëse jeni i lirë, është e mundur të afroheni me një person me të cilin do të krijohet një romancë e fortë. Në fund të javës trekëndëshi midis Afërditës në shenjën e Akrepit dhe Neptunit në shenjën e Peshqve nxjerr emocione në sipërfaqe dhe bashkë me to vijnë rrëfime.
Puna dhe Ekonomia: Gjatë ditëve të para të javës mund të ndjeni një ankth të brendshëm për çështje që lidhen me sektorin profesional. Do të ishte mirë të mos lejoni që mendimet e shqetësuara të marrin frenat dhe t’ju çojnë drejt vendimeve impulsive. Eshtë shumë e mundshme që disa nga të dhënat që keni për punën do të ndryshojnë, por mos harroni se “asnjë e mirë nuk vjen pa një të keqe para”.

VIRGJËRESHA
Java e Virgjëreshës fillon me eklipsin që do të ndodhë në boshtin Binjakët-Shigjetari i cili do të sjellë në plan të parë çështje që lidhen ose me punën ose me një çështje familjare. Kështu që vëmendja juaj do të përqendrohet në këto dy fusha dhe duhet të mbani mend se në të dy rastet do të duhet të rregulloni gjithçka që ju nevojitet me maturi dhe qetësi për të shmangur tensionet. Më 1/12, Merkuri do të hyjë në shenjën e Shigjetarit dhe nga pozicioni i tij i ri duket se ai do të krijojë nevojën që ju të merreni me punë dhe çështje që lidhen me shtëpinë tuaj. Në fakt, është e mundur të ndiheni mjaft krijues dhe të bëni disa ndryshime në hapësirën që jetoni.
Dashuria: Këtë javë duhet t’i kushtoni vëmendje të madhe dhe të mbyllni disa çështje të pazgjidhura në lidhje me çështjet që ju kanë sjellë në konflikt me partnerin tuaj. Kushtojini vëmendje të veçantë çështjeve që lidhen me punët e shtëpisë dhe punët e shtëpisë, pasi këto do të jenë një sfond i mirë për mosmarrëveshje dhe tensione. Ndërsa ditët kalojnë, situata do të bëhet gjithnjë e më romantike, duke kulmuar në fundjavë që trekëndëshi i Afërditës i vendosur në Akrep me Neptunin e vendosur tek Peshqit, do të bëjë pamjen e tij. Nëse jeni i lirë, duket se në ditët e fundit të javës do të afroheni me një person që është afër jush.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë çështjet e lidhura me biznesin do t’ju shqetësojnë shumë pasi ka të ngjarë të ketë zëra rreth punës dhe çështjeve që e shqetësojnë atë. Do të ishte mirë të shmangni investimet në thashetheme jo-ekzistuese nëse ato nuk shoqërohen me prova dhe argumente, pasi ka shumë të ngjarë që të dëgjoni mendime personale dhe vlerësime të të tjerëve dhe jo fakte siç janë.

PESHORJA
Për Peshoret interesi astrologjik këtë javë monopolizohet nga eklipsi i hënës i cili do të ndodhë më 30/11 në boshtin Binjakët-Shigjetari. Ky eklips sjell disa informacione nga njerëzit përreth jush që mund të jenë shqetësuese këto ditë. Disa diskutime që do të keni ndoshta do t’ju çojnë në përfundimin se nuk ka më një pikë të përbashkët kontakti midis jush dhe njerëzve që deri vonë ishin shumë afër jush. Hyrja e Merkurit në shenjën e Shigjetarit më 1/12 do t’ju ndihmojë të mbani ekuilibrin tuaj në bisedat që do të bëni me të dashurit tuaj.
Dashuria: Këtë javë duket se do të ndjeni fort nevojën për t’iu afruar një personi që ju intereson, por duhet të jeni shumë të kujdesshëm me mënyrën se si zgjidhni të komunikoni në mënyrë që të mos habiteni. Ndërsa ditët kalojnë, disponimi juaj do të ndryshojë për mirë dhe do të jetë më e lehtë të keni një pasqyrë të qartë të disa çështjeve emocionale. Trekëndëshi mes Afërditës në shenjën e Akrepit dhe Neptunit tek Peshqit që do të zhvillohet në fund të javës, mund t’ju sjellë një “tifoz”, i cili duket se është në jetën tuaj të përditshme por që deri më tani nuk është shprehur!
Puna dhe Ekonomia: Çështjet financiare duket se ju zënë shumë këtë javë dhe do të jenë tema e parë e diskutimit midis jush dhe njerëzve përreth jush. Do të ishte mirë të shmangni lëvizjet impulsive në çështjet që lidhen me punën, edhe nëse ato premtojnë fitim më të madh. Hyrja e Merkurit në shenjën e Shigjetarit më 1/12 do t’ju ndihmojë në komunikim dhe do të jeni në gjendje të afroheni me disa njerëz që luajnë një rol të rëndësishëm në punët tuaja profesionale.

AKREPI
Akrepë këtë javë duket se do të përqendroheni në çështjet e sektorit financiar ndaj dhe për këtë dhe të ardhurat, shpenzimet dhe detyrimet financiare do të jenë një përparësi për ju. Eklipsi i hënës që do të ndodhë në boshtin Binjakët-Shigjetari në 30/11 mund t’ju sjellë disa çështje financiare, prandaj përpiquni t’i zgjidhni me kohë. Një bisedë që keni bërë me një koleg mund të mos ketë rezultatet që prisni dhe mund t’ju duhet të shtoni pak ujë në verën tuaj. Më 1/12 Mërkuri do të lëvizë në shenjën e Shigjetarit dhe nga pozicioni i tij i ri do t’ju ndihmojë të zgjidhni çështjet në lidhje me situatën tuaj ekonomike.
Dashuria: Këto ditë është e mundur të bëni disa supozime në lidhje me evolucionin e një marrëdhënieje që keni ose nëse jeni i lirë nga një njohje ekzistuese, e cila do t’ju shkaktojë ankth dhe nervozizëm. Mundohuni të mos e lini veten të rrëmbehet prej tyre, veçanërisht nëse nuk ka të dhëna që mund t’i mbështesin ato. Në fund të javës, trekëndëshi i Afërditës që është në shenjën tuaj të zodiakut me Neptunin, i cili është në shenjën e Peshqve, mban surpriza për ju që jeni të lirë dhe nuk përjashtohet që t’ju afrojë shumë me një person që nuk kalon pa u vënë re. Nëse tashmë jeni në një lidhje, ditët e fundit të javës do të jenë ideale për t’u afruar me partnerin tuaj.
Puna dhe Ekonomia: Këto ditë mund të keni disa diskutime në lidhje me punën, por e vërteta është se ato mund të mos zhvillohen siç i keni në mendje. Për këtë arsye duhet të mbani një shportë të vogël dhe të shmangni konfrontimet me kolegët tuaj, pasi ato mund të jenë shkaku i këputjeve. Mundohuni të zgjidhni çështjet e lidhura me punën, veçanërisht nëse ato janë pezull për disa kohë.

SHIGJETARI
Shigjetarë të dashur, java hapet me eklipsin i cili do të ndodhë në boshtin tuaj (Binjakët – Shigjetari) më 30/11 dhe do t’ju vendosë në procesin e mbajtjes së distancës nga njerëzit që nuk ju përshtaten. Eshtë ende shumë e mundshme të krijoni një gjendje shpirtërore “luftarake” që do t’ju çojë të thoni fjalën e fundit mbi një mosmarrëveshje ose një diskutim, edhe nëse e dini që mund t’ju sjellë në një përçarje me të dashurit tuaj. Më 1/12, Merkuri hyn në shenjën tuaj të zodiakut dhe ju kujton se keni aftësi komunikimi dhe diplomatike, të cilat mund të jenë shumë të dobishme për çështjet që ju interesojnë, për sa kohë që nuk do të tërhiqeni nga tendenca që do të ekzistojë për padurim.
Dashuria: Nëse jeni tashmë në një lidhje duhet t’i kushtoni vëmendje çështjeve që do të shqetësojnë ju dhe partnerin tuaj këto ditë, pasi eklipsi mund të nxjerrë në sipërfaqe tensionin e fshehur, i cili do të “kërkojë” për një arsye të vogël për të bërë pamjen e saj. Nëse jeni i lirë, ka shumë të ngjarë që do të ketë të dhëna të reja emocionale që do t’ju fusin në procesin e shikimit të një personi të veçantë ndryshe. Trekëndëshi që Afërdita do të formohet në shenjën e Akrepit me Neptunin tek Peshqit në fund të javës, do t’ju ndihmojë të shprehni si ndjenjat ashtu edhe ankesat tuaja në mënyrën e duhur.
Puna dhe Ekonomia: Çështje të lidhura me punën, si dhe disa nga bashkëpunimet tuaja do të dalin në pah këtë javë, ndoshta duke ngritur disa çështje që ju kanë preokupuar në të kaluarën. Thjesht duhet të jesh më diskriminues për ndihmën që i jep personave të tjerë. Jepini gjithashtu përparësi çështjeve në pritje të punës në mënyrë që të mund t’i zgjidhni, pasi sa më shumë t’i lini aq më stresues do të bëhen.

BRICJAPI 
Ju Bricjapë këtë javë ka të ngjarë të ndiheni mjaft introvertë dhe pa humor për të shprehur mendimet, ankthet dhe ndjenjat tuaja tek të tjerët. Eklipsi i hënës që do të ndodhë në boshtin Binjakët-Shigjetari në 11/30 ka të ngjarë të sjellë në sipërfaqje disa nga shqetësimet tuaja, si rezultat i së cilës do të ndikohet në disponimin tuaj. Disa çështje që lëviznin prapa skenave në të kaluarën gjithashtu mund të dalin në pah dhe do t’ju duhet të merrni masa për t’i zgjidhur ato. Më 1/12, Mërkuri kalon në shenjën e Shigjetarit dhe nga pozicioni i tij i ri do të forcojë marrëveshjet sekrete, takimet sekrete dhe komunikimin me njerëzit e së kaluarës.
Dashuria: Këto ditë është e mundur të filloni të gërmoni në çështje të së kaluarës, diçka që do të ndikojë si në gjendjen shpirtërore ashtu edhe në qëndrimin tuaj ndaj partnerit. Eshtë më mirë të mos ngresh çështje që kanë mbaruar, nëse nuk ka asnjë arsye për të. Ndërsa ditët kalojnë, disponimi juaj do të ndryshojë për mirë dhe në fund të javës trekëndëshi midis Afërditës në shenjën e Akrepit dhe Neptunin në shenjën e Peshqve do të krijojë terren pjellor për një person që t’ju afrohet, ju keni tërhequr interes.
Puna dhe Ekonomia: Çështjet e biznesit do t’ju shkaktojnë shqetësime këtë javë, si dhe jeni në këtë gjendje shpirtërore, si rezultat i së cilës prekeni direkt. Mundohuni të mos e lini veten të futeni në një rreth vicioz mendimesh negative, të cilat nuk do të kenë kuptim tjetër, veçse t’ju vënë në humor. Disa diskutime në lidhje me punën që kanë ndodhur në prapaskenë në të kaluarën duket se po dalin në pah.

UJORI
Ujorë të dashur, këtë javë do të ndjeni se ka çështje që ia keni lënë autopilotit dhe eklipsi që do të ndodhë më 11/30 në boshtin Binjakët-Shigjetari do t’i nxjerrë ato në plan të parë. Këto çështje ka të ngjarë të ngatërrojnë disa nga çështjet tuaja emocionale, prandaj ia vlen të merreni me ta në mënyrë që të jeni në gjendje t’i zgjidhni ato. Nëse jeni të lirë, është e mundur të takoni një person i cili do të luajë një rol shumë të rëndësishëm në jetën tuaj në të ardhmen e afërt. Më 1/12, Mërkuri hyn në shenjën e Shigjetarit dhe nga pozicioni i tij i ri krijon nevojën për të kaluar kohë në komunikim me miqtë tuaj të dashur dhe në diskutime rreth planeve të ardhshme.
Dashuria: Këtë javë çështjet tuaja romantike vijnë në pah nëse jeni beqar apo jeni tashmë në një lidhje dhe ato do të kërkojnë vëmendjen tuaj. Nëse tashmë jeni në një lidhje tani është një mundësi e mirë për të mbyllur çështje që ju kanë larguar dhe për të bërë një fillim të ri me partnerin tuaj. Nëse jeni i lirë, është e mundur të takoni ose të afroheni me një person që tashmë njihni dhe kimia që do të ekzistojë midis jush nuk do të kalojë pa u vënë re. Në fund të javës ka të ngjarë të keni disa mendime në lidhje me zhvillimin e çështjeve të rëndësishme që do t’ju krijojnë pasiguri, prandaj përpiquni t’i shmangni ato!
Puna dhe Ekonomia: Diskutimet e punës do të kenë nderin e tyre këtë javë dhe nuk përjashtohet që ata të sjellin disa informacione të reja në lidhje me disa nga punët tuaja profesionale. Nga 1/12 që Mërkuri do të kalojë në shenjën e Shigjetarit, do të jetë më e lehtë të afroheni dhe të komunikoni me disa njerëz me të cilët kanë qenë distanca deri më tani. Eshtë gjithashtu e mundur që një propozim profesional të vijë përmes një personi që është në mjedisin tuaj miqësor.

PESHQIT
Peshqë të dashur, këtë javë shënojnë eklipsin e Hënës që do të ndodhë më 30/11 në boshtin Binjakët-Shigjetari. Ky eklips do t’ju çojë të thelloheni në disa çështje që ju mendoni se janë në pritje, veçanërisht nëse këto çështje kanë të bëjnë me sektorin e biznesit ose disa çështje familjare. E vërteta është që ju doni t’i hiqni qafe ata këtu dhe tani dhe duket se nuk do të keni durimin për t’i kushtuar kohë atyre, diçka që do të jetë në kundërshtim me marrëveshjen e tyre. Më 1/12, Mërkuri do të hyjë në shenjën e Shigjetarit dhe nga pozicioni i tij i ri do t’ju ndihmojë të komunikoni më mirë çështjet në lidhje me sektorin profesional. Eshtë e mundur të keni disa diskutime profesionale, të cilat do të sjellin zhvillime në gjëra që kishin qëndruar të ndenjura për një kohë të gjatë.
Dashuria: Këtë javë mund të keni disa ankesa nga partneri juaj, por do të ishte mirë të diskutoni me të dhe të mos i lini të notojnë. Kah fundi i javës duket se do të jetë më e lehtë për të gjetur zgjidhje për çështje që ju shqetësojnë, pasi trekëndëshi i Afërditës në shenjën e Akrepit me Neptunin në shenjën tuaj, thekson emocionet, duke lënë pas polemika dhe mosmarrëveshje. Nëse jeni i lirë gjatë fundjavës ka shumë të ngjarë që të flisni me një person i cili do t’ju shprehë ndjenjat e tij ose do të shihni një anë tjetër të tij, shumë më emocionuese.
Puna dhe Ekonomia: Detyrat dhe detyrimet e përditshme nuk ndalen kurrë dhe kjo është një javë tjetër gjatë së cilës ato do të jenë shumë të larta në listën tuaj të përparësive. Eklipsi që do të ndodhë më 30/11 nxjerr në pah çështjet profesionale dhe gjithçka që është akoma në pritje dhe ju fton të mbyllni disa qarqe. Do të ishte mirë të bëni një plan se si do të lëvizni në mënyrë që gjërat të zhvillohen ashtu si dëshironi dhe të mos devijojnë prej tij, pasi gjendja impulsive nuk do të mungojë të paktën gjatë ditëve të para të javës!

Për më shumë detaje mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun Jorgo Pulla: Tel. 0699464446 ose pranë websajtit www.astrologu.al

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb