Zhvillimet dhe ngjarjet në familje dhe në karrierë si do jenë këtë muaj? Dashuri të reja, aventura ju presin, astrologu Jorgo Pulla sjell parashikimin për 12 shenjat e zodiakut për muajin korrik.

Korriku vjen për të tronditur zonat e familjes dhe të karrierës për të mirë. Këtë  muaj eklipset në aksin e Gaforre-Bricjapi do të jenë ngjarja mbizotëruese astrologjike që do të na shqetësojnë. Të martën, më 2 korrik, eklipsi i Diellit  në Gaforre shënon një fillim të ri në çështjet familjare dhe pronësore që mund të jenë me interes . Intensiteti është  i lartë, prandaj është e preferueshme që të mos përfshihemi në një proces konflikti me familjen tonë ose të marrim vendime impulsive që më vonë do të pendoheshim. Nuk mund të ketë polemika që na detyron të distancohemi nga njerëzit që më parë kemi konsideruar të jenë shumë afër nesh.

Marsi, në të njëjtën ditë, kalon e koordinuar në lidhje me Merkurin dhe sheshi i tyre me Qiellin në Demi mund të sjellë ngjarje subversive dhe situata të habitshme që do të na çojnë në revoltë të paarsyeshme dhe  në fërkime, veçanërisht personale  për shkak të pasigurisë. Është gjithashtu karakteristike që nervozizmi që ekziston mund të jetë i dukshëm në udhëtimet tona, prandaj duhet të jemi shumë të kujdesshëm dhe mos lejoni që nervat të na tronditin duke shkaktuar probleme ose aksidente të mundshme. Veçanërisht të prekur janë ato të lindura në fund të parë dhe në fillim të dekadës së dytë të Shenjat  (Dashi, Gaforre, Peshore, Bricjapi). Të mërkurën, më 3 korrik, Venusi hyn në Gaforre dhe intensifikon nevojën për të qenë në fytyra të njohura, duke dashur të afrohemi me rrënjët tona dhe të ndjehemi të ngrohtë dhe të sigurt. Zhvillime të mëdha mund të ekzistojnë edhe në çështjet e pasurive të paluajtshme, siç janë heqja, dhënia me qira, rizhvillimet, pasi nuk mund të marrim vendime për të ndryshuar hapësirën ose për ta bërë personin në të cilin jetojmë,  të ndikojë në buxhetin tonë. Jeta jonë emocionale është forcuar me shumë romancë dhe butësi, por tendenca për të trajtuar bashkëshortin tonë dhe për ta drejtuar atë tek vullneti ynë, do të irritojë.

E diel 7 korrik Merkuri fillon reaksionin e tij në Luan,, ndikuar kryesisht ata që kanë lindur në ditët e para të shenjave fikse (Demi, Luani, Akrepi, Shigjetari), duke krijuar probleme shtesë në komunikim dhe vënien tonë në një proces të kërkimit të brendshëm në  ndjenjat tona dhe nëse jemi të lumtur me bashkëshortin tonë ose me atë që po përjetojmë. Të premten, më 19 korrik, ai kthehet në shenjën e Gaforres, duke ndikuar ata që kanë lindur në ditët e fundit të shenjave të zgjimit (Dashi, Gaforre, Peshore Bricjapi), duke rritur mendimin dhe endoskopinë në lidhje me familjen dhe çështjet që mund të preokupojnë atë. Ne duhet të jemi të kujdesshëm në lidhje me marrëveshjet e mundshme në lidhje me aktivitetet krijuese ose çështjet familjare dhe pasurive të patundshme, dhe është mirë që ne nuk lëvizim këtë kohë.

Të mërkurën, më 17 korrik, eklipsimi i pjesshëm i Hënës në aksin e Gafore-Bricjapi na çon në përfundimin e çështjeve të një natyre profesionale dhe familjare që do të na kushtojë si psikologjikisht edhe ekonomikisht. Sesioni i Hënës me Plutonin në Bricjapi e forcon nevojën për të zbatuar dhe manipuluar karrierën që mund të jetë në konflikt me atmosferën e mjedisit ku po lëvizim Është e rëndësishme të kuptohet se çfarëdo vendimi që merret do të luajë një rol katalitik si në rrugën e karrierës ashtu edhe në familje, prandaj do të jemi shumë të kujdesshëm në lëvizjet tona. Opozita e Afërditës nga Gaforre në Saturn në Bricjapi është e saktë dhe mund të na futë në procesin e imponimit të kufizimeve ndaj të tjerëve. Me përfshirjen e Posedonit në Peshqit duke bërë një kontrast të lehtë, zbukurimi i çdo situate mund të jetë frustuese, prandaj duhet të jemi realist, por jo të vështirë. Romantizmi dhe pjekuria duhet të harmonizohen në mënyrë që të kemi rezultatin më pozitiv . Veçanërisht të prekur janë ata të lindur në 10 ditët e treta të Shenjave (Dashi, Gaforrja, Peshorja, Bricjapi).

Të martën, më 23 korrik, Dielli kalon te Luani, duke rritur ndjeshëm gëzimin tonë dhe duke na shtyrë që të argëtohemi çdo moment të ditës dhe kohës që hapet para nesh. Dashuria dhe flirtimi mbizotërojnë në fund të muajit, kështu që ka gjasa që marrëdhënia jonë tashmë ekzistuese të zhduket ose do të ketë njohje të rëndësishme të reja, që do të rrisin fëmijërinë, gëzimin dhe pasionin në jetën tonë. Miqtë e mirë të dashur muaj të gëzuar !

DASHI
Të përgjithshmet
Një muaj eklipsi fillon me të parën Dielli duke u zhvilluar në 2/7 në Gaforre dhe ju tërheq vëmendjen për çështjet që lidhen me shtëpinë tuaj dhe njerëzit tuaj. Në të njëjtën ditë, hyrja e Marsi në Luan do t’ju ndihmojë psikologjinë tuaj, duke ju dhënë “frymë” nëpërmjet kontakteve me miqtë, aktivitetet e këndshme dhe përmes kontaktit me bashkëshortin tuaj. Merkuri do të fillojë kursin e tij  në shenjën e Luanit më 7/7 dhe mund të sjellë një dashuri nga e kaluara. Mbani një sy hapur në vendimet tuaja si eklipset tregojnë se jeni në një rrugë karmike të ndryshimit. Më 16/7, eklipsimi i Hënës në aksin e Gaforre-Bricjapi mund të krijojë kushte presioni që do të fillojnë nga sektori profesional. Hyrja e diellit në shenjën e Luanit më 22/7 hap një periudhë shumë të mirë për ju – më shumë dritë se sa e mëparshmja – dhe me kushte shumë të mira për çështjet sentimentale dhe një dashuri të re!

Parashikimet në dashuri
Korrik është e theksuar intensive për punët tuaja sentimentale, pasi politizimi që do të ekzistojë në shenjën e Luanit sugjeron se sektori emocional do të shqetësojë  mjaftueshëm, duke ju dhënë momente të këndshme. Hyrja e Marsi në shenjën e Luanit më 2/7 – në të njëjtën ditë me eklipsin e Diellit – tregon se herën tjetër lidhja me partnerin tuaj ose një marrëdhënie që fillon të fillojë tani,  do të jetë një fushë beteje që do t’ju mbajë vigjilent. Më 7/7, Merkuri  kthehet në shenjën e Luanit,  duke sjellë mundësi për ju që doni të ktheheni tek një person i së kaluarës. Në orën 22/7, hyrja e Diellit në Luan përuroni një periudhë shumë të mirë për çështjet tuaja emocionale duke sjellë njohje të reja. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie që prisni  momente të këndshme me bashkëshortin tuaj, në këtë muaj.

Parashikimet profesionale
Duhet të jeni të kujdesshëm me çdo vendim që do të merrni dhe do të lidhet me çështjet tuaja të biznesit, pasi eklipsimi i Hënës në aksin e Gaforres-Bricjap në 16/7 mund të krijojë një klimë të ngutshme në mjedisin tuaj të biznesit, që do t’ju bëjë të mendoni në mënyrë impulsive. Do të ishte mirë të mos bëni ndonjë lëvizje, domethënëse  nuk duhet të harroni se Mërkuri është në një kurs retrospektiv në shenjën e Luanit dhe nuk do të favorizojë fillimet e reja.

DEMI
Të përgjithshmet:
Korriku është një muaj eklipsesh te para (Dielli) për të arritur në 2/7 në shenjë të Gaforres. Është shumë e mundshme për të krijuar “të veçanta” rrethanat në mes jush dhe popullit të ambientit tuaj, ata mund të kenë keqkuptime ose mund të ketë në mënyrë agresive  ankesat plan të parë. Hyrja e Marsit në shenjën e Luanit në të njëjtën ditë nuk do të ndihmojë situatën dhe mund të gjenerojë zhgënjim të mëtejshëm i cili nga ana e tij do të krijojë nervozizmi në ngjarjet dhe në lëvizjet tuaja. Një ditë më vonë, hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres do të qetësojë situatën dhe do të sjellë njerëz rreth jush që mund të besoni. Eklipsi i dytë i Hënës do të zhvillohet në 16/7 në aksin e Gaforre-Bricjap, duke treguar se ka ardhur koha për disa “shtesa” të njerëzve në mjedisin tuaj të ngushtë  Gjatë gjithë muajit duhet të jeni të kujdesshëm sidomos me atë që thoni kur kursi i retrospektivës së Merkurit në shenjën e Luanit do të fillojë më 7/7. Në datën 22/7, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit do të kthejë vëmendjen tuaj në çështjet që kanë të bëjnë me familjen tuaj.

Parashikimet në dashuri:
Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 3/7 tregon se pavarësisht nga disponimi i madh që do të keni nga koha në kohë për shkak të eklipseve, me siguri do të keni mundësi të takoni fytyra të reja që do të tërheqin interesin tuaj. Nëse keni gjetur tashmë partneri tuaj duhet të jenë të kujdesshëm me fjalë nga njerëzit e mjedisit tuaj, ato krijojnë temë në marrëdhënie me partnerin tuaj. Nëse ju jeni të lirë me njerëzit rreth jush , ju do të keni mundësi për të bërë të njohurit interesante.

Parashikimet profesionale.
Korriku premton të jetë një muaj intensiv për çështjet e biznesit tuaj, si dy eklipse që “mbart” tregon se mund të lindin situata që do të detyrojë që të marrë disa vendime që nuk mund të dëshironi. Sidoqoftë, duhet të mbani mend se sezoni nuk është i përshtatshëm për fillimet e reja, si Hermes ndikim regresiv në Luan dhe më pas Gaforrja nuk do të ndihmojë në kuptimin dhe zbatimin e disa planeve. Vëmendja juaj do të përqendrohet më shumë në çështjet ekonomike që vijnë nga biznesi dhe hyrja e Marsit në Luan më 2/7 tregon se disa shpenzime për punën tuaj mund të lindin gjithashtu.

BINJAKËT
Të përgjithshmet
Korriku është një muaj i ndritshëm si dy eklipset që do të ndodhin gjatë ngjarjeve karmike dhe ndoshta disa ndryshime do te ndodhin. I pari (Dielli) është në Gaforre më 2/7 dhe tërheq vëmendjen ndaj parave, mallrave materiale dhe sendeve të çmuara, pasi mund të humbni diçka indirekt ose direkt. Jini të kujdesshëm në lidhje me transaksionet tuaja dhe përpiquni të jeni sa më abstrakt kur ju i realizoni ato. Merkuri, i cili do të fillojë udhëtimin e tij retrospektiv në shenjën e Luanit më 7/7, gjithashtu do të ndihmojë në shfaqjen e përditshme që ai do të ketë nevojë për durim në mënyrë që të krijojë marrëdhënie të mira me ata përreth jush. Më 16/7, eklipsi i Hënës në aksin e Gaforre-Bricjapi mund të sjellë në dritë pasigurinë tuaj dhe të krijojë një humor të çuditshëm. Përsëri, duhet të jeni të kujdesshëm me aranzhimet financiare dhe të mos lini situata të lidhura me llogaritë dhe këto detyrime për të vazhduar. Hyrja e Diellit në shenjën e Luanit më 22/7 hap një periudhë komunikuese plot me takime me të dashurit.

Parashikimet në dashuri
Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 3/7 do të krijojë një atmosferë romantike në jetën tuaj personale dhe nuk mund të përjashtohet të sjellë mendime për një marrëdhënie të re. Sigurisht që do t’ju shtyjë në zgjedhje impulsive që mund të mos jenë ato që kërkoni. Retrospektiva Merkuri tek Luani nga 7/7 e tutje mund të sjellë një aventurë erotike me dikë që keni qenë së bashku në të kaluarën. Mundohuni të shmangni vendimet impulsive pasi ato nuk do të ndihmojnë zgjedhjet tuaja. Nëse e keni gjetur tashmë bashkëshortin tuaj.

Parashikimet profesionale
Pak vëmendje në lidhje me punën nga disa  çështje të kaluara, pasi që komunikimi kohë pas kohe mund të paraqesë probleme për shkak të kursit të prapambetur të Merkurit. Pasiguria do të bëhet këtë muaj dhe eklipset që do të ndodhin gjatë tij do të ndezin mendime rreth aftësive tuaja profesionale. Mundohuni të mos lejoni që skenarët në mendjen tuaj të ndikojnë në ndonjë gjë që lidhet me punën, pasi  ju vetë mund të gaboni. Merkuri do të lëvizë prapa nga 7/7 dhe gjatë gjithë pjesës tjetër të muajit, dhe kjo tregon se një çështje financiare mund të jetë shkaku i një keqkuptimi të punës, prandaj kini kujdes.

GAFORRJA
Të përgjithshmet
Këtë muaj po luani rolin udhëheqës në ngjarjet, si dy eklipset që do të ndodhin gjatë asaj do të jetë në aksin tuaj (Gaforre-Bricjapi). Eklipsi i parë (Dielli) do të jetë në shenjën tuaj më 2 korrik, duke ju dhënë një shije se çfarë do të jetë pjesa tjetër e muajit, pasi mendimet, ngjarjet dhe situatat që ngre do t’ju marrin një kohë të gjatë. Marsi lë shenjën tuaj dhe kalon në Luan më 2/7 dhe ky është një fakt pozitiv për ju, pasi që tani do të ndiheni më të qetë, edhe pse disa shpenzime mund t’ju provokojnë që do t’ju irritojnë përkohësisht.

Parashikimet në dashuri:
Hyrja e Afërditës në shenjën tuaj një ditë më vonë sjell lajme pozitive për çështjet tuaja emocionale, nëse jeni i lirë ose jeni tashmë në një marrëdhënie, është e këshillueshme që të jeni të kujdesshëm me premtimet dhe fjalët , Merkuri  nis retrospektivën e tij më 7/7 në shenjën Luan më 19/7 do të kalojë prapa në tuajin. Ngritja e Hënës që do të mbahet më 16/7 në boshtin tënd (Gaforre-Bricjapi) ju fton të shikoni nga afër marrëdhëniet tuaja ndërpersonale, pasi do të kuptoni se disa prej tyre kanë bërë rrethin e tyre. Këtë muaj, ju do të gjeni veten duke u përballur me dilema në lidhje me jetën tuaj personale dhe ju nuk mund të filloni të shihni – duke shikuar dhe jo qartë – disa gjëra rreth vendimeve që keni bërë për çështje personale. Ju ka të ngjarë të jeni “të konfrontuar” nga përgjegjësia e zgjedhjeve tuaja dhe të kuptoni se zgjedhjet tuaja pasqyrojnë të paktën një element të karakterit tuaj. Periudha e eklipseve (2/7 e para dhe 16/7 e dyta) tregon se vendimet në jetën tuaj personale do të ndryshojnë rrjedhën e ngjarjeve. Premtimet do të jenë në shenjën tuaj që nga 3/7 duke treguar se të njohurit e rinj do të sjellin verën e dashuruar!

Parashikimet profesionale.
Eklipset që ndodhin këtë muaj në shenjën tuaj mund të ballafaqohen me disa zgjedhje profesionale që nuk kanë evoluar siç prisni. Bëni autokritikën tuaj në mënyrë që të mund të kuptoni pjesën tuaj të përgjegjësisë në disa situata, pasi kjo është mënyra e vetme për të ndryshuar gjërat. Merkuri përsëri në Luan nga data 7/7 do ta ndjejë praninë e tij duke krijuar keqkuptime në punë, e cila do të krijojë një klimë të çuditshme. Periudha është e papërshtatshme për gjykimet përfundimtare, prandaj përpiqu të mbani në mend mendjen tuaj, sidomos që nga 19/7, dhe pastaj se Hermesi vazhdon kursin e tij në shenjën tuaj.

LUANI
Të përgjithshmet:
Korriku bën paraqitjen e tij pasi ai sjell me vete dy eklipset me Diellin e parë që po zhvillohet më 2/7 në Gaforre ishte mirë të keni kujdes me njerëzit që besoni, pasi ka shumë të ngjarë që do të ketë veprime prapa skenës për çështje të rëndësishme që kanë të bëjnë me ju. Marrja e Marsit në shenjën tuaj në të njëjtën ditë si eklipsi tregon se nuk do të jetë e lehtë për të mbajtur shqetësimin tuaj për çdo gjë që ndjeni mërzitje. Një ditë pas 3/7, Afërdita kalon në Gaforrja për të përuruar një periudhë të plotë lëvizjesh në tryezë për problemet tuaja emocionale.
Nëse e keni gjetur partnerin tuaj ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm dhe mbani mend se rreziku nuk është favorizuar në këtë kohë. Më 7/7, Merkuri do të fillojë kursin e tij  në shenjën tuaj, duke krijuar kushte të pavetëdijshme që mund të krijojnë keqkuptime në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Më 19/7 ai do të vazhdojë kursin e tij  në shenjën e Gaforres dhe ju nuk do të jeni në qendër të vorbullës. Më 16/7, eklipset e Hënës në aksin Gaforre-Bricjapi tregojnë se do të duhet të bëni ndryshime në jetën tuaj të përditshme për ta bërë atë funksional për ju. Prej 22/7, kur Dielli të hyjë në shenjën tuaj, ju do të kuptoni se gjërat do të fillojnë të relaksohen në të gjitha fushat

Parashikimet në dashuri:
Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 3/7 tregon se ju do të keni tendencë ti mbani sekretet  e jetës suaj personale dhe kjo nuk është e pamundur. Çështja mund të lindë nëse mbani çështje të fshehta të jetës suaj nga partneri juaj, prandaj përpiquni të jeni sa të ndershëm që mundeni nëse nuk doni të gjeni veten në përputhje. Hyrja e Marsit në shenjën tuaj në 2/7, por kthesa e prapambetur e Merkurit në 7/7 tregon se do të duhet të përpiqeni të mbani një klimë të mirë në çështjet tuaja emocionale, pasi do të ketë keqkuptime, dhe ndoshta nerva. Nga 22/7 dhe pastaj Dielli do të kalojë ne shenjen tuaj, nis një kohë shumë të mirë për të takuar njerëz të rinj, të bie në dashuri dhe të kaloni momente të bukura dhe romantike!

Parashikimet profesionale.
Eklipsi që do të jetë në Gaforre në 2 / 7 tregon një sfond dhe çështjet profesionale që do të duhet të jenë shumë të kujdesshëm dhe ne do të prenotojmë lëvizjen tuaj të ardhshëm të biznesit në mënyrë rigoroze. Hyrja e Marsit në shenjën tuaj në të njëjtën ditë tregon se si eklipsi fillon një periudhë e cila është acarim dhe duhet të jenë të kujdesshëm për të mos për të përcjellë për të punuar. Retrospektiva Merkur e shenjën tuaj 7/7 mund ta bëjë të vështirë komunikimin, prandaj përpiquni të jeni sa më i qartë në emërimet profesionale dhe çdo gjë që lidhet me detyrimet profesionale. Eklipsi i dytë (Hëna) që do të mbahet në aksin Gafore-Bricjapi në orën 16/7 do ta bëjë të domosdoshëm ndryshimin e disa gjërave që bëni çdo ditë, ndoshta në lidhje me detyrimet e punës, kështu që mund të pushoni.

VIRGJËRESHA
Të përgjithshmet
Korriku do të ketë lëvizshmëri e fortë sidomos në çështjet që kanë të bëjnë me miqtë tuaj dhe partnerin tuaj, por duhet të jeni të kujdesshëm pasi që rrjedha e Merkurit mbrapa në Luan prej 7/7 e tutje mund të krijojë ndërhyrje komunikimi. Dielli që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres, mund të sjellë një dashuri të re karmike me një person në mjedisin tuaj miqësor. Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 3/7 avokatë në këtë skenar, por duhet të jeni të kujdesshëm me vendimin që do të merrni përfundimisht si ju mund të keni nevojë të “sakrifikoni” miqësinë tuaj me një person nëse filloni një çështje dashurie me të.

Parashikimet në dashuri
Më 16/7 eklipsi i Hënës në aksin e Gaforres dhe Bricjapit tregon se çështjet tuaja emocionale përsëri do t’ju bëjnë të zënë dhe mund të ketë ngjarje që do të ndryshojnë situatën në to. Në orën 22/7, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit fillon një periudhë introspekti për të qenë në gjendje të rindërtojë dhe të shohë faktet e reja më mirë. Eklipset që do të ndodhin këtë muaj në aksin e Gafore-Bricjapit tregojnë se jeni në pragun e një dashurie të madhe që do tju nxisë. Nëse tashmë keni një marrëdhënie, lëvizjet tuaja duhet të jenë të kujdesshme dhe mos harroni se është e vlefshme ndershmëria për partnerin tuaj si “rrota është dhe kthehet”.Venus do të jetë në Gaforre nga 3/7 dhe tregon se miqtë tuaj do të jetë “përgjegjës” për të njohurit e reja që ju të bëni gjatë gjithë muajit. Merkuri reaksionar nga 7/7 mund të krijojë disa çështje të komunikimit mes jush dhe partnerit tuaj, ose në qoftë se ju jeni të lirë për të gjithë që ju dëshironi, por nëse ka një vullnet mund të tejkalohen!

Parashikimet profesionale.
Ky muaj, çështjet e biznesit nuk do të jenë në listën tuaj të prioriteteve pasi që interesi juaj do të fokusohet më shumë tek njerëzit dhe aktivitetet që do t’ju bëjnë të kaloni një muaj të relaksuar. Hyrja e Marsit në Luan më 2/7 tregon se mund të ketë sfonde në fushën profesionale, dhe kjo është diçka që duhet të keni në mendjen tuaj. Retrospektiva Merkur do të fillojë karrierën e tij në Luan më 7/7 dhe ju thotë të jeni të kujdesshëm, pasi mund të krijohen keqkuptime edhe nëse nuk keni këtë qëllim.

PESHORJA
Të përgjithshmet:
Eklipsi i diellit në Gaforre, me të cilin korriku do të jetë “i dobët” (pasi ajo do të mbahet më 2/7) do të sjellë një dilemë rreth çështjes së biznesit tuaj. Mund të keni nevojë të sakrifikoni kohën tuaj të lirë për të marrë një projekt të ri profesional që do t’ju japë njohjen që dëshironi. Do të ishte mirë të përqendroheni te çështjet që lidhen me punën tuaj, pasi kjo është një domosdoshmëri për këtë muaj. Nga 7/7, Hermesi do të fillojë kursin e tij retrogrador në shenjën e Luanit dhe mund të sjellë disa ndryshime në diçka që ju keni rregulluar me miqtë tuaj. Eklipsi i dytë i muajit (Hëna) do të mbahet në orën 16/7 në aksin e Gaforre-bricjapi dhe do të sjellë në ballë çështjet që lidhen me pasurinë tuaj të patundshme ose disa mosmarrëveshje mbi çështjet që lidhen me shtëpinë tuaj. Më 19/7 Hermes vazhdon kursin e tij retrograde në shenjën e Gaforres dhe ju duhet të jeni të kujdesshëm që mos të krijoni keqkuptime në punë.

Parashikimet në dashuri:
Në orën 22/7, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit  fillon një periudhë më pak stresuese sesa një e mëparshme, me mundësi për t’u çlodhur dhe për të shijuar mirë. Hyrja marsiane në shenjën e Luanit, në të njëjtën ditë si eklipsimi i parë (2/7) do të krijojë kushtet e duhura për ju të flirtoheni dhe të njihni njerëzit përmes miqve tuaj. Hyrja e Venusit në shenjën e Gaforres, një ditë pasi tregon se bukuria juaj do të rritet dhe besimi juaj do të tregohet . Ka nevojë për vëmendje nga 7/7 dhe më pas si i pari Merkuri reaksionar në shenjën e Luanit dhe pastaj shenjën e Gaforres, mund të krijojë probleme për të kuptuar ose me partnerin tuaj, ose me dikë që ju jeni.

Parashikimet profesionale
Eklipsi (Dielli) bërë në 2/7 në shenjën e Gaforres tregon se çështjet e biznesit tuaj do të bëjnë gjatë gjithë muajit dhe eklipsit të dytë (Hean) do të jetë në 16/7 në aksin me to lidhur Gaforre-Bricjapi. Mund të keni nevojë të sakrifikoni kohën tuaj të lirë për të marrë diçka në punë, ndoshta do të bëhet një propozim i ri për bashkëpunim, por do të keni disa çështje që do t’ju detyrojnë. Sidoqoftë, duhet të vendosni kufijtë tuaj pasi që ka të ngjarë të merrni shumë gjëra në të njëjtën kohë dhe në fund dështoni ta bëni atë. Më 19/7, Hermes i prapambetur shkon në shenjën e Gaforres mund të krijojë keqkuptime.

AKREPI
Të përgjithshmet
Korriku fillon me një dritë dielli që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres në 2/7 dhe mund t’ju çojë të shihni me çështje vizuale të ndryshme që lidhen me arsimin. Ka ende gjasa që t’ju japë një nxitje për të menduar për një lëvizje jashtë vendit ose një program pasuniversitar larg nga ku jetoni. Marrja e Marsit në shenjën e Luanit në të njëjtën ditë si eklipsi tregon se vendimet tuaja mund të krijojnë konflikte dhe mos i pëlqejnë disa njerëz. Mërkuri  fillon retrospektivën e tij nga 7/7 në shenjën e Luanit, duke krijuar konfuzione të vogla ose të mëdha në çështjet e biznesit tuaj. Deri në 19/7 ju duhet të shkoni në shenjën e Gaforres ju duhet të jeni shumë të vëmendshëm për të punuar në mënyrë që mosmarrëveshjet të mos ndodhin. Më 19/7, ai do të vazhdojë udhëtimin e tij retrospektiv në shenjën e Gaforres dhe duhet të jeni të kujdesshëm me gjërat që do të merrni në një udhëtim, pasi do të jeni mjaft abstrakt dhe do të jetë shumë e lehtë të harrohet diçka.

Parashikimet në dashuri
Më 16/7, eklipsi i Hënës në aksin e Gaforre-Bricjapi mund të krijojë rrethanat e duhura për të kuptuar se disa njerëz rreth jush kanë një rol dekorativ. Më 22/7, hyrja e Diellit në shenjën e Leos fillon një periudhë të mobilitetit intensiv profesional. Parashikimet Sentimentale Marrja e Marsi në shenjën e Luanit nga 2/7 mund të krijojë një nervozizëm që do të ndikojë gjithashtu në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, duhet të jeni të kujdesshëm me shpërthimet e partnerit tuaj, në mënyrë që të mos shkaktoni probleme mes jush. Nëse je i lirë, nervozizmi mund të ndikojë në disponimin tuaj dhe kjo ndikon në rezultatin e një të saponjohure. Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 3/7 do të ndikojë pozitivisht ne se nuk keni marrëdhënie, pasi kjo do t’ju japë mundësinë të takoni fytyra të reja ndoshta gjatë një udhëtimi që do të bëni. Ju nuk duhet të harroni se nga 7/7 e tutje është një kohë kur duhet të jeni të kujdesshëm në lidhje me mënyrën se si i përdorni këto fjalë. Kursi i prapambetur Merkuri në shenjën e Luanit, dhe pastaj në shenjën e Gaforres, mund të ndikojë negativisht në komunikimin midis jush dhe vetes.

Parashikimet profesionale
Hyrja e Marsit në Luan më 2/7 mund të krijojë konflikte mes jush dhe njerëzve që lidhen me çështjet e biznesit tuaj, kështu që ju duhet të mbani durimin tuaj dhe të jeni të durueshëm për t’i shmangur ato. Nga 7 deri 19/7, kur Merkuri do të kthehet në shenjën e Luanit, duhet të jeni shumë të kujdesshëm pasi fjalët tuaja do të jenë të lehta për të keqinterpretuar. Është e këshillueshme të mos mbyllni një marrëveshje biznesi brenda kësaj kohe, veçanërisht nëse doni të keni një afat të gjatë. Në 22/7, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit tregon që në ditët e ardhshme – edhe nëse jemi në mes të një verë – do të kemi takime biznesi, diskutime lidhur me punën, ndoshta një propozim i ri profesional.

SHIGJETARI
Të përgjithshmet
Korriku sjell me vete një dritë dielli në shenjën e Gaforres në 2/7, e cila mund të nxisë ndjenjat dhe mendimet dhe të krijojë dyshime. Kushtojini vëmendje të veçantë çështjeve financiare, meqë disa shpenzime shtesë mund të lindin nëpërmjet palëve të treta, por gjithashtu do të ndikojnë në ju. Marrja e Marsit në shenjën e Luanit në të njëjtën ditë si eklipsi tregon se ju do të keni mundësinë të relaksoheni dhe të dilni duke bërë një udhëtim në një destinacion të afërt ose të largët. Nëse keni planifikuar një udhëtim personal ose të biznesit pas 7/7, duhet të jeni të kujdesshëm kur kursit retrospektiv të Merkurit në shenjën e Luanit tregon që mund të lindin vonesa dhe probleme të vogla. Eklipsi i dytë i muajit do të jetë 16/7 në aksin e Gaforre-bricjapi dhe do të krijojë pasiguri, e cila do të jetë kryesisht e lidhur me çështjet tuaja financiare. Vendimet për marrjen e rrezikut që lidhen me fondin tuaj nuk janë të favorizuar në këtë kohë. Ju gjithashtu duhet të jeni të kujdesshëm që të mos humbni ndonjë para, qoftë indirekt apo direkt. Prej 22/7, kur Dielli do të kalojë në shenjën e Luanit, fillon një periudhë shumë e mirë në të cilën do të gëzoni pushimet tuaja.

Parashikimet në dashuri
Futja e Marsit në shenjën e Luanit më 2/7 tregon se sa shumë punë dhe detyra që keni këtë muaj, çështjet tuaja sentimentale do të jenë një oazë freski për disponimin tuaj. Nëse e keni gjetur bashkëshortin tuaj, mos u ulni për një minutë dhe përfitoni nga pushimi që do t’ju duhet të shkoni në destinacionet e afërta. Nëse jeni të lirë, ftesat për dasma, pagëzime dhe ngjarje shoqërore do t’ju sjellin të njohurit e rinj për atë që ju nuk i refuzon. Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres nga 3/7 fillon një periudhë shumë erotike që do të ndihmojë shumë disponimin tuaj. Sigurisht, ajo gjithashtu mund të bëjë bishtin e vogël me partnerin tuaj, pasi ai do të sjellë “kafshime xhelozi”, por në të njëjtën kohë do të rrisë epshin tuaj, i cili fjalë për fjalë ju sjell në objektin e dëshirës suaj. Eklipsi i 7/7 se Mërkuri do të jetë më reaksionar në Luan, ju duhet të jenë të kujdesshëm si të tjerët do t’ju tregojnë dhe të tjerët do të kuptojnë eklipsin.

Parashikimet profesionale.
Eklipsi diellor që do të jetë në Gaforre në 2/7 mund të krijojë presion mbi biznesin tuaj, veçanërisht nëse puna juaj lidhet me “biznesin”. Ju mund të kenë nevojë për të ndryshuar mënyrën se si të trajtojë çështjet financiare që lidhen me produktet bankare, institucionet publike dhe ofruesit e sigurimeve si ata do të përbëjnë një levë gjatë gjithë muajit. Prej 7/7, kur Merkuri do të kthehet në shenjën Luanit, ju duhet të shmangni marrëveshjet e reja, veçanërisht nëse ato janë të lidhura ose kanë ndikim edhe në çështjet tuaja financiare. Është një ide e mirë të vazhdoni të prisni ndonjë sugjerim të ri që keni dhe ta shihni përsëri muajin e ardhshëm.

BRICJAPI
Të përgjithshmet
Korriku fillon me një dritë dielli në shenjën e Gaforres e cila do të zhvillohet më 2/7 dhe tregon se çështjet që lidhen me marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do t’ju bëjnë të zënë gjatë gjithë muajit. Është e mundur të krijoni çështje që do t’ju detyrojnë të përqendroheni në to. Para se të hedhësh përgjegjësinë ndaj të tjerëve për çdo gjë që po ndodh, përpiquni të mendoni për pjesën tuaj të përgjegjësisë, pasi kjo është mënyra e vetme për të korrigjuar diçka. Hyrja e Marsit në shenjën e Luanit në të njëjtën ditë si eklipsit tregon se në qoftë se ju të këmbëngulë për tërheqje litari në marrëdhënie dhe partneritete është shumë e mundshme që mund të shpërthejë. Eklipsi i dytë (Hëna) do të zhvillohet këtë muaj do të jetë në 16/7 në aksin tuaj (Gaforre Bricjapi) dhe do t’ju çoj përsëri ballafaquar me zgjedhjen e njerëzve që kanë bërë ose në një nivel personal ose profesional. Ju mund të kuptojë se është koha për të bërë disa pastrim për ata që do të ketë një çmim, por është e nevojshme të bëhet. Nga 19/7, Merkuri do të kalojë nga shenja e Luanit në shenjën e Gaforres, ndoshta partneritetet më të hershme do të thyhen në pragun tuaj, i cili do të vijë me propozime të reja.

Parashikimet në dashuri
Hyrja e Marsit në shenjën e Luanit nga 2/7 mund të krijojë një gjendje humor që do të ndikojë në sjelljen tuaj ndaj partnerit tuaj. Nëse je i lirë, kjo gjendje humoriste mund të krijojë një distancë midis jush dhe dikujt që ju intereson. Një ditë pas hyrjes së Venusit në shenjën e Gaforres tregon se do të ketë raste të mira gjatë muajit ose në marrëdhënie me partnerin tuaj, ose ju qe jeni te lire,- megjithëse me dikë që do të vijnë pranë. Nga 7/7 deri në fund të muajit do të duhet të jenë të kujdesshëm me atë që thoni, se Merkuri reaksionar do të ndikojë në komunikimin dhe mund të krijojnë fenomenin “e telefonit të prishur”, në të gjitha marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.

Parashikimet profesionale
Projeksionet profesionale Dielli që ndodh në 2/7 në shenjën e Gafores tregon se çështjet e biznesit tuaj dhe në veçanti bashkëpunimet tuaja do të jenë në ballë. Mund të ketë disa ndryshime në këto ose kushte që do t’ju bëjnë të shihni disa prej tyre ndryshe. Ky muaj pasi është një muaj eklipsesh (eklipsimi i dytë do të jetë 16/7 në aksin Gafore-Bricjapi) është i papërshtatshëm për të filluar një partneritet të ri. Megjithatë, është e këshillueshme që të rishikohen dhe të rivlerësohen disa nga ato ekzistuese. Retrospektiva Hermes në Luan nga 7 deri në 19/7 do të vazhdojë kursin e saj të prapambetur për Gaforren duke treguar se si ndërmarrja juaj nuk do të jetë e lehtë, pasi ju do të hasni ankesat që do t’ju shpërndajnë, por është e nevojshme.

UJORI
Të përgjithshmet
 Një muaj i mprehtë fillon kur dielli  në Gaforre më 2/7 tregon që çështjet e punës nuk mund t’ju lejojnë të relaksoheni  më shumë që dëshironi. Mundohuni të renditni një punë dhe detyrime të jetës së përditshme, sepse për sa kohë që ata kanë mbetur në pritje, do të jetë e vështirë të ndiheni mirë. Marrja e Marsit në shenjën e Luanit në të njëjtën ditë me eklipsin tregon se bashkëpunëtorët tuaj dhe partneri juaj herë pas here ju japin raste për t’u mërzitur, zemëruar dhe rrahur me ta. Kjo mund të jetë edhe më e fortë se 7/7, kur Hermes kthehet në Luan. Eklipsi i dytë do të zhvillohet në orën 16/7 në aksin e Gaforre-Bricjapi dhe mund të sjellë në ballë tuaj nevojën për pushim.

Parashikimet në dashuri
Dëgjoni trupin tuaj dhe trupin tuaj dhe mos e tejkaloni forcën tuaj sa keni nevojë për një pushim. Prej 22/7, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit fillon një periudhë në të cilën do të mund të korrigjoni gabimet e hapësirës së kaluar dhe keqkuptimet që mund të krijoheshin në marrëdhëniet e tij ndërpersonale. Futja e Marsi në shenjën Luan më 2/7 do të ndikojë në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale dhe marrëdhënien që keni me partnerin tuaj. Do të ishte mirë që të kaloni kohën duke bërë aktivitete që ju falënderojnë, në mënyrë që të mund të shënoni energjinë që do të keni, përndryshe ajo do ta nxisë atë përmes mbështjellësve. Prej 7/7 e tutje, duhet të jeni më të kujdesshëm me atë që thoni, por edhe me atë që e kuptoni partneri juaj thotë, ndërsa Merkuri fillon kursin e tij retrospektiv në Luan dhe mund të sjellë keqkuptime në nivelin e komunikimit . Prej 22/7, kalimi i Diellit në shenjën e Launit do ta ndihmojë shumë klimën nëse jeni i lirë ose në një marrëdhënie. Sigurisht që nuk jeni për ju që jeni të lirë të sillni një të njohur të ri që së shpejti do të zhvillohet në marrëdhënien tuaj të re.

Parashikimet profesionale.
të profesionit Hyrja e Marsi në shenjën e Luanit më 2/7 tregon se partneriteti juaj do të jetë shqetësues i madh për ju, meqë mund të lindin mosmarrëveshje dhe nuk do të mbeteni të padëmtuar për një kohë të gjatë. Sigurisht që duhet të jeni të kujdesshëm kur i zgjidhni ato si Merkuri në Luan nga 7/7 nuk do të ndihmojnë në komunikim dhe mund të shkaktojnë probleme të pajtimit. Ju duhet të shmangni marrjen e vendimit përfundimtar këtë muaj, pasi vendimet tuaja do të jenë impulsive dhe do të zbuloni se mund të keni ofenduar disa njerëz. Prej 22/7, kur Dielli do të kalojë përmes shenjës së Luanit, do të ndihmojë në normalizimin e klimës në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale në një kontekst më të përgjithshëm dhe sidomos në bashkëpunimet tuaja.

PESHQIT
Të përgjithshmet
Korriku është një muaj i fortë pasi është një muaj eklipsesh, por do të jeni shumë të favorizuar sidomos në fushën emocionale. Eklipsi i parë (Dielli) do të zhvillohet në Gafore  më 2/7, duke treguar se jeni në pragun e një dashurie të madhe. Të njohurit dhe takimet që do të keni në këtë kohë do të keni karakter karmik dhe nuk mund të afroheni me dikë me të cilin do të ndjeni se jeni një. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, duhet të jeni të kujdesshëm, pasi tundimet do të ekzistojnë dhe nuk mund të përjashtohet që tensionet lindin midis jush dhe partnerit tuaj. Vëmendje e veçantë duhet të nxirret nga data 7/7 e tutje si retrospektiva e Merkurit në shenjën e Luanit dhe më pas në shenjën e Gaforres tregon që çdo gjë që ju keni humor të mirë do të ketë disa konfuzione komunikative që do t’ju irritojnë përkohësisht. Eklipsi i dytë (Hëna) në aksin e Gaforre-Bricjapi shkakton që ju të kufizoheni me miqtë tuaj dhe shoqëruesin tuaj. Prej 19/7, kur Merkuri do të kthehet në Gaforre, ju nuk mund të përjashtoni kthimin e një personi nga e kaluara.

Parashikimet në dashuri
Hyrjen e Venusit në shenjën e Gaforres në 3/7 dhe eklipset që do të zhvillohen gjatë këtij muaji në aksin Gaforre-Bricjapi tregojnë se çështjet tuaja emocionale do të japë një prani të fortë. Është e mundur që një dashuri e re të lindë nëse je i lirë ose një fëmijë nëse jeni tashmë në një marrëdhënie. Çështjet tuaja sentimentale do t’ju bëjnë të zënë, por do të kaloni momente shumë të mira që do të lidhen me to. Merkuri do të fillojnë të reaksionar nga 7/7 në shenjën e Luanit, duke krijuar keqkuptime të vogla në fushën sentimentale. Prej 19/7 në shenjën e Gaforres, nuk mund të përjashtohet që të sjellë një dashuri për të kaluarën deri në të tashmen.

Parashikimet profesionale.
Hyrja e Marsit në shenjën e Luanit më 2/7 tregon se çështjet e punës do të jenë një arsye e mirë për irrituar, sepse në lidhje me retrogradën Merkuri në të njëjtën shenjë që 7/7 komunikimit me njerëzit në mjedisin tuaj të punës nuk do të jetë aq e lehtë. Veçanërisht i kushtoni vëmendje angazhimeve të punës dhe rregulloni aranzhimet në kohë, sepse keni të ngjarë të dilni nga koha dhe të vononi dhënien e disa prej tyre. Prej 22/7, hyrja e Diellit në shenjën e Luanit do të hapë rrugën për një propozim të ri pune që do të vijë, ose do të keni më shumë gjasa të merrni një post të ri në vendin ku jeni tashmë.

Për më shumë detaje mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun Jorgo Pulla: Tel. 0699464446 ose pranë websajtit www.astrologu.al

(BalkanWeb)

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb