Elona Labinoti – Drejtore e Departamentit te Operacioneve – Fibank Albania

Ne cdo dege Fibank gjeni zgjidhjen e shpejte per Procesin e fiskalizimit! Ne mbeshtetje te klienteve, Fibank ka lancuar gjate gjithe vitit nje fushate ndergjegjesimi per kete proces. Cdo klient dhe partner biznesi vetem me nje vizite ne deget Fibank mund te marre informacion te detajuar mbi procesin e fiskalizimit, cilat jane risite qe ai sjell dhe cilat jane hapat qe nje biznes duhet te ndjeke ne menyre qe te filloje te leshoje fatura te fiskalizuara ne perputhje me ligjin.

Fiskalizimi
Fiskalizimi

Banka ka detyrimin qe cdo fature elektronike e paguar ne cilindo kanal te ofruar prej saj pra dege/interent/mobile te raportohet ne kohe reale ne drejtorine e pergjithshme te tatimeve. Per te bere raportimin online dhe per te ekzekutuar te gjitha hapat e procesit te fiskalizimit zgjidhja software qe perdoret duhet te jete e certifikuar. Ne kete kuader Banka vendosi qe te certifikohet vetem per qellimet e saj. Fibank eshte Banka e pare ne Shqiperi ose kompania e dyte ne treg qe e ka marre kete certifikim.

Fibank ka pare mundesite e mira dhe risite qe ky proces ka sjelle, duke optimizuar kohen e realizimit te nje transaksioni pagese. Te gjitha te dhenat e pageses duke perfshire dhe detajet bankare, merren automatikisht nga fatura elektronike duke shkurtuar ne menyre te ndjeshme kohen e ekzekutimit te nje transferte, qofte kjo edhe nderbankare. Ky eshte nje projekt ne perputhje te plote me risite e fiskalizimit dhe Fibank i ka kthyer keto risi ne funksion te mire per te gjithe klientet e saj.

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb
Etiketa: