DASHI
Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim ,kjo javë do të ketë “elemente” pozitive dhe negative dhe ato që do të mbizotërojnë do të jenë ato të cilave do t’i kushtoni vëmendje. Lajmi pozitiv është se Mërkuri kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Peshores më 20/10, diçka që do të fillojë të bëhet më e dukshme me kalimin e ditëve të javës. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në 20/10 në boshtin tuaj (Dashi – Peshorja) mund të krijojë disa vështirësi në fushën e marrëdhënieve personale ose në disa raste profesionale. Marrëdhëniet personale janë “basti i vështirë” i kësaj jave, në mënyrë që të jeni në gjendje të shmangni disponimet manipuluese të disave pa rënë në këtë kurthin e tyre.
Dashuria: Nëse jeni në një lidhje do të ishte mirë të shmangni mosmarrëveshjet dhe tensionet këtë javë, pasi edhe një mosmarrëveshje e vogël me partnerin tuaj mund të bëhet e madhe, pasi Hëna e Plotë do të zmadhojë gjithçka. Nëse jeni të lirë me kthimin e Mërkurit në rrugën e duhur do të vini re se një romancë ose një njohje për të cilën keni qenë të interesuar qe ta vazhdonit , por ka mbetur e heshtur dhe keni pasur disa vështirësi komunikimi, duket se dale ngadalë do të fillojë të përmirësohet.
Puna dhe Ekonomia: Këto ditë është e mundur që të lindin disa çështje të cilat do të sjellin mosmarrëveshje mes jush dhe njerëzve në mjedisin tuaj profesional. Mundohuni të mos lejoni që këto mosmarrëveshje të çojnë në lojëra me fuqi dhe përballje, pasi kjo ka shumë të ngjarë. Me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10, duket se interesi juaj do të kalojë në një çështje ekonomike.

DEMI
Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , këtë javë do të vini re se disa punë që u vonuan ose nuk ishin të lehta për tu zgjidhur në periudhën e mëparshme do të fillojnë të japin shenja pozitive. Kthimi i Mërkurit në drejtimin e duhur në shenjën e Peshores më 20/10 do të luajë rolin e vet në këtë. Në të njëjtën ditë, Hëna e Plotë do të zhvillohet në aksin Dash-Peshor, gjë që do ta bëjë të domosdoshme mbylljen e disa çështjeve të pazgjidhura, por edhe disa dyer që ju lidhin me të kaluarën. Dëgjoni nevojat tuaja më të thella dhe shmangni bërjen e gjërave me kokëfortësi, pasi ky do të jetë kurthi më i madh i ditës.
Dashuria: Disa diskutime me partnerin tuaj duket se kanë rezultatet e pritshme këtë javë, diçka që do të kënaqë ju dhe partnerin tuaj dhe do të ndryshojë gjendjen shpirtërore mes jush për mirë. Sidomos nëse keni pasur një çështje që lidhej me jetën e përditshme dhe ju kishte larguar , këto ditë shanset për t’u zgjidhur po rriten. Nëse jeni të lirë kjo mund të jetë një javë sqarimi, pasi do të ndjeni nevojën për të menaxhuar disa ceshtje romantike të së kaluarës ose për të parë se çfarë do të bëni me një “derë” nga e kaluara që mbetet “gjysmë e hapur”.
Puna dhe Ekonomia: Atmosfera në punë këtë javë duket se po bëhet gjithnjë e më e mirë, e cila gjithashtu do të kontribuojë pozitivisht në çështjet e lidhura me punën. Me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10, do të fillojë një periudhë e cila duket se një marrëdhënie profesionale ose një bashkëpunim që keni do të dalë në pah dhe do të bëhet edhe më e rëndësishme.

BINJAKET
Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , këtë javë do të vësh re se komunikimi, konsultimi dhe takimet do të organizohen më lehtë se në periudhën e mëparshme. Sundimtari juaj Mërkuri do të kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Peshores më 20/10 dhe do të normalizojë komunikimin, i cili mund të ketë pasur disa vështirësi deri më tani. Rezultatet pozitive do të jenë veçanërisht të dukshme në punët tuaja romantike. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Dash-Peshor në të njëjtën ditë, mund të nxjerrë në pah disa çështje që shqetësojnë miqtë tuaj ose bashkepunimet e personave ku punoni . Mos lejoni që ata t’ju sjellin nevrikllek në mënyrë që ata të shmangin keqkuptimet.
Dashuria: Fakti që Mërkuri do të jetë në rrugën e duhur deri në mes të javës është një lajm pozitiv për çështjet që kanë të bëjnë me fushën romantike, pavarësisht nëse jeni të lirë apo në një lidhje. Nëse jeni të lirë, nuk përjashtohet mundësia që një njohje ose një romancë të kthehet me të dhëna të reja, të cilat kanë dhënë disa shenja negative në të kaluarën, ose mund të ketë pasur disa keqkuptime mes të interesuarve. Nëse jeni në një lidhje këto ditë do t’ju ndihmojnë të afroheni, pasi java tjetër mund të ketë disa detyrime që nuk do t’ju lënë kohë të mjaftueshme të lirë.
Puna dhe Ekonomia: Disa punë dhe disa çështje biznesi do të jenë në qendër të vëmendjes këtë javë, por duket se ato nuk do t’ju ndalojnë. Disa çështje nga e kaluara mund të shfaqen, por tani me rrjedhën e duhur të Mërkurit do të jetë më e lehtë për t’i zgjidhur ato pa konflikte dhe polemika. Me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10, fillon një periudhë me disa detyrime profesionale.

GAFORRJA
Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , këtë javë do të vini re se disa çështje që lidhen me përgjegjësitë familjare, disa keqkuptime që mund të kenë ekzistuar me njerëzit pranë jush si dhe disa punë që lidhen me shtëpinë, do të japin shembuj pozitivë. Kthimi i Mërkurit në drejtimin e duhur në shenjën e Peshores më 20/10 do të ndihmojë në zhbllokimin e çështjeve që kanë të bëjnë kryesisht me çështjet familjare dhe çështjet e shtëpisë. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Dashi-Peshorja më 20/10 mund të krijojë disa çështje që do të vijnë nga sjelljet egoiste. Mundohuni ta shmangni këtë, pasi kjo javë do të ketë shumë mundësi për të zgjidhur çështjet e vjetra sesa për të krijuar çështje të reja.
Dashuria: Komunikimi mes jush dhe partnerit tuaj do të luajë një rol të madh në ndjenjat që do të krijohen mes jush por edhe në zgjidhjen e disa çështjeve dhe kthimin e Mërkurit në rrugën e duhur, do ta ndihmojë shumë komunikimin mes jush. Nëse jeni të lirë këtë javë do të keni një pamje më të mirë të zhvillimit të një romance romantike, kështu që mos nxitoni të bëni ndonjë lëvizje. Me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10, do të fillojë një periudhë e cila do të sjellë disa mundësi në jetën tuaj personale.
Puna dhe Ekonomia: Çështjet e lidhura me punën do t’ju mbajnë me të preukupuar këtë javë, por jo aq shumë sa të bëhen përparësia juaj. Sjellja e disa njerëzve në mjedisin tuaj më të gjerë profesional mund t’ju irritojë dhe është e mundur që kjo të ndodhë gjatë disa diskutimeve profesionale, por varet nga ju nëse i lini ata të zhvillohen.

LUANI
Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , këtë javë do të vini re se disa çështje që ju kishin bezdisur javën e kaluar dhe që mund të kenë sjellë polemika me njerëzit në mjedisin tuaj më të gjerë do të fillojnë të zgjidhen. Kthimi i Mërkurit në drejtimin e duhur në shenjën e Peshores më 20/10 do t’ju çojë në “uljen e tencionit ” të disa mosmarrëveshjeve ose polemikave që mund të kenë ekzistuar në të kaluarën dhe kjo përfundimisht do të jetë shumë pozitive për marrëdhëniet me njerëz të veçantë. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Dashi-Peshorja më 10/20 tregon se disa çështje mund të mbeten të cilat do të jenë një “gjemb” për disa nga marrëdhëniet tuaja ndërpersonale dhe do të kërkojnë durim në mënyrë që të zgjidhen.
Dashuria: Këtë javë do të keni mundësi për të zgjidhur çështjet që mund të kenë krijuar keqkuptime mes jush dhe partnerit tuaj. Për ta bërë këtë ju duhet të mbani larg marrëdhënies tuaj “dashamirës” dhe njerëz që do të përpiqen të ndërhyjnë në personalitetin tuaj. Nëse jeni të lirë me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10, do të fillojë një periudhë e cila do t’ju ndihmojë të rigrupoheni dhe të njihni më mirë nevojat tuaja emocionale.
Puna dhe Ekonomia: Disa çështje të lidhura me punën mund të jenë në qendër të vëmendjes këtë javë, por do të ketë mundësi për t’i zgjidhur ato, për sa kohë që ju qëndroni larg lojërave të pushtetit dhe fuqisë. Dëgjoni intuitën tuaj e cila do të rritet këto ditë për të marrë vendimet e duhura, veçanërisht nëse gjatë kësaj jave lindin disa dilema profesionale.

VIRGJERESHA
Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , këtë javë dhe konkretisht më 20/10 Merkuri do të kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Peshores. Kjo tregon se do të ketë disa zhvillime në çështjet që kanë të bëjnë me sektorin financiar, veçanërisht nëse në të kaluarën kishte çështje që ishin vonuar ose nuk mund të përfundoheshin. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në të njëjtën ditë në boshtin Dashi-Peshorja madje mund të krijojë disa pasiguri dhe disa mendime rreth evolucionit të çështjeve financiare. Klima do të ndriçohet më 23/10 me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit pasi duket se do të keni ose një takim ose komunikim me një person që është në mjedisin tuaj më të gjerë dhe ky kontakt do t’ju bëjë të lumtur!
Dashuria: Disa biseda mes jush dhe partnerit tuaj mund të mos kenë qenë të frytshme në të kaluarën, por duket se ata do të fillojnë të punojnë tani, pasi Merkuri do të kthehet në rrugën e duhur dhe do të lehtësojë çdo gjë që lidhet me komunikimin. Nëse jeni të lirë nga 23/10 me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit, do të ketë disa mundësi për të bërë njohje të reja dhe për t’u afruar me njerëzit që ju interesojnë të njiheni më mirë.
Puna dhe Ekonomia: Çështjet që lidhen me punën do të jenë në qendër të interesit tuaj këtë javë, pasi duket se me kthimin e Mërkurit në rrugën e duhur, do të ketë zhvillime në to. Në fakt, nuk përjashtohet që disa të dhëna të ndryshojnë, diçka që do të lehtësojë rrjedhën dhe zgjidhjen e tyre.

PESHORJA
Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , kjo javë mund të sjellë disa sfida që do të kenë të bëjnë kryesisht me fushën e marrëdhënieve ndërpersonale , por në të njëjtën kohë do të sjellë gjithashtu mundësi për të zgjidhur disa çështje që mund t’ju kenë shkaktuar acarim dhe emocione negative në të kaluarën. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Dashi-Peshorja më 20/10 mund të çojë në disa lojëra demonstruese të fuqisë në marrëdhënie personale ose profesionale. Në të njëjtën kohë, kthimi i Mërkurit në rrugën e duhur në shenjën tuaj të zodiakut do të përmirësojë shumë komunikimin dhe ju duhet të investoni në të, në mënyrë që të dilni nga pozicioni i vështirë në disa çështje.
Dashuria: Këto ditë mund të ketë disa momente kur do të shfaqen tensione, por nëse jeni në një marrëdhënie përpiquni t’u afroheni atyre me durim dhe humor të mirë, diçka që nuk do të jetë aq e lehtë. Konjukturat astrologjike që do të ndodhin gjatë kësaj Hëne të Plotë do t’ju bëjnë të dëshironi të merrni ndeshjen e përsëritur. Mos u përfshini në situata që do të lindin për shkak të sjelljeve egoiste, pasi nuk do të ketë fitues. Nëse jeni të lirë me kthimin e Mërkurit në drejtimin e duhur në shenjën tuaj të zodiakut do të jeni në gjendje të shihni më mirë të dhënat që ekzistojnë në një njohje që ju intereson dhe do të merrni një pamje të qartë të tij, e cila do t’ju ndihmojë në realizimin e vendimeve tuaja
Puna dhe Ekonomia: Disa biseda që mund të keni me njerëz në mjedisin tuaj profesional mund t’ju nevrikosin . Përpiquni të shmangni polemikat këtë javë pasi klima duket se është e tensionuar dhe mosmarrëveshjet do t’i hedhin benzinë zjarrit. Në gjysmën e dytë të javës do të ketë më shumë mundësi për të zgjidhur disa çështje.

AKREPI
Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , ne këtë javë, është e mundur të gjeni zgjidhje për disa çështje që ju kanë preokupuar dhe vazhdojnë t’ju preokupojnë shumë gjatë kësaj kohe. Një rol vendimtar në këto zgjidhje do të luajë kthimi i Mërkurit në drejtimin e duhur në shenjën e Peshores më 20/10, pasi do t’ju bëjë të shihni disa çështje me një perspektivë krejtësisht të ndryshme. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Dash-Peshor në të njëjtën ditë mund të krijojë disa vështirësi, veçanërisht në menaxhimin e emocioneve tuaja ndaj situatave të caktuara. Më 23/10 me hyrjen e Diellit në shenjën tuaj të zodiakut, fillon zyrtarisht muaji i ditëlindjes tuaj, diçka që do t’ju sjellë në qendër të vemendjes !
Dashuria: Një lidhje romantike duket se vjen nga e kaluara edhe këtë javë. Sigurisht, me kthimin e Mërkurit në rrugën e duhur, do të jetë më e lehtë të marrësh një vendim për të cilin nuk do të ndryshosh mendim më vonë. Me hyrjen e Diellit në shenjën tuaj, fillon një periudhë që do të jeni në qendër të interesit të të tjerëve. Nëse jeni në një lidhje gjatë kësaj jave do të ketë mundësi të afroheni me partnerin tuaj.
Puna dhe Ekonomia: Puna që keni bërë në të kaluarën në një çështje të lidhur me punën aktuale duket se do të japë fryte këtë javë. Mund të ketë disa çështje që do të mbeten në pritje, por nëse keni durim duket se ato do të arrijnë në fazën përfundimtare të zgjidhjes së tyre.

SHIGJETARI
Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , këtë javë ndërsa Mërkuri kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Peshores (20/10) do të ketë më shumë mundësi për të zgjidhur disa çështje që mund të lidhen me grupet e njerëzve në të cilët jeni duke bashkepunuar . Komunikimi do të përmirësohet në një kontekst të përgjithshëm, diçka që do të ndihmojë veçanërisht jetën tuaj të përditshme dhe rrjedhën e detyrimeve tuaja, si dhe kontaktin tuaj me të tjerët. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në aksin Dash-Peshor në të njëjtën ditë mund të mos lejojë që ndryshimi i kursit të Mërkurit të bëhet i dukshëm, pasi mund të krijojë momente të vogla tensioni. Pas Hënës së Plotë dhe me kalimin e ditëve, shenjat e para pozitive do të fillojnë të shfaqen!
Dashuria: Disa biseda që mund të keni me partnerin tuaj do të luajnë rolin e tyre vendimtar në disponimin që do të ekzistojë në të dyja anët. Mund të ketë momente zhgënjimi, por nëse nuk i lini të rriten në mendjen tuaj, ato me siguri do të kapërcehen. Nëse jeni të lirë, Hëna e Plotë tregon se është koha për të mbyllur disa çështje që kanë të bëjnë me një çështje romantike të së kaluarës, në mënyrë që të merrni vendimet tuaja.
Puna dhe Ekonomia: Çështjet e lidhura me punën duket se po shfaqen këtë javë, dhe disa prej tyre mund të vijnë në formën e “urgjencës”. Mënyra se si i qaseni atyre do të luajë një rol të veçantë në rezultatin e tyre. Ju mund të merrni disa informacione në lidhje me çështjet e biznesit ose njerëzit në mjedisin tuaj profesional, për të cilat nuk duhet të nxitoni në përfundime.

BRICJAPI
Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , këtë javë Hëna e Plotë e Tetorit (20/10) do të zhvillohet në aksin Dashi-Peshorja. Kjo Hënë e Plotë duket se nxjerr në pah disa gjëra që i keni “kapur” brenda jush për një kohë të gjatë dhe këto mund të lidhen ose me njerëz të afërt me ju ose me disa njerëz që janë në mjedisin tuaj profesional. Ju jeni të vendosur të sqaroheni, por do të ishte mirë të tregoni durim dhe të mos lejoni që impulsi juaj dhe nevoja për të hequr qafe disa gjëra këtu dhe tani, t’ju çojnë në lëvizje të papërshtatshme. Në të njëjtën ditë, Merkuri do të kthehet në kursin e duhur në Peshore dhe përmirësimi i komunikimit do të fillojë të ndihet në gjysmën e dytë të javës.
Dashuria: Çështjet që lidhen me fushën romantike do të jenë në qendër të vëmendjes këto ditë, pasi mund të ndjeni nevojën për të zgjidhur disa keqkuptime. Kjo është diçka që do të kërkojë lëvizje me “saktësi kirurgjikale”, pasi impulsi qoftë në fjalë ose në lëvizje mund të mos sjellë rezultatet që dëshironi. Nëse jeni të lirë me hyrjen e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10, do të fillojë një periudhë e cila do të jetë më komunikuese dhe do të sjellë më shumë mundësi për të bërë njohje përmes njerëzve që janë në mjedisin tuaj miqësor ose për t’u afruar per juve ,nje person qe doni ta njihni me mire
Puna dhe Ekonomia: Sektori profesional duket se do të vazhdojë të japë lajme edhe këtë javë, siç jeni në një kohë kur ka lëvizshmëri në çdo çështje në lidhje me punën. Me kthimin e Mërkurit në drejtimin e duhur në shenjën e Peshores, gjërat do të fillojnë të përmirësohen, pasi komunikimi do të përmirësohet ndjeshëm. Mundohuni të qëndroni larg situatave që kanë debate dhe grindje

UJORI
Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim , Ujori këtë javë, me Merkurin qe do të kthehet në rrugën e duhur në shenjën e Peshores (20/10) dhe kjo tregon se komunikimi do të përmirësohet ndjeshëm. Disa keqkuptime që mund të kenë ndodhur në të kaluarën me njerëzit në mjedisin tuaj më të gjerë mund të zgjidhen nëse ekziston vullneti nga ana juaj. Hëna e Plotë që do të zhvillohet në boshtin Dash-Peshore në datën 20/10 do të sjellë kujtime nga e kaluara, të cilat do t’ju nevrikosin dhe mund t’ju largojnë përfundimisht nga disa njerëz. Më 23/10 Dielli do të kalojë shenjën e Akrepit dhe nga pozicioni i tij i ri përuron një periudhë gjatë së cilës biznesi do të jetë në plan të parë.
Dashuria: Ndërsa komunikimi duket se po përmirësohet këtë javë, veçanërisht në gjysmën e dytë, mund të ketë disa çështje që janë ende një gjemb në anën tuaj dhe do t’ju duhet të investoni kohën dhe vëmendjen tuaj. Nëse jeni të vetëm, është e mundur që të shfaqet një tifoz i ri. Eshtë po aq e mundur të zgjidhet një çështje që ka lindur në të kaluarën dhe ka të bëjë me një çështje romantike.
Puna dhe Ekonomia: Kjo javë mund të përshkruhet si “përgatitore” pasi gjatë saj duket se do të bëni disa veprime që do të përgatisin terrenin për veprimet e ardhshme profesionale. Rikthimi i Mërkurit në rrugën e duhur do të ndihmojë punën tuaj, e cila do të bëhet e dukshme në gjysmën e dytë të javës. Hyrja e Diellit në shenjën e Akrepit më 23/10 tregon se puna dhe të gjitha çështjet që dalin prej saj do të jenë në qendër të interesit tuaj në të ardhmen e afërt.

PESHQIT
Nje jave sa me te mbare ju urojme edhe pse eshte pak e komplikuar por do te dim te ja dalim ,Peshqit këtë javë me kthimin e Mërkurit në rrugën e duhur në Peshore më 20/10 do të jetë më e lehtë për të zgjidhur disa çështje që ju kishin shkaktuar shqetësim ose ju kishin vënë në një rreth vicioz mendimesh. Në të njëjtën ditë, Hëna e Plotë do të zhvillohet në aksin Dash-Peshore, e cila vulos skenarin e mësipërm, se jemi në një javë gjatë së cilës do të mbyllen disa çështje që mbetën pezull dhe ju shkaktuan emocione dhe ankth negativ. Mund të ketë sjellje nga njerëzit përreth jush që do t’ju befasojnë, por në të njëjtën kohë ata do t’ju japin një pamje më të mirë të disa marrëdhënieve.
Dashuria: Një diskutim që mund të zhvillohet midis jush dhe partnerit tuaj mund të veprojë si një “valvul kompesimi ” për çështjet që kishin lindur në të kaluarën dhe ju mbanin në distancë. Zgjidhni gjysmën e dytë të javës për diskutime të tilla që M erkuri do të ketë filluar të lëvizë në drejtimin e duhur dhe vërshimi emocional që Hëna e Plotë mund të krijojë për ju do të ketë kaluar. Nëse jeni të lirë tani do të jeni në gjendje të shihni më qartë faktet që ekzistojnë në një lidhje romantike dhe bazuar në to të merrni vendimet tuaja.
Puna dhe Ekonomia: Çështjet e punës nuk duket se janë në fokusin e interesit tuaj këtë javë, por do të ketë mundësi për të zgjidhur disa prej tyre pasi do të ketë komunikim dhe gatishmëri më të mirë mes palëve. Nga 23/10 kur Dielli do të kalojë në shenjën e Akrepit, mund të ketë një udhëtim pune, një mundësi për të marrë pjesë në një seminar ose disa ndryshime në punë të cilat duket se janë në favorin tuaj.

Për më shumë detaje mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun Jorgo Pulla: Tel. 0699464446 ose pranë websajtit www.astrologu.al

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb
Etiketa: