Zv/kryeministri Erion Brace ka reaguar lidhur me vendimin e gjykatës në vlorë, për t’i heqën masën e bllokimit e vendosur nga AKU një subjekti në Sarandë. Ndërsa e konsideron skandaloz vendimin e dhënë nga gjykatësi Elidon Papazisi një ditë më parë, Brace shkruan se i ka kërkuar AKU-së të njoftojë cdo të njoftojë cdo institucion që merret me veprimtarinë e gjykatesve, përfshirë KLGj e ONM, ashtu si edhe për përmbaruesin Asaf Troka.

 

View this post on Instagram

 

ZOTI GJYKATES, A I HA TI KETO FILETO PULE? ZOTI PERMBARUES, I HA TI KETO FRUTA DETI? PO FEMIJEVE TUAJ, A UA JEPNI PER TI NGRENE? NESE JO, PSE DUHET TI HANE FEMIJET E NJEREZVE TE ZAKONSHEM TE KETIJ VENDI? Ne date 25 korrik, AKU VLORE, ka bllokuar ne Sarande ne dyqanin e punishten e mishit te shtetasit Arben Haki Mehmeti keto produkte: 1. Fileto pule 1560 kg me date skadance 27. 03. 2019; 2. Mix fruta deti 640 kg me date skadence 20. 10. 2018; 3. Fileto pangasio 1120 kg me date skadence 10. 11. 2018; 4. Pite elviart 1500 cope me date skadence 8. 03. 2019; 5. Patate brasili 100 kg me date skandence 30. 09. 2015; 6. Fileto pule 564 kg me date skadence 2. 01. 2019; 7. Fileto pule Pechugan 720 kg me date skadence 18. 11. 2018; 8. Kofshe derri Seara 540 kg ma date skadence 20. 07. 2019; 9. Shpatull deri 100 kg e paambalazhuar e pa etiketuar, dhjam deri po ashtu 500 kg etj etj gati 7 tone produkte te tilla! AKU KA BLLOKUAR TE GJITHA KETO PRODUKTE, DYQANIN DHE PUNISHTEN E SALLAMIT! Me date 31 korrik, gjykatesi Elidon Papazisi ka hequr masen e bllokimit dhe permbaruesi Asaf Troka, pa njoftuar zyrtarisht AKU-ne ka qene ne punishte dhe ka hequr te gjitha vulat e bllokimit! A KENI TURP GJYKATES E PERMBARUES BASHKE?! Thoni ne vendim duke e justifikuar ate se po mbroni interesin publik; JENI CMENDUR APO CFARE? Cili eshte interesi publik, te hash pula te skaduara? Apo te hash sallam prej tyre? AKU DJE KA RIINSPEKTUAR DHE KA BLLOKUAR SERISH CDO GJE! Nderkohe i kam kerkuar AKU te njoftoje cdo institucion qe merret me veprimtarine e gjykatesve, perfshire KLGj e ONM. Po ashtu i kam kerkuar AKU te vleresoje procedurat e ndjekura nga permbaruesi e nese sheh veper penale ta kallezoje. Boll me!

A post shared by Erion Brace (@erionbrace) on

Postimi i plotë:

ZOTI GJYKATES,
A I HA TI KETO FILETO PULE?

ZOTI PERMBARUES,
I HA TI KETO FRUTA DETI?

PO FEMIJEVE TUAJ,
A UA JEPNI PER TI NGRENE?

NESE JO,

PSE DUHET TI HANE FEMIJET E NJEREZVE TE ZAKONSHEM TE KETIJ VENDI?

Ne date 25 korrik,

AKU VLORE, ka bllokuar ne Sarande ne dyqanin e punishten e mishit te shtetasit Arben Haki Mehmeti keto produkte:

 1. Fileto pule 1560 kg me date skadance 27. 03. 2019;
  2. Mix fruta deti 640 kg me date skadence 20. 10. 2018;
 2. Fileto pangasio 1120 kg me date skadence 10. 11. 2018;
  4. Pite elviart 1500 cope me date skadence 8. 03. 2019;
 3. Patate brasili 100 kg me date skandence 30. 09. 2015;
  6. Fileto pule 564 kg me date skadence 2. 01. 2019;
 4. Fileto pule Pechugan 720 kg me date skadence 18. 11. 2018;
  8. Kofshe derri Seara 540 kg ma date skadence 20. 07. 2019;
 5. Shpatull deri 100 kg e paambalazhuar e pa etiketuar, dhjam deri po ashtu 500 kg etj etj gati 7 tone produkte te tilla!

AKU KA BLLOKUAR TE GJITHA KETO PRODUKTE, DYQANIN DHE PUNISHTEN E SALLAMIT!

Me date 31 korrik, gjykatesi Elidon Papazisi ka hequr masen e bllokimit dhe permbaruesi Asaf Troka, pa njoftuar zyrtarisht AKU-ne ka qene ne punishte dhe ka hequr te gjitha vulat e bllokimit!

A KENI TURP GJYKATES E PERMBARUES BASHKE?! Thoni ne vendim duke e justifikuar ate se po mbroni interesin publik;

JENI CMENDUR APO CFARE?
Cili eshte interesi publik,

te hash pula te skaduara?
Apo te hash sallam prej tyre?

AKU DJE KA RIINSPEKTUAR DHE KA BLLOKUAR SERISH CDO GJE!

Nderkohe i kam kerkuar AKU te njoftoje cdo institucion qe merret me veprimtarine e gjykatesve, perfshire KLGj e ONM.

Po ashtu i kam kerkuar AKU te vleresoje procedurat e ndjekura nga permbaruesi e nese sheh veper penale ta kallezoje.

Boll me!

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb
Etiketa: