Parashikimet Javore 18 Janar – 24 Janar 2021

Kjo javë është vecanërisht e theksuar dhe ka mundësi të drejtojë në ngjarje të rëndësishme në jetën tonë.

Të Hënën në 18 Janar katrori e Jupiterit nga Ujori me Uranin tek Demi lind paqëndrueshmëri dhe nervorizëm, por paralelisht lind dashuri për liri dhe për lëvizje prototipe që mund të ndryshojnë qëllimet dhe aspiratat, përsa ka lidhje me rrethin tuaj shoqëror. Nuk përjashtohet të ekzistojnë propozime që do ndryshojnë rrugëtimin tonë të deri tanishëm dhe do të na drejtojnë të mbyllim kapitujt e të kaluarës që mund të funksionojnë në mënyrë rënduese tek lidhjet dhe ëndrrat që kemi. Zgjedhjet që do të na jepen këtë periuhdë do kenë ndjesinë e rrezikut të lartë, paralelisht do të na japing mundësinë të përparojmë në një kapitull të ri të jetës tonë.

Të Martën 19 Janar, Dielli kalon tek Ujori duke përqendruar interesin e të gjithë ne tek rrethi shoqëror, në përpjekje kolektive që marrim vesh, në qëllime dhe aspirate që dëshirojmë të arrijmë në jetën tonë. Dëshirojmë miratimin e ambjentit tonë dhe kjo mund të drejtojë në sjellje të eksagjeruara dhe humor të lëkundur, dicka që do të na shqetësojë shumë dhe do shkaktojë pakënaqësi.

Të Mërkurën 20 Janar formohet me saktësi takimi i Marsit me Uranin tek Demi që mund të shkaktojë situate të rëndësishme, reagime dhe zhvillime në nivel ekonomik, profesional dhe personal. Vecanërisht e rëndësishme është të ruajnë tonet dhe të shmangim sjellje dhe lëvizje që do kenë cmim në të gjitha fushat e jetës tonë.

Të Shtunën 23 Janar katrori i Marsit nga Demi me Jupiterin nga Ujori përforcon mbivlerësimin e fuqive tona, eksagjerimin në veprime dhe energji, pasi nuk do jetë e lehtë të “aktivizojnë” elektrizimin dhe tensionin që fshehim brenda nesh. Kokfortësia mund të drejtojë në debate që do ndikojnë rëndësishëm në cështjet ekonomike dhe jetën personale. Kujdes duhet të kemi në shpenzime të eksagjeruara që mund të ndryshojnë të dhënat e prollogaritjeve tona në një gradë të lartë. Fatmirsisht, të njëjtën ditë gjashtkëndëshi i Afërditës me Neptunin tek Peshqit përforcon romantizmin dhe pasionin në nivel personal. Nevoja për të krijuar një ambjent unik në jetën tonë personale do sjellë caste të bukura enthusiazmi dhe ngrohtësie.

Të Dielën 24 Janar takimi i Diellit me Saturnin tek Ujori rëndon atmosferën. Mungesa e energjisë dhe pafuqia mund të drejtojnë në mbyllje në vetvete dhe pesimizëm. Nevoja për tu vecuar nga personat rreth nesh mund të ndikojë lidhjet shoqërore. Për të qënë gjithnjë të informuar, mos harroni të lexoni përditë parashikimet tona ditore.

Dashi
Dashë të dashur, këtë javë me hyrjen e Diellit nga shenja e Ujorit duket se do merreni vetëm me personat që e dini se merreni vesh dhe ekziston një pikë e përbashkët kontakti. Nervozizmi që do t’ju shkaktojnë personat që nuk qëndrojnë në të njëjtën lartësi “dallge”, do jetë i dukshëm, ndaj përpiquni sido që të jetë të ruani distancat. Dy ditët shumë të rëndësishmet dhe kërkuese të kësaj jave janë data 20 dhe 21 Janar, pasi gjatë tyre do formohet një rradhë këndesh astrologjike e cila mund të ndikojë dhe në humorin tuaj por edhe arkën tuaj. Në 24/1 takimi i Diellit me Saturnin ju drejton të shihni nga një këndvështrim të ndryshëm nga aspiratat tuaja.
Dashuria
Këtë javë ka mudnësi të shfaqen disa debate midis jush dhe partnerit tuaj vecanërisht nëse ekzistojnë cështje për të cilat lidhen dhe me fushën profesionale dhe janë të përbashkëta. Për shkak se nuk doni dëshirë dhe durimin për tu marrë më c’do gjë, mirë do ishte të përpiqeni të mos shkaktohet aspak. Nëse jeni beqarë, ka shumë mundësi të afroheni pranë me një person që ndodhet në ambjentin tuaj shoqëror dhe shkak për këtë do përbëjnë idetë dhe mendimet e përbashkëta, të cilat do t’ju ndihmojnë të kuptoni se mundeni me lehtë të merreni vesh me të.
Puna dhe Ekonomia
Këtë javë ka mundësi të ndjeni se disa situate profesionale hecin mbi “një litar të tendosur”, ndaj mirë do ishte të bëni një hap pas sado që të dëshironi të dilni para me c’farëdo lloj cmimi. Shmangni lëvizjet të cilat do mund të dalin jashtë identitetit tuaj profesional dhe portofolit tuaj, pasi yjet e shumtë që ekzistojnë tek Demi dhe Ujori tregojnë se disa biseda mund të drejtojnë në marrëveshje të “gabuara” me pasoja tek xhepi juaj.

Demi
Ju Dema këtë javë me hyrjen e Diellit në shenjën e Ujorit në 20/1 do kuptoni se shumë situata që lidhen me fushën profesionale do vazhdojnë të bëhen gjithnjë e më të rëndësishme për ju. Sigurisht bashkë me to ka mundësi të rritet dhe presioni për të mundur të përmbushni detyrimet profesionale. Në 20 dhe 21/1 do duhet ti kushtoni vëmëndje të vecantë bisedave që do keni në punë pasi duket qartazi se do ekzistojë një qëndrim revoltues nga ana juaj me pasojë “të tjerët” të mos lënë c’do lloj lëvizje dhe reagim pa përgjigje! Në fund të javës takimi i Diellit me Saturnin do t’ju ndihmojnë të ruani qetësinë tuaj përballë situatave që do t’ju nervozojnë dhe të mendoni veprimin sesi doni të lëvizni.
Dashuria
Këtë javë do ekzistojë një qëndrim revoltues dhe nga ana juaj por edhe nga ana partnerit tuaj, me rezultat të mos jetë jetë e lehtë të ruhet një klimë e mirë dhe qetë midis jush. Kini kujdes vecanërisht reagimet tuaja pasi ekziston tendenca për eksagjerime dhe nerva. Nëse jeni beqarë drejt fundit të javës ku zërat do ulen dhe humori juaj do ngrihet, ka shumë mundësi të keni një bisedë me një person që ndodhet në ambjentin tuaj më të gjërë, e cila do jetë shumë premtuese.
Puna dhe Ekonomia
Punët dhe detyrimet profesionale do t’ju krijojnë shqetësime këtë javë, por këndet astrologjike që do realizohen gjatë saj ka mundësi t’ju drejojnë në lëvizje të prera. Shmangni skenarin e mësipërm pasi ka shumë mundësi të ndikojë negativisht c’do gjë të keni ndërtuar deri tani në fushën profesionale. Ka mundësi të shfaqen disa ndryshime tek cështjet që lidhen me punë apo marrëveshjet profesionale port ë mbani mend se c’do pengesë do vijë për mirë.

Binjakët
Për Binjakët, këtë javë Dielli do kalojë në shenjën e Ujorit në 20/1 por do nevojiten disa ditë derisa të shihni reagimin pozitiv që do të ketë në humorin tuaj. Në 20 dhe 21/1 për shkak të ngjarjeve astrologjike që do ekzistojnë, do duhet ti kushtoni shumë vëmëndje cështjeve që lidhen me të kaluarën dhe bisedave të cilat mund të sjellin ndryshime tek gjërat që konsideronit të mirëqëna. Yjet e shumta që ekzistojnë në shenjën e Demit, vjen në kundërshtim me yjët e shumtë që ekzistojnë në shenjën e Ujorit, duke krijuar terren të përshtatshëm për gabime, keqkuptime por dhe tensione me shkak cështjet që kanë mbetur pezull apo cështjet e të kaluarës. Në 24/1 takimi i Diellit me Saturnin do krijojë mundësi për biseda me personat që ndodhen në ambjentin tuaj, të cilat do sqarojnë disa cështje.
Dashuria
Ditët e para të javës mund të krijojnë tensione midis jush dhe partnerit tuaj, vecanërisht nëse ekzistojnë disa cështje të cilat nuk janë zgjidhur dhe ju kanë krijuar “debate” dhe gjatë të kaluarës. Sa kalojnë ditët, aq më e lehtë do jetë të gjeni një pikë kontakti me partnerin tuaj dhe të bisedoni ato që ju shqetësojnë. Nëse jeni beqarë shmangni të bëni ndonjë lëvizje të nxituar ne një cështje sentimentale vecanërisht nëse ajo lëvizje lidhet me një histori dashurie të kaluarës.
Puna dhe Ekonomia
Disa cështje nga e kaluara duket se mund të shfaqen dhe do t’ju shqetësojnë shumë këtë javë. Cështjet që keni lënë pezull ka mundësi të bëhen presionuese tani, dicka e cila do ndikojë në humorin tuaj dhe ka mundësi t’ju krijojë nervozizëm. Përpiquni të mos “përplaseni” me persona që punoni me ta gjatë ditëve të para të javës, pasi jo vetëm nuk do t’ju ndihmojë të zgjidhni dicka, por mund t’ju shkaktojë një “lëmsh” më shumë.

Gaforrja
Gaforre e dashur, java do fillokë në një nivel astrologjik në 20/1 me hyrjen e Diellit në shenjën e Ujorit. Dielli nga pozicioni i ri i tij, ju fton të dëgjoni ndjenjat tuaja, dëshirat, shqetësimet tuaja dhe të bëni një llogaritje për të mund të gjeni zgjidhje në cështje të cilat ju shqetësojnë. Në 20 dhe 21/1 mund të ekzistojnë situate të cilat do shkaktojnë nevozizëm dhe nuk përjashtohet kjo të fillojë nga një bisedë që do keni me personat e rrethit tuaj shoqëror. Të mbani mend se ditët e para të javës do janë të zymta dhe mund të bëjnë që një debat I thjeshtë të duket si shkak për një “luftë”. Në 24/1 takimi i Diellit dhe Saturnit në shenjën e Ujorit do pastrojë akoma dhe ndjenjat tuaja, dicka që mund të sjellë trazira me personat tuaj të dashur.
Dashuria
Këtë javë do duhet ti kushtoni vëmëndje të vecantë cështjeve që zgjidhni të bisedoni me partnerin tuaj pasi disa cështje do të vijnë nga e kaluara dhe ndoshta krijojnë cështje dhe në të tashmen. Mirë do ishte të shmangni biseda të rëndësishme gjatë gjysmës së parë të javës, paso do ekzistojë një klimë e cuditshme e cila mund të krijojë shuma kundërshtime apo të hedhë benzinë zjarrit midis jush dhe personit që ju intereson, pasi këtë pavë ka mundësi të krijohen kushte të cilat do t’ju largojnë.
Puna dhe Ekonomia
Puna dhe më specifikisht personat që ndodhen në të, duket se do të kenë shumë kërkesa nga ju, dicka që do t’ju krijojë nervozizëm apo do ngarkojë programin tuaj me më shumë detyrime. Ditët e para të javës janë më shumë kërkuese dhe kanë nevojë për më shumë lëvizje për të mundur të përgjigjeni në ato që nevojitet të përmbushni por kryesisht të ruani dhe humorin tuaj të mirë. Gjatë gjysmës së dytë të javës ka mundësi të ekzistojë terren i përshtatshëm për tu kuptuar përsa i përket pjesës ekonomike të një marrëveshjeje profesionale.

Luani
Luanë, udhëheqësi juaj Dielli bën hyrjen e tij në shenjën e Ujorit në 21/1 dhe inaguron një periudhë të re gjatë së cilës do jepni prioritet në lidhjet tuaja ndërpersonale. Cështjet personale, cështjet sentimentale pasi dhe bashkpunimet do ndodhen në epiqëndrën e interesit tuaj. Takimi i diellit me Saturnin tregon se do duhet të shihni cdo cështje që do ndodhet në dukej me përgjegjësi, paso kjo do jetë celësi për të mund të dilni të fituar në lidhjet tuaja ndërpersonale. Në 20 dhe 21/1 do duhet të jepni rëndësi pasi yjet e shumta që ekzistojnë në shenjën e Ujorit formojnë kënde të vështira me yjet e shumta tek Demi, dicka që tregon se mund të ekzistojnë ndryshime në cështjet e punës.
Dashuria
Këtë javë ka mundësi të ekzistojnë disa cështje për të biseduar me partnerin tuaj të cilat do kenë një nivel vështirësie apo ka mundësi të kuptoni se mendimet tuaja qëndrojnë larg njëra tjetrës. Kjo do përbëjë një arsyetim shumë të mirë për tu krijuar tensione por mirë do ishtë të mos bini në këtë kurth. Nëse jeni beqarë të mbani mend se energjia që do jepni në një njohje që ju intereson do përcaktojë dhe zhvillimin e kësaj njohjeje.
Puna dhe Ekonomia
C’do gjë që lidhet me fushën profesionale pasi dhe cështjet tuaja të punës kanë nevojë për vëmëndje këtë javë, pasi skenari astrologjik që ekziston, krijon një klimë mjaft e tendosur. Ka shumë mundësi të kuptoni se disa persona nuk kanë dëshirën për t’ju dëgjuar realisht se c’farë u thoni dhe se disa të tjerë “kruhen për zënka”. Përpiquni të ruani distancimet nga personat që shihni se nuk janë në humor të mirë dhe jepini më shumë kujde menaxhimin e të dhënave të reja që mund të ekzistojnë në një cështje profesionale.

Virgjëresha
Virgjëreshë e dashur, këtë javë ka mundësi të jeni shumë punë dhe detyrime të përditshmërisë dhe kjo është dicka që qartazi nuk do t’ju lërë kohë për veten tuaj me pasojë largimin nga personat e dashur. Dielli do ndodhet në shenjën e Ujorit nga data 20/1 dhe e bën vecanërisht të rëndësishme c’do gjë që lidhet me rutinën tuaj të punës dhe përditshmërinë. Sigurisht 20 dhe 21/1 do duhet ti kushtoni shumë vëmëndje akoma dhe detyrimeve më të thjeshta, ka mundësi të ekzistojnë ndryshime apo transformime të momentit të fundit, të cilat kanë nevojë për fleksibilitet dhe jo nerva. Në 24/1 takimi i Diellit me Saturnin në shenjën e Ujorit formon një fillim të ri në punë apo në një project të ri profesional.
Dashuria
Komunikimi dhe kontakti që do keni me partnerin tuaj këtë javë duket se do jetë i “matur”, pasi detyrimet e përditshmërisë që do t’ju lënë dhe aq kohë të lirë. Nga ana tjetër ka mundësi të keni kohën e lirë që dëshironi por përsëri mendja juaj mendon gjëra të cilat nuk lidhen me jetën tuaj personale. Do nevojitet të keni kujdes skenarin e mësipërm pasi mund të sjellë ankesa nga partneri juaj. Nëse jeni beqarë, një cështje pune mund t’ju afrojë më pranë një personi të caktuar ndaj fundi i javës.
Puna dhe Ekonomia
Detyrimet e punës dhe rutina e saj do ndodhen në sipërfaqje për këtë javë dhe ka mundësi të prezantojnë një tendencë rritëse. Transformimet dhe disa ndryshime janë në programin e javës, por nuk do duhet t’ju nervozojnë port i shihni si mundësi nga të cilat ndoshta dilni më shumë të fituar. Deri dhe në mes të javës nevojitet kujdes në cështjet që lidhen me takimet profesionale, marrveshje dhe realizime, për të mos u krijuar pengesa në to.

Peshorja
Ju Peshore këtë javë do vëreni se do filloni të interesoheni më shumë për cështje që lidhen me jetën tuaj personale dhe cështjet sentimentale. Dielli do ndodhet në shenjën e Ujorit nga 20/1 dhe inaguron një periudhë të re me mundësi, vecanërsiht në fushën sentimentale. Sigurisht bashke me mundësi ka mundësi të ekzistojnë dhe disa ndryshime apo transformime pasi në 20 por edhe në 21/1, skenari planetar do jetë vecanërisht kërkues. Për këtë arsyje përpiquni këto dy ditë të shmangni c’do gjë që lidhet me fillime të reja dhe vendime të rrezikshme për cështje që janë e rëndësishme për ju. Në fund të javës takimi i Diellit me Saturnin do krijojë hapësirën e përshtatshme për tu zhvilluar një njohje me një person që ju intereson.
Dashuria
Komunikimi që do keni me partnerin tuaj do luajë rol definitive dhe në klimën që do ekzistojë në lidhjen tuaj por dhe në menaxhimin e disa cështjeve të cilat mund të jenë shfaqur. Hyrja e Diellit në shenjën e Ujorit tregon se periudhën e ardhshme do përqendroheni në jetën tuaj personale dhe nga kjo mund të dilni të fituar. Ditët e para të kësaj jave kanë nevojë për kujdes pasi duket se fshehin tension i cili do shfaqet, me shkak cështjet e përditshmërisë. Nëse jeni beqarë duket se do ekzistojnë mundësitë e përshtashme për të përparuar një histori e fundit romance.
Puna dhe Ekonomia
Ditët e para të javës priten të jenë mjaft kërkuese për ju pasi detyrimet e punës dhe kërkesat mund t’ju nevrikosin ose të mos ju lënë mjaft kohë për të përfunduar disa punë që keni patur ndërmend. Ndoshta nevojitet të ndryshime në programin që keni bërë për të mundur të kundërpërgjigjeni në disa punë urgjente të cilat duket se do shfaqen.

Akrepi
Këtë javë Akrepët, do shikojnë veten duke kërkuar më shumë kohë me personat e familjes tuaj apo më shumë kohë vetëm, pasi hyrja e Diellit në shenjën e Ujorit në 20/1 ju krijon mbyllje në vetvete. Kjo mbyllje do jetë shumë ndihmuese për të planifikuar lëvizjet e ardhshme në cështje që kanë prioritet për ju, por edhe qëllimet tuaja të ardhshme. Deri dhe në mes të javës, do duhet të kushtoni kujdes në mënyrën sesi do menaxhoni c’do lloj cështje që lidhet ose me lidhjet personale ose me bashkpunime, pasi katrorët që do krijojnë yjet e shumtë tek Ujori me yjet e shumtë tek Demi, hedhin “benzinë zjarrit” dhe krijojnë tension. “Pak e saktë” do mund të jetë titulli i kësaj jave që lëkund plotësisht humorin tuaj dhe ul ndjeshëm mundësitë për debate.
Dashuria
Gjysma e parë e javës do jetë vecanërisht kërkuese pasi do ekzistojnë kënde negative të cilat nuk do t’ju ndihmojnë në menaxhimin e cështjeve por edhe në zhvillimin e bisedave me persona të tjerë. Për këtë arsyje nëse jeni beqarë, do duhet të kushtoni më shumë vëmëndje pasi një gabim komunikues mund të krijojë hamendësime dhe si përfundim keqkuptime me një person që ju intereson. Nëse ndodheni tashmë në një lidhje përpiquni të qëndroni larg nga ato cështje që lidhen me të tjerë, pasi ato do mund të përbëjnë një shkak të klasës së parë për të debater me partnerin tuaj. Sa kalojnë ditët e javës, klima do përmirësohet ndjeshëm.
Puna dhe Ekonomia
Kjo javë do duhet të kushtoni më shumë bazë në biseda të cilat lidhen me cështjet profesionale, paso nga to do varet e ardhmja tyre dhe zhvillimet në punë. E vërteta është se këto lloj bisedash nuk do jenë të lehta këto ditë- vecanërisht gjatë gjysmës së parë të javës- pasi do ekzistojë tendenca për përplasje, kundërshtime dhe në fund vendime të nxituara të cilat nuk do jenë në të mirën tuaj. Aftësitë tuaja dipllomatike, fleksibiliteti dhe qetësia në cështje të caktuara, mund t’ju ndihmojnë të kundërpërgjigjeni në c’do lloj situate presionuese hasni në fushën profesionale.

Shigjetari
Ju Shigjetarë të dashur këtë javë do shihni veten tuaj duke menduar më shumë cështje të cilat shqetësojnë personat ambjentit tuaj. Hyrja e Diellit në shenjën e Ujorit në 20/1 ju vë në procedurë të komunikoni, të qëndroni dhe të fitoni një kontakt thelbësor me personat që ndodhen rreth jush. Do vëreni se do fillojë t’ju interesojë vecanërisht mendimi i tyre për cështjet tuaja, por kjo nuk do të thotë se do mund të pranoni lehtë një mendim të ndryshëm nga mendimi juaj! Këndet negative që do krijohen deri dhe në mes të javës me lartësimin e hyrjes së Marsit me Uranin në shenjën e Demit ndoshta rrisin mundësitë e debateve me persona të rrethi tuaj të ngushtë me shkak cështjet e përditshmërisë.

Dashuria
Cështjet që do keni për të biseduar me partnerin tuaj ka shumë mundësi të lidhen me persona të ambjentin tuaj por dhe disa cështje të lëna pezull në punë dhe detyrime dhe duket se natyra e atyre cështjeve do jetë e tillë sa ndoshta sjell debate midis jush. Kini kujdes vecanërisht skenarin e mësipërm në ditët e para të javës. Nëse jeni beqarë, sa kalojnë ditët aq më paqef do ndiheni dhe nga fundi i javës nuk përjashtohet të keni një bisedë me një person që ju intereson, e cila do t’ju rregullojë akoma më shumë humorin.

Puna dhe Ekonomia
C’do gjë që lidhet me detyrimet profesionale, disa projekte pune pasi dhe cështjet e lëna pezull që mund të ekzistojnë në fushën profesioanle, kanë nevojë për kujdes të vecantë këtë javë pasi mund të shkaktojnë nervozizëm dhe debate. Takimi i Marsit me Uranin në shenjën e Demit mund t’ju drejtojë në lëvizje të cilat nuk i keni menduar mirë, vecanërisht rezultatet e tyre. Për këtë arsyje do duhet, sa mundet të ulni impulsivitetin i cili do mund t’ju kushtojë shumë dhe në humorin tuaj por dhe në lidhjet me personat e ambjentit tuaj të punës.

Bricjapi
Bricjapi në këtë javë do të duhet të kushtojë rëndësi më shumë në mënyrë të veçantë këtë problem që ka bërë sektorin financiar nga një tjetër anë dhe punë, të cilat bëjnë lidhjen drejtpërdrejt me financat. Hyrja e Diellit në shenjën e Ujorit në 20/1 rritet kreativiteti juaj dhe sjellja që mund të zbatohet mund të përdorni nga fondi juaj. Sigurimi, kjo javë ka nevojë për vëmendje pasi yllësia e shumtë tek Ujori “takon” yllësinë e shumtë në Dem, e cila do të zbatohet në pengesë në lidhje me zbatimin e disa çështjeve emocionale. Më 21/1 takimi Mars/Uran në shenjën e Demit shkakton nxitim por edhe trazira në një problem që nuk më bën të duash romantike.

Dashuria
Këtë javë mund të vini re se nuk do të jeni aq durueshëm sa të prisni vetëm dhe do të shfaqni romantike dhe duket se bëni masa. Sidoqoftë, do të ishte mirë të shmangni këtë skenar ose të jeni ende shumë të kujdesshëm me lëvizjen tuaj, pasi këtë ditë nuk do të veproni për veprim, përndryshe mund të ngrejë disa arsye. Nëse jeni i lirë mund të vini përsëri se një njohuri nuk zhvillohet me ritmin që dëshironi, por mos kërkoni që kjo në fund të fundit të bëni në avantazhin tuaj, pasi të bëni më shumë kohë për të parë se çfarë bëni vërtet.

Puna dhe Ekonomia
Diskutimet që bëjnë lindin këtë javë në punë nuk kanë bërë me sektorin financiar dhe nuk përjashtohen që mund të bëjnë ndonjë informacion tjetër që do të irritojë. Mundohuni të lejoni që akarimi të lëvizë pasi të ketë shumë mundësi që ju të rrezikoni në një nivel profesional dhe në një fond të fundit të mos dilni fitimtarë. Për shkak të faktit se konjukturat astrologjike që ekzistojnë fshehin shumë intensitet, duhet të jeni shumë të kujdesshëm me lëvizjen tuaj, nëse ato bëjnë që të më bëjnë sektorin profesional dhe financiar. Duket do të keni tendencë të vendosni “sa hap e mbyll sytë” për shumë më tepër dhe për të mos menduar për koston që mund të keni vendimet tuaja.

Ujori
Ujorë, këtë javë fillon muaji i ditëlindjes tuaj pasi në 1/20 Dielli kalon në shenjën tuaj të zodiakut dhe ndriçon nevojat dhe dëshirat tuaja. Eshtë shumë e mundshme që të vini re se do të ketë lehtësi në fitimin e interesit të të tjerëve dhe përfundimisht në një farë mënyre të bëheni tuajat. Sigurisht duhet të mbani mend gjithashtu se kjo javë është shumë e kërkuar pasi në 20 dhe 21 të muajit yjet e shumta që ekziston në shenjën tuaj formon një kënd katror me yjet e shumta në Dem. Më konkretisht, takimi Mars / Uran mund të sjellë përmbysje në çështjet që kanë të bëjnë me disa shitje si dhe disa çështje familjare. Nervozizmi është më se i mundshëm, por nuk do të jetë një këshilltar i mirë për menaxhimin e tyre.

Dashuria
Këtë javë duhet t’i kushtoni vëmendje në rast se jeni tashmë në një lidhje pasi bisedat do të fshehin tensionin dhe nuk përjashtohet që ato të nxjerrin në sipërfaqe disa ankesa që janë fshehur për një kohë të gjatë. E vërteta është se do të keni tendencë të thoni fjalë lënduese që nuk do të mbesin pa përgjigje nga partneri juaj. Në fundjavë do të jetë më e lehtë për të komunikuar me njëri-tjetrin, kështu që ditët e mëparshme duhet t’i kushtoni vëmendje të veçantë asaj që thoni dhe mënyrës se si e thoni. Nëse jeni të lirë do të ishte mirë të shmangni lëvizjet impulsive në një njohje të re pasi ato nuk do të sjellin rezultatet që prisni.

Puna dhe Ekonomia
Këtë javë mund të mos keni durim të përballeni me disa sfida në fushën profesionale ose sjelljen e disa njerëzve në të, të cilat nuk ju pëlqejnë aspak. Sidoqoftë, duhet të bëni një hap prapa dhe të tregoni përmbajtje në çdo çështje që lidhet me punën, pasi vetëm në këtë mënyrë do të dilni fitimtarë. Mund të ketë të dhëna të reja në rastin tuaj të biznesit që kërkojnë fleksibilitet në mënyrë që të mos bëhen pengesa.

Peshqit
Peshq të dashur, më 20/1 Dielli kalon në shenjën e Ujorit dhe nga pozicioni i tij i ri ju çon të shikoni me kujdes gjërat që ju shqetësojnë gjatë kësaj periudhe dhe të kuptoni nëse ato kanë ndodhur për shkak të lëvizjeve të papërshtatshme në të kaluarën në mënyrë që të mund të gjeni një mënyrë për të aranzhimet. Sigurisht, kjo nuk do të jetë e lehtë pasi në datat 20 dhe 21/1 do të ndodhin një sërë aspektesh të vështira midis yllëzimit të shumtë që ekziston në shenjën e Ujorit dhe yllëzimit të shumtë që ekziston në shenjën e Demit. Konkretisht, takimi midis Marsit dhe Uranit në Dem mund t’ju vendosë në procesin e vendimeve të shpejta, të cilat, megjithatë, do të jenë pothuajse “vetëshkatërruese”. Kushtojini vëmendje të veçantë komunikimit me njerëzit që janë në mjedisin tuaj të ngushtë pasi nga atje duket se mund të ketë disa fërkime.

Dashuria
Këtë javë mund të lindin disa çështje midis jush dhe partnerit tuaj, të cilat do të jenë rezultat i diskutimeve që mund të keni me njerëzit në mjedisin tuaj miqësor. Mundohuni të mos lini vend që të tjerët të ndërhyjnë në punët tuaja personale, pasi kjo është një mënyrë e mirë për të ruajtur paqen dhe atmosferën e mirë në marrëdhënien tuaj. Nëse jeni i lirë, duket se sjellja e një personi që ju intereson do t’ju hutojë dhe do të krijojë shumë pyetje, por do të ishte mirë t’i jepni pak kohë për të parë evolucionin e tij.

Puna dhe Ekonomia
Këtë javë duhet t’i kushtoni vëmendje gjithçkaje që lidhet me sektorin profesional pasi ndryshime mund të ndodhin në çështje që ju i merrni si të mirëqena. Disa njerëz në mjedisin tuaj profesional duket se ndërmarrin veprime aktive dhe mund të përfshihen në punët tuaja, diçka që mund të aktivizojë atmosferën midis jush. Ju nuk keni nevojë të ndërtoni mure midis vetes dhe të tjerëve, por duhet të ketë kufij të qartë në mënyrë që ata të mos përfshihen në biznesin tuaj.

Për më shumë detaje mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun Jorgo Pulla: Tel. 0699464446 ose pranë websajtit www.astrologu.al

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb