Biden

Momente sikleti, Biden në ditën e inaugurimit nuk hap dot portën e Shtëpisë së Bardhë

Përveç emocioneve të mëdha, Presidentin e SHBA-së Joe Biden ka ‘përjetuar’ disa momente sikleti në ditën e inaugurimit. “Daily Mail” në një video që ka publikuar, shihet Biden dhe Zonja e Parë Jill, që hasin një problem me hapjen e portës së Shtëpisë së Bardhë.