Ambasada amerikane në Tiranë publikon një tjetër mesazh të Sekretarit të Përgjithshëm, Antony Blinken, drejtuar Rusisë, që vijon luftën në Ukrainë prej tre muajsh.

Në mesazhin e publikuar në faqen e “facebook” të Ambasadës së SHBA, Sekretari Blinken jep lajmin se së bashku me Mbretërinë e Bashkuar dhe BE kanë nisur drejt Ukrainës Grupin Këshillues për Krimet e Mizorive.

“Së bashku me Mbretërinë e Bashkuar dhe Bashkimin Europian, ne kemi nisur Grupin Këshillues për Krimet e Mizorive, një përpjekje shumëkombëshe për të mbështetur Njësitë e Krimeve të Luftës të Zyrës së Prokurorit të Përgjithshëm të Ukrainës. Së bashku ne do të ndjekim llogaridhënien. Ne mbetemi të bashkuar me Ukrainën”, thekson Sekretari amerikan i Shtetit, Antony J. Blinken.

(BalkanWeb)