Presidenti francez Emmanuel Macron, i ka premtuar presidentit ukrainas Volodymir Zelensky më shumë mbështetje me armë për vendin,.

Zelensky theksoi se Macron ka shprehur mbështetjen duke thënë se vendi i tij është i gatshëm t’i përgjigjet kërkesave shtesë për ndihmë.

Gjithashtu Macron dhe Zelensky kanë biseduar për aplikim e Ukrainës për anëtarësim në Bashkimin Europian.

(BalkanWeb)