TIRANË

Ambasada e SHBA në Shqipëri i ka bërë qytetarëve të saj që të rikthehen menjëherë në atdhe nëpërmjet Stambollit të Turqisë ku funksionon ende linja me Tiranën, saktësisht kompania Air Albania.

Ambasada shprehet se përveç qytetarëve amerikanë që janë të përgatitur për të qëndruar në një kohë të pacaktuar në Shqipëri të tjetër duhet të planifikojnë të ikin menjëherë dhe ata që kanë nevojë urgjente të kontaktojnë me email me ambasadën në Tiranë.

 

 

 

STATUSI I AMBASADËS AMERIKANE

| The U.S. Embassy urges U.S. citizens to arrange for immediate return to the United States, unless you are prepared to remain in Albania for an indefinite period. All land borders are closed and there is currently only one daily flight departing Albania, operated by Air Albania. There is no available information about hoë long the flight ëill continue to operate. The Air Albania flight departs Tirana for Istanbul, ëhere you can connect to flights destined for the United States. For more information, click here: https://bit.ly/2UiEëBQ
American Citizens in Albania ëho need emergency assistance, please send an email to ACSTirana@state.gov
#AmericansHome

?? | Ambasada e SHBA nxit qytetarët amerikanë të planifikojnë kthimin e menjëhershëm në Shtetet e Bashkuara, përveç rasteve kur jeni të përgatitur për të qëndruar në Shqipëri për një kohë të pacaktuar. Të gjitha pikat kufitare janë të mbyllura dhe për momentin ka vetëm një fluturim ditor që niset nga Shqipëria, i kompanisë Air Albania. Nuk ka asnjë information të dhënë për sa kohë do të vazhdojë ky fluturim. Fluturimi i Air Albania niset nga Tirana për në Stamboll, ku ju mund të merrni fluturimet për në Shtetet e Bashkuara. Për më shumë informacion, klikoni këtu: https://bit.ly/2UiEëBQ
Qytetarët amerikanë në Shqipëri që kanë nevoje për ndihmë urgjente, ju lutemi të nisni një email në: ACSTirana@state.gov

(BalkanWeb)

 

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb