Komisioni i Ligjeve miraton aktin normativ “Për disa ndryshime në ligjin nr.88/2019, “Për buxhetin e vitit 2020”

Akti normativ synon të reflektojë reduktimin në masën 7 miliardë lekë të zërave të shpenzimeve buxhetore, korente dhe kapitale, referuar kursimeve të evidentuara dhe atyre të pritshme për vitin 2020;  të reflektojë rritjen në masën 7 miliardë lekë të paketës financiare në mbështetje të masave anti-Covid19.

Për rrjedhojë, synon edhe ruajtjen të pandryshuar të deficitit buxhetor.

(Balkanweb)

 

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb