Të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të vazhdojnë studimet në nivelin master mund të aplikojnë pranë sekretarive mësimore të njësive kryesore, në IAL-të publike dhe jopublike në datat e përcaktuara.

‘Gazeta Shqiptare’ publikon sot udhëzimin e sapo hyrë në fuqi të Ministrisë së Arsimit, Sportit e Rinisë në të cilin bëhen me dije dhe kriteret që duhet të plotësojnë kandidatët për t’u shpallur fitues në programin e studimit që dëshirojnë.  Lajmin e plotë e gjeni duke klikuar këtu

 

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb