DASHI
Një javë sa më të mbarë ju urojmë , kjo javë parashikohet e mire ne vija te pergjithshme si dhe në aspektin e marrëdhënieve tuaja ndërpersonale pasi Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 6/10 dhe takimi i saj me Marsin mund të sjellë “ulje -ngritje”. Ruani marrëdhëniet tuaja që janë të rëndësishme për ju nga tensionet dhe fjalët impulsive, pasi prania e Marsit pranë “rrezeve” të Hënës së re do të sjellë shumë debate. Komunikimi mund të mos jetë në formën e tij më të mirë – të mos harrojmë se Mërkurin retrograd deri në fund të javës do të keni mundësi për të zgjidhur një çështje që vjen nga e kaluara dhe ka të bëjë me një marrëdhënie personale ose një bashkëpunim.
Dashuria: Hëna e re do të zhvillohet në shenjën e marrëdhënieve të punës nga Peshorja dhe nëse jeni në një lidhje do t’ju duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje diskutimeve, veçanërisht nëse ka disa çështje specifike që duhen zgjidhur, në mënyrë që të mos krijoni tensione. Kjo Hënë e re nuk promovon qetësi dhe stabilitet, kështu që duhet të përpiqeni të mos lejoni që të ndodhë e papritura. Nga 7/10 Afërdita do të jetë në shenjën e Shigjetarit – një shenjë më miqësore për ju – dhe do të krijojë nje atmosfer positive e cili do të ndikojë dhe përshpejtojë zhvillimin e një njohjeje që ju intereson eshte e sigurt se mund te ndodhi.
Puna dhe Ekonomia: Marrëdhënia që keni me disa nga partnerët tuaj do ju angazhojë shumë këtë javë pasi Hëna e re do të nxjerrë në pah disa ankesa. Tani është një kohë e mirë për të zgjidhur çështjet e së kaluarës, por do të duhet të jeni të kujdesshëm pasi disa fjalë impulsive mund të krijojnë çështje të reja në debate. Nga java e ardhshme duket se do të ketë një klimë më të favorshme – në nivelin e komunikimit – në punë.

DEMI
Një jave sa më të mbare ju urojme, këtë javë do të përpiqeni të mbyllni çështjet që janë në pritje në jetën tuaj të përditshme dhe që mund t’ju kenë shkaktuar stres. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 6/10 dhe takimi i saj me Marsin ku ndodhet e njëjta shenjë tregon se jeta e përditshme do të jetë mjaft e kërkuar këtë javë. Orari juaj do të varet nga vullneti juaj, si dhe përmbushja e disa detyrimeve që ekzistojnë aktualisht.
Dashuria: Këto ditë është e mundur që të ketë një atmosferë të fortë në një marrëdhënie personale dhe punët që keni në jetën tuaj të përditshme do të luajnë një rol të veçantë në këtë aspect , pasi ato do të jenë që do të formojnë qëndrimin tuaj ndaj partnerit tuaj. Mundohuni të mos e transferoni tensionin e jetës së përditshme në një lidhje romantike pavarësisht nëse jeni të lirë ose në një lidhje. Me hyrjen e Afërditës në shenjën e Shigjetarit më 7/10, nevojat tuaja më të thella emocionale do të dalin në pah dhe ato janë ato që do t’ju çojnë në zgjedhjen e një personi.
Puna dhe Ekonomia: Disa punë të “minutës së fundit” mund të shfaqen këtë javë dhe të krijojnë emocione negative. Mundohuni të mos lejoni që këto ndjenja të ndikojnë në marrëdhënien tuaj me njerëzit në mjedisin tuaj profesional.

BINJAKËT
Nje jave sa me te mbare ju urojme këtë javë Hëna e re në shenjën e Peshores do të realizohet (6/10) e cila do të përqëndrojë interesin tuaj në punët tuaja romantike dhe ka shumë të ngjarë të hapë një kapitull të ri në një marrëdhënie romantike. Takimi i Hënës së re me Marsin, i cili është gjithashtu në shenjën e Peshores, tregon disa momente tensioni, të cilat mund të jenë arsyeja e vendimeve, të cilat do të jenë impulsive! Komunikimi ka ende nevojë për vëmendje këtë javë, por deri në fundjavë duket se do të keni një lajm të mirë për një lidhje romantike.
Dashuria: Jeta juaj personale dhe fusha romantike do të jenë në qendër të interesit tuaj këtë javë, por disa çështje romantike do të kenë nevojë për vëmendje në qasjen e tyre dhe kryesisht durim. Nëse jeni në një lidhje, përpiquni të kanalizoni energjinë që do të përfitojë për ju dhe partnerin tuaj dhe mos e lini të ju shqetësojë. Nëse jeni të lirë me hyrjen e Afërditës në shenjën e Shigjetarit më 7/10, do të fillojë një periudhë që do të sjellë mundësi për një lidhje të re.
Puna dhe Ekonomia: Këto ditë mund të mos jetë mjaft e lehtë për ju që të disiplinoni veten në një orar, i cili do të ndikojë në punën tuaj në një farë mase. Mundohuni të mos lini detyrime të rëndësishme për momentin e fundit, pasi kjo do të krijojë acarim për ju dhe të tjerët!

GAFORRJA
Nje jave sa me te mbare ju urojme, këtë javë disa çështje që lidhen me punët e shtëpisë ose disa çështje familjare. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 6/10 tregon se tani është koha për vendime për çështje që ju kanë shqetësuar shumë në të kaluarën dhe lidhen me sa më sipër. Për ta bërë këtë ju do të duhet të mbyllni disa detyrime dhe disa punë të cilat janë ende në pritje. Disa çështje mund t’ju irritojnë, do të fitoni nëse arrini të shmangni debatet e tensioneve, veçanërisht me të afërmit tuaj.
Dashuria: Nëse jetoni me partnerin tuaj këto ditë, çështjet që lidhen me vendin ku jetoni ose disa ndryshime që dëshironi të bëni në shtëpi do të dalin në pah. Përveç Hënës së re “shpërthyese”, nuk duhet të harrojmë rrjedhën retrograde të Mërkurit, e cila duket se nuk ndihmon shumë në disa marrëveshje mes jush. Nëse jeni të pa lidhur nga 7/10 me hyrjen e Afërditës në shenjën e Shigjetarit, ka shumë të ngjarë që në jetën tuaj të përditshme të takoni një person që do të tërheqë interesin tuaj.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë mund të vini re se ka një nevrikllek në mjedisin tuaj profesional dhe është e mundur të ndjeni se shumë gjëra nuk do të thuhen pak me te kujdesshem eshte me mire per juve . Mundohuni të mbani një klimë të mirë komunikimi mes jush dhe njerëzve me të cilët punoni, pasi kjo do të luajë një rol veçanërisht të rëndësishëm në zgjidhjen e përgjegjësive të punës.

LUANI
Nje jave sa me te mbare ju urojme, Hëna e re në shenjën e Peshores do të ndodhë(6/10), e cila ju nxit të mbyllni disa çështje që u hapën në periudhën e mëparshme dhe kanë të bëjnë me marrëdhëniet me njerëzit që janë pranë jush. Takimi i Hënës së re me Marsin, i cili është gjithashtu në shenjën e Peshores, tregon se mund të ketë disa diskutime me një të afërm, të njohur ose mik, të cilat do të keni nje ndihmes. Merkuri gjithashtu hyn në ekuacionin, i cili lëviz prapa dhe nuk e ndihmon shumë komunikimin. Mundohuni të sqaroni disa çështje që ju irritojnë, veçanërisht nëse ato lidhen me marrëdhëniet ndërpersonale.
Dashuria: Këtë javë përpiquni të ndiqni thënien “sekretin e mbaj per vete dhe jo ta ekspozoj ne gazete dhe mbani secret çështjet që shqetësojnë ju dhe partnerin tuaj ekskluzivisht për ju të dy. Sa më shumë njerëz të dinë për një çështje aq më e vështirë do të jetë zgjidhja dhe kjo është diçka që duhet ta keni parasysh. Nëse jeni të lirë nga 7/10 që Afërdita do të hyjë në shenjën e Shigjetarit, do të fillojë një periudhë e re, më “shpresëdhënëse” për jetën tuaj personale. Nuk përjashtohet mundësia që të lindë një njohje e re, një flirt apo edhe një dashuri e re, nëse kjo është diçka që e lejon harta juaj personale.
Puna dhe Ekonomia: Kjo javë duket se do të ketë disa takime, diskutime biznesi, pasi Hëna e re në shenjën e Peshores krijon një lëvizshmëri në fushën profesionale. Do të ishte mirë të mbani një shportë të vogël këtë javë, pasi disa plane mund të vonohen ose mund të mos zhvillohen në kohën që keni në mendje.Eshtë e mundur të dëgjoni shumë informacione, të përpiqeni të dalloni dhe të mbani ato që janë të rëndësishme.

VIRGJËRESHA
Nje jave sa me te mbare ju urojme, këtë javë duket se mund të shqetësoheni për zhvillimin e disa çështjeve, veçanërisht nëse këto çështje lidhen në një farë mënyre me sektorin financiar. Hëna e re që do të ndodhë në shenjën e Peshores më 6/10 dhe takimi i saj me Marsin, i cili është në të njëjtën shenjë, flet për shpenzimet, kështu që ju duhet të ndiqni thënien që thotë “fëmijët e mençur gatuajnë para se të jenë të uritur” Mundohuni të shmangni blerjet që mund të presin më vonë, në mënyrë që të shlyeni më mirë detyrimet tuaja.
Dashuria: Diskutimet me partnerin tuaj mund të jenë pak të vështira këtë javë, veçanërisht nëse ato përfshijnë çështje financiare. Hëna e re që do të ndodhë në shenjën e Peshores krijon acarim dhe padurim, diçka që do të ndikojë në zhvillimin e diskutimeve. Nëse jeni të lirë me hyrjen e Afërditës në shenjën e Shigjetarit më 7/10, do të fillojë një periudhë e cila do t’ju ndihmojë të sqaroni nevojat tuaja emocionale dhe bazuar në këto të bëni zgjedhjet tuaja.
Puna dhe Ekonomia: Disa përgjegjësi pune, disa diskutime dhe disa takime biznesi do t’ju mbajnë të angazhuar gjatë kësaj jave. Mund të mos jetë aq e lehtë për të arritur një marrëveshje pasi Hëna e re krijon zhgënjim dhe Mërkuri lëviz prapa. Mos harroni se do të fitoni nëse ruani qetësinë në momentet kur do të ndiheni sikur po e humbni.

PESHORJA
Nje jave sa me te mbare ju urojme, kjo javë eshte e juaja edhe gjithë kësaj kohe – pasi shumica e ngjarjeve astrologjike ndodhin në shenjën tuaj të zodiakut. Më 6/10 do të zhvillohet Hëna e re në shenjën tuaj të zodiakut e cila është në lidhje me Marsin. Aty ku është Marsi, ekziston një humor i fortë impulsiv, i cili shumë shpesh çon në lëvizje që krijojnë acarim. Mundohuni t’i kushtoni vëmendje çështjeve që lidhen me marrëdhëniet dhe bashkëpunimet personale dhe mos lejoni që atmosfera intensive që do të ekzistojë këtë javë t’ju çojë në vendime impulsive, ndaj të cilave duket se jeni të prirur, veçanërisht nëse keni lindur në dhjetëditëshin e dytë të shenjes tuaj.
Dashuria: Disa biseda që mund të keni me partnerin tuaj mund t’ju acarojnë dhe acarimi nga ana tjetër mund të çojë në gjeste dhe fjalë që do t’i shtojnë benzinë zjarrit. Nëse keni investuar emocionalisht në një lidhje përpiquni të shmangni skenarin e mësipërm. Mos harroni se me kalimin e ditëve tensionet do të ulen. Nëse jeni të lirë nga 7/10 me hyrjen e Afërditës në shenjën e Shigjetarit, ka shumë të ngjarë që një takim interesant të ndodhë gjatë një takimi me miqtë ose të njohurit.
Puna dhe Ekonomia: Diskutimet e lidhura me punën që do të zhvillohen si pjesë e një detyrimi profesional mund të kenë një farë vështirësie për këtë javë. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën tuaj të zodiakut do të krijojë një tension të përgjithshëm, i cili do të ndikojë tek ju dhe të tjerët. Edhe nëse nuk pajtoheni me mendimin e të tjerëve, përpiquni të mos e bëni të ndjejë pakënaqësinë tuaj, por të ndiqni rrugën diplomatike.

AKREPI
Nje jave sa me te mbare ju urojme, me ndikimin e Hënës së re që do të ndodhë në shenjën e Peshores më 6/10, është e mundur që të shfaqen – më shpesh disa shqetësime ose disa mendime qe lidhen me punen që kanë tërhequr interesin tuaj.Mundohuni të mos e lini veten të hyjë në një rreth vicioz të mendimeve negative, pasi kjo mund të zmadhojë emocionet negative dhe përfundimisht të bëjë të merrni një vendim të gabuar të çështjeve që ju interesojnë. Kaloni kohë në aktivitete që deshironi apo edhe aktivitete te ndryshme qe ju bejn te ndiheni mire , pasi terapia profesionale mund të bëjë mrekulli këtë javë.
Dashuria: Këto ditë mund të ketë disa diskutime me partnerin tuaj që do të ngrenë mendime dhe pyetje të cilat nga ana e tyre mund t’ju bëjnë mjaft dyshues ndaj tij. Mundohuni të shmangni skenarin e mësipërm veçanërisht nëse nuk ka të dhëna që mund ta mbështesin atë. Nga 7/10 kur Afërdita do të kalojë në shenjën e Shigjetarit, do të ndryshojë gjendjen shpirtërore dhe klimën që mbizotëron në jetën tuaj personale, pasi do të krijojë besim! Një njohje e re duket se është tek porta.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë është e mundur të mendoni shumë për zhvillimin e një çështjeje profesionale dhe një diskutim rreth saj, do të ndikojë shumë në mënyrën se si e shihni atë. Mundohuni të mbështeteni në të dhënat që ekzistojnë deri më tani dhe mos merni vendime te pa sigurta që mund t’ju dëmtojnë.

SHIGJETARI
Nje jave sa me te mbare ju urojme, ngjarja kryesore astrologjike e kësaj jave është Hëna e re e cila do të zhvillohet më 6/10 në shenjën e Peshores. Kjo Hënë e re – për shkak të takimit që Marsi do të ketë me të – do të jetë mjaft shpërthyese dhe është e mundur të krijoni një atmosferë të fortë gjatë diskutimeve dhe kontakteve me të dashurit tuaj. Kushtojini vëmendje të veçantë diskutimeve që do të keni me miqtë si dhe çështjeve që lidhen me aktivitetet dhe grupet kolektive në të cilat jeni miq apo bashkepunetor, pasi do të dëgjohen shumë pikëpamje të ndryshme të cilat mund të provokojnë polemika.
Dashuria: Disa diskutime që do të keni me partnerin tuaj këtë javë mund të mos shkojnë ashtu siç dëshironi, pasi duket se partneri juaj mund të ketë një perspektivë krejtësisht të ndryshme për çështjet tuaja. Kursi retrograde i Merkurit nuk do të lehtësojë zhvillimin e diskutimeve pasi mund të sjellë disa keqkuptime. Nga data 7/10 që Afërdita do të kalojë në shenjën tuaj të zodiakut, do të fillojë një periudhë e re shumë e dobishme për punët tuaja romantike, pavarësisht nëse jeni të lirë apo në një lidhje. Sidomos nëse jeni të lirë, duket se do të ketë shumë mundësi për të takuar njerëz të rinj, për të flirtuar por edhe për t’u angazhuar!
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë mund të ketë diskutime me njerëz në mjedisin tuaj profesional. Impulsi do të jetë tipari kryesor i kësaj jave jo vetëm në fjalë, por edhe në vendime, diçka që do t’ju bej ta mendoni 10here dhe jo nje here . Mundohuni të shmangni këtë skenar për çështjet që lidhen me punën dhe mendoni dy herë para se të bëni ndonjë veprim.

BRICJAPI
Nje jave sa me te mbare ju urojme,këtë javë disa çështje do të dalin në shesh shumica prej tyre do të kenë të bëjnë me punën. Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën e Peshores më 6/10 dhe takimi i saj me Marsin, i cili është gjithashtu e njëjta shenjë, do të krijojë një atmosferë shpërthyese në mjedisin tuaj profesional. Këto ditë do t’ju duhet të mbani një profil të ulët në diskutimet dhe çështjet që mund të lindin në punë, në mënyrë që të mos përfshiheni në to. Komunikimi ka nevojë për me shume vëmendje për kete javë, pasi Mërkuri vazhdon kursin e tij retrograd në shenjën e Peshores.
Dashuria: Këto ditë duket se do të ketë diskutime me partnerin tuaj, të cilat nuk do të zhvillohen me një ton të qetë dhe mund të jetë arsyeja për të thënë fjalën e duhur ne momentin e duhur dhe për të bërë lëvizjet qe deshironi dhe te ken rezultat lidhja qe mendoni te realizoni. Nëse tregoni durim dhe gjakftohtësi përballë çështjeve që testojnë qëndrueshmërinë tuaj, atëherë do të keni fituar bastin e kësaj jave. Nëse jeni të lirë nga 7/10 Afërdita do të kalojë në shenjën e Shigjetarit dhe nga pozicioni i saj i ri ka shumë të ngjarë të krijojë kushtet e duhura për të filluar -gati fshehurazi- një romancë të re.
Puna dhe Ekonomia: Diskutimet e lidhura me punën do ta bëjnë prezencën e tyre këtë javë dhe ndoshta do t’ju mbajnë të angazhuar. Mund të ketë diskutime që do të provokojnë polemika dhe do të krijojnë një atmosferë të tensionuar në mjedisin tuaj profesional. Me kalimin e ditëve të javës do të jetë më e lehtë për të menaxhuar me qetësi disa çështje.

UJORI
Nje jave sa me te mbare ju urojme ,Diskutimet e lidhura me punën do bëjnë prezencën e tyre këtë javë dhe ndoshta do t’ju mbajnë me të angazhuar se javen e kaluar. Mund të ketë diskutime që do të provokojnë polemika dhe do të krijojnë një atmosferë të tensionuar në mjedisin tuaj profesional. Me kalimin e ditëve të javës do të jetë më e lehtë për të menaxhuar me qetësi disa çështje.
Dashuria: Këto ditë është e mundur të keni një ide për një udhëtim në një destinacion aty pranë ose një udhëtim, me partnerin tuaj por eshte mire qe ta bisedoni dhe te jeni ne nje mendje qe cdo gje te shkoj sa me mire. Mos lejoni që pikëpamjet, idetë dhe opinionet e ndryshme të krijojnë një atmosferë dhe tensione të çuditshme mes jush. Nga 7/10 ku Afërdita është në shenjën e Shigjetarit, energjia dhe disponimi juaj do të ndryshojnë, pasi dyshimi dhe introversiteti i periudhës së mëparshme do t’i lënë vendin humorit të mirë dhe ekstroversionit. Nëse jeni të lirë, është e mundur të takoni një person që do të tërheqë interesin tuaj gjatë një detyrimi shoqëror ose gjatë një udhëtimi.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë mund të ketë shumë diskutime në lidhje me sektorin profesional, por duket se nuk jeni në gjendje të merreni me to. Sidoqoftë, nëse këto diskutime ju shqetësojnë ose përfshiheni në një farë mënyre, do të ishte mirë të jepnit të tashmen, pasi ka shumë të ngjarë që do të ketë informacione të reja që duhet të dini.

PESHQIT
Nje jave sa me te mbare ju urojme, këtë javë me Hënen e re në shenjën e Peshores më 6/10 dhe takimi i saj me Marsin, i cili është gjithashtu në të njëjtën shenjë, do të krijojë kushtet për reflektim për disa çështje që vijnë nga e kaluara. Eshtë e mundur që të keni mendime që lidhen me disa çështje, të cilat do të krijojnë një shqetësim të brendshëm.Mundohuni të mos lejoni që të mashtroheni nga fakte të pavërteta. Gjithashtu do të ishte mirë këtë javë t’i kushtoni vëmendje disa shpenzimeve te teperta beni kujdes.
Dashuria: Një bisedë me partnerin tuaj do të jetë në gjendje të qetësojë mendimet që ju shkaktojnë ankth, kështu që do të ishte mirë të ndani me të gjëra që ju vënë në procesin e të menduarit negativisht. Nga data 7/10 që Afërdita do të kalojë në shenjën e Shigjetarit, do të fillojë një periudhë që do të intensifikojë shqetësimet e brendshme, por në të njëjtën kohë do t’ju afrojë edhe më shumë me partnerin tuaj. Nëse jeni të lirë, është e mundur të takoni një person që do të tërheqë interesin tuaj, në një mjedis profesional ose gjatë një detyrimi profesional.
Puna dhe Ekonomia: Këtë javë do t’ju duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje informacionit që do të dalë gjatë bisedave që do të bëni me njerëzit në mjedisin tuaj profesional. Eshtë e mundur të ndiheni se disa njerëz po përpiqen të krijojnë tension dhe gjëja më e mirë që mund të bëni është të mbani distancën tuaj nga burimet e tensionit. Nga 7/10 që Afërdita do të kalojë në shenjën e Shigjetarit, do të sjellë mundësi për zhvillimin tuaj profesional dhe nuk përjashtohet që të sjellë një lajm të mirë që do të ketë të bëjë me punën.

Për më shumë detaje mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun Jorgo Pulla: Tel. 0699464446 ose pranë websajtit www.astrologu.al

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb