Ky është parashikimi javor nga Jorgo Pulla. Jeta juaj, dashuria dhe puna, gjithçka çfarë do ju ndodhë këtë javë.

Eklipsi i plotë i Diellit që do zhvillohet të martën 2/7 në Gaforre, do tregojë ngjarjen më të rëndësishme astrologjike të javës. Ajo përmban fakte karmike rreth familjes sonë, atdheut tonë, rrënjëve tona dhe na fton të vendosim kufizime mbi atë që funksionon në psikologjinë tonë, duke na penguar që të bëjmë një fillim të ri që mund të kërkojmë.

Eklipsi i Diellit tek Gaforrja: Dallimi mbi të tjerët
Eklipsi diellor i kësaj jave shënon një ngjarje të madhe sidomos për ata që kanë lindur në fund të dhjeditëshit të dytë të shenjave si Dashi, Gaforrja , Peshorja dhe  Bricjapi, pasi sjellë fillime te reja të rëndësishme, që kërkojnë punë të vështirë dhe pozicionim mbi të tjerët në një nivel personal, profesional dhe familjar.

Në të njëjtën ditë, Marsi kalon tek Luani, ku ai takon Mërkurin dhe formon një katror në Demi, duke na ndihmuar për të mirë në ngjarje të papritura dhe tension në marrëdhëniet erotike, duke sjellë mundësi të reja ose ndihmesa në situata kontradiktore që mund të forconin klimën. Të mërkurën 3/7, Afërdita shkon në Gaforre dhe përqendrohet më shumë në nevojën tonë për të pasur kontakt me familjen, duke kërkuar të ndiejmë stabilitet, siguri, dhe ngrohtësinë. Është e rëndësishme për ne që të krijojmë një mjedis ideal tani dhe për këtë arsye ne mund të kujdesemi për dekorimin e hapësirës tonë personale, duke kërkuar që të  rregullojmë kohen për të qenë sa më shumë afër të dashurit, duke krijuar një atmosferë të këndshme.

Të dielën 7/7, mërkuri në Luan fillon kursin e tij regresiv dhe na vë në një proces të brendshëm në aspektin e jetës sonë erotike dhe nëse shoqëruesi ynë takohet me ne ose një njohës i mundshëm i ri, do të ketë vështirësi në komunikim dhe egoizëm, kjo mund të çojë në keqkuptime dhe keqinterpretime intensive, prandaj është e preferueshme që të shmangen të gjitha llojet e diskutimeve kuptimplota personale që mund të çojnë në konfrontime intensive.

DASHI
Të përgjithshmet: Dielli në Gaforre në 2/7 është ngjarja kryesore astrologjike këtë javë. Vëmendja juaj do të përqendrohet në çështjet që lidhen me shtëpinë tuaj dhe ju nuk mund të merrni vendimin për të ndryshuar ose për të bërë një fillim të ri dhe të mbështeteni vetëm në pikat tuaja të forta. Vendosja e Marsit në shenjën e Luanit  në të njëjtën ditë, do të sjellë sfida në fushën emocionale që do t’ju “mërziste”. Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres një ditë pas 3/7, ju tregon se një ndryshim në shtëpi do t’ju bëjë të ndiheni me mire, me te lumtur  për të rinovuar hapësirën tuaj të jetesës. Në fund të javës, Merkuri fillon kursin e tij regresiv në shenjën e Luanit, duke krijuar kushte ideale për t’u kthyer në rrugën e drejtë për një të ardhme më të mirë.

Parashikimet në dashuri: Hyrja e Afërditës në shenjën e gaforres në 3/7 tregon se si mund të vendosni të bashkëjetoni me partnerin tuaj, ju mund të shihni se ai ka filluar të mendojë për juve. Nëse je i palidhur , dhe  nuk mund të bësh një njohje të re, me të cilën do të ndihesh shumë mire  për të diskutuar diçka ,  kjo do të bëhet fillimi i një romance të re. Hyrja e Marsit në Luan tregon se do të jetë e vështirë të qëndrosh “i mençur”, por kjo mund ta rrezikojë marrëdhënien tuaj, dhe nëse je i lirë, nuk do të lejosh kredibilitetin e personit që ju intereson. Merkuri  në fund të javës mund të sjellë përsëri një dashuri për të kaluarën.

Parashikimet profesionale: Këtë javë, ndoshta nuk keni oreks për t’u marrë me çështjet e biznesit tuaj, pasi eklipset e Diellit në Gaforre më 2/7 do të kthejnë vëmendjen tuaj në çështjet që lidhen me shtëpinë. Sidoqoftë, duhet të mbani mend se mund të ketë disa çështje në fushën profesionale që do t’ju shkëpusin. Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres nga 3/7 tregon se ju mund të keni një burim të ardhurash duke bërë diçka nga shtëpia juaj!

DEMI
Të përgjithshmet: Eklipsi i diellit që do të mbahet në skuadrën e 10-të të Gaforres,  mund të krijojë disa situata në marrëdhëniet me njerëzit në mjedisin tuaj të ngushtë dhe intim, gjë që mund t’ju bëjë nervoze. Kjo do të jetë arsyeja për vendosjen e marrëdhënieve tuaja ndërpersonale në mikroskop dhe duke parë atë që funksionon. Hyrja e Marsit në shenjën e Luanit në të njëjtën ditë me eklipsin do t’ju bëjë të transportoni diçka që ju irriton në një shtëpi, duke krijuar një klimë të çuditshme atje. Në fund të javës, Merkuri fillon kursin e tij retrospektiv në shenjën e Luanit, duke krijuar një mospërputhje rreth çështjeve që lidhen me shtëpinë tuaj dhe detyrimet që rrjedhin prej saj. Parashikimet sentimentale. Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 3/7 inauguron një hapësirë që çështjet tuaja sentimentale të jenë temë e diskutimit ne kompaninë tuaj. Kjo mund t’ju bëjë të mërzitur në intervale, të cilat nuk do të jenë të lehta për t’u fshehur nga partneri juaj. Është e këshillueshme të mos transferoni gjithçka për ju dhe partnerin tuaj në kompani në mënyrë që të mos krijoni keqkuptime. Nëse jeni i lirë në mjedisin tuaj të ngushtë, mund të lindë një njohje e re, por mund të ketë vështirësi në të kuptuar

Karriera dhe financat: Hyrja e Marsi në shenjën e Luanit në 2/7, por edhe Hermes ne retrospektive, ne të njëjtën shenjë nga 7 / 7 do të ngatërrojë të menduarit tuaj dhe nuk do t’ju ndihmojë të bëni hapa të qëndrueshëm të biznesit. Jemi në një periudhë eklipsesh – e para është në Gaforre në 2/7 – do të ishte mirë të shmangnim lëvizjet e shpejta për të shmangur gabimet. Këtë javë ai preferonte të ishte i keq me fjalë sidomos kur je në mjedisin tënd të biznesit, pasi kjo është një mënyrë për të shmangur keqkuptimet.

BINJAKËT
Të përgjithshmet: Dielli që zhvillohet në shenjën e Gaforres në orën 2/7 do të krijojë mendime intensive, të cilat do të krijojnë pasiguri dhe dilema për lëvizjet tuaja të ardhshme. Ju duhet të shmangni çdo rrezik këtë javë nëse nuk doni të “humbni” diçka. Kushtojini vëmendje të veçantë çështjeve financiare, nëse nuk i menaxhoni mirë, mund të dëmtoni veten. Marrja e Marsit në shenjën e Luanit  në të njëjtën ditë si eklipset, tregon se njerëzit e mjedisit tuaj do të luajnë një rol pozitiv në psikologjinë tuaj . Një ditë pasi hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres do të kthejë vëmendjen tuaj në çështjet ekonomike duke injoruar ndonjë gjë tjetër. Çdo gjë qe do kalojë gjatë ditëve të javës ka të ngjarë të kuptoni se komunikimi është duke u bërë gjithnjë e më e vështirë si Merkuri fillon reagimin e tij në shenjën e Luanit.

Dashuria: Hyrja e Venusit në shenjën e Gaforres do të krijojë pasiguri dhe ju jeni gjasa qe te “kapeni” me partnerin tuaj nëse ju jeni tashmë në një marrëdhënie. Nëse ju nuk jeni të lirë, është e pamundur për tu marre me çdo fjalë që ju dëgjoni , kështu që ju shihni pemën dhe humbisni pyllin. Retrospektiva e Merkurit nga data 7/7 tregon se do të ketë probleme të komunikimit në jetën tuaj emocionale që do të fillojë me fytyrat e treta dhe njerëzit në mjedisin tuaj, çështje  kjo qe është një fushë që ndikohet drejtpërdrejt nga profesionistët.

Karriera dhe financat :Ka shumë të ngjarë që të filloni të debatoni për një marrëveshje biznesi të ri , në mënyrë që të rritni të ardhurat tuaja. Do të ishte mirë të jeni të kujdesshëm nëse planifikoni të negocioni këtë javë, pasi eklipset e Diellit në Gaforre, do t’ju japin një mendim subjektiv që nuk do të ndihmojë aspak në negociata.

GAFORRJA
Eklipsi i Diellit që zhvillohet në 2/7 në shenjen e 10-të të zodiakut tuaj do të ballafaqohet me zgjedhjet e njerëzve që keni bërë ose personalisht ose në nivel profesional. Nuk mund të përjashtoheni se jeni përgjegjës ndaj atyre për “interpretimet e gabuara” të disa situatave, por mbani mend se edhe ju duhet të merrni përgjegjësitë që ju takojnë. Hyrja e Afërditës në shenjën tuaj në 3/7 tregon se jeta juaj personale do të jetë streha juaj për këtë javë, prandaj kërkoni të gjeni veten me njerëz që ndjeheni afër. Në fund të javës, Merkuri fillon kursin e tij retrospektiv në shenjën e Luanit, duke ju treguar çështje financiare që duhet të jeni shumë të kujdesshëm, veçanërisht nëse vijnë nga e kaluara.

Dashuria: Hyrja e Afërditës në shenjën tuaj në 3/7 shënon një periudhë që do të ketë njohje të reja, mundësi për flirtim dhe ndoshta një marrëdhënie të re. Bukuria juaj do të rritet dhe do të sjellë rreth jush njerëz që do t’ju mbushin me komplimente që do të rrisin vetëbesimin tuaj. Fillon kundërveprimi i Merkurit tek Luani, në 7/7 do t ju ndihmojë sa të doni për të rimarrë kontakt me një person të së kaluarës. Eklipsi diellor do të zhvillohet në shenjën tuaj në 2/7 do të jetë në fuqi gjatë gjithë javës dhe kjo ju bën të kuptoni se kjo është koha për disa eklips diellor

Karriera dhe financat: që po ndodhin në shenjën tuaj 2/7 do të ndikojnë në çështjet e biznesit tuaj, ato mund të sjellë disa çështje që lidhen me partneriteteve tuaj. Nuk mund të përjashtohet që një rreth i partneriteteve duhet të mbyllet, por ju nuk duhet ta bllokoni atë, pasi ka vend për diçka të re që do të vijë. Hyrja e Venus në shenjën tuaj më 3/7 tregon se në fund do të jeni shumë të inkurajuar nga lëvizjet që do të bëni në sektorin profesional.

LUANI
Të përgjithshmet: Eklipsi i Diellit që ndodh në shenjën e Gaforres në 2/7 hap një periudhë kur shumica e gjërave që kanë të bëjnë me ju do të bëhen ne prapaskene, kështu që ju duhet të keni sytë katërmbëdhjetë. Periudha nuk është e mirë për t’u besuar njerëzve që nuk i njihni, dhe doza të vogla dyshimi do t’ju ndihmojnë, për sa kohë që nuk jeni lodhur. Hyrja e Marsit në shenjën tënde në të njëjtën ditë si eklipsi, tregon se do të jesh veçanërisht “i bollshëm” në shprehje, duke shkaktuar shqetësime tek disa. Në fund të javës, Merkuri fillon kursin e tij retrospektiv në shenjën tuaj, duke sjellë përsëri në çështjet e së kaluarës që do t’ju çojnë deri në këtë kohë derisa t’i zgjidhni ato.

Dashuria: Hyrja e Venusit në shenjën e Gaforres në 3/7 tregon se mund të ketë një sfond në çështjet tuaja emocionale. Eklipsi i bërë në të njëjtën shenjë (Gaforre) më 2/7 mund të sjellë takime sekrete dhe kontakte me një person nga e kaluara. Duhet të jeni të kujdesshëm pasi rrezikoni të humbni. Në fund të javës, Merkuri fillon kursin e tij retrospektiv në zodiakun tuaj, duke krijuar pak ose shumë keqkuptime në jetën tuaj personale. Nëse keni një takim sentimental këtë javë, duhet të jeni të kujdesshëm me atë që do të thoni, pasi  ka të ngjarë të keqkuptoheni.

Karriera dhe financat: Hyrja e Marsit në shenjën tuaj tregon se si do të jeni veçanërisht i përfshirë në çështjen e partneriteteve, por mënyra se si e bëni këtë mund të mos jetë e përshtatshme. Mundohuni t’i lini të tjerëve hapësirë , për të shprehur idetë dhe mendimet e tyre, në mënyrë që të mos lindin probleme midis jush. Kjo javë nuk është e përshtatshme për ju që të bëni një lëvizje serioze në çështjet e biznesit tuaj, kur Merkuri fillon kursin e tij retrospektiv në shenjën tuaj. Kjo, nga njëra anë, do të krijojë subjektivitet që nuk është aspak i dobishme për ta, dhe nga ana tjetër nuk është i përshtatshëm për fillimet e reja.

VIRGJËRESHA
Të përgjithshmet: Eklipsi diellor që zhvillohet në shenjën e kancerit në 2/7 tregon se do të ketë disa situata me njerëz që ju i konsideroni si miqtë tuaj, të cilët nuk do t’ju pëlqejnë. Lëvizjet dhe diskutimet e së kaluarës kanë të ngjarë të dalin përpara, gjë që mund të krijojë një largim nga një person miqësor. Marrja e Marsit në shenjën e Luanit në të njëjtën ditë me eklipset, ju tregon për të shmangur veprimet prapa skenës pasi ato mund të kenë rezultate të mira në një afat të shkurtër, por do t’ju ekspozojnë në një afat të gjatë. Në fund të javës, Merkuri fillon udhëtimin e tij retrospektiv në shenjën e Luanit, duke sjellë në ballë çështjet e së kaluarës që do të krijojnë fenomenin e “telefonit të prishur”.

Dashuria: Futja e Venusit në Gaforre në 3/7 tregon që në një farë mënyre miqtë tuaj do të kenë gjithashtu një rol aktiv në çështjet tuaja sentimentale. Ata nuk mund të jenë “përgjegjës” për një të njohur të ri që do të evoluojë në një dashuri të madhe. Java do të ketë një aromë të fortë karmike, pasi Dielli që ndodh në 2/7 në shenjën e Gaforres tregon që ju mund të filloni një marrëdhënie sensuale me një person në mjedisin tuaj miqësor.

Karriera dhe financat: Hyrja e Marsit në shenjën e Luanit më 2/7 por kursi i prapambetur Mërkurit në të njëjtën shenjë që nga 7/7 , tregon se sfondi i punës vazhdon të mbajë mirë. Mundohuni të mbani një profil të ulët për çështjet që lidhen me punën dhe mbani mend se ai qe qesh më mirë se kushdo, qesh i fundit. Kjo javë nuk është e mirë për të kërkuar të drejtën tuaj për të punuar për këtë, të gjitha që ju mund të bëni është  për çështje të rëndësishme që lidhen me të.

PESHORJA
Të përgjithshmet: Eklipsi i Diellit për Gaforren në 2/7 do të ngrejë shqetësime rreth çështjeve të biznesit që mund të shkaktojnë një ngjarje. Është e mundur të mendoni për ndryshimin e vendit të punës edhe duke ndryshuar punën, por vendime të tilla kanë nevojë për zbatimin e duhur dhe nuk ka lëvizje impulsive. Hyrja e Marsit në shenjën e Luanit në të njëjtën ditë me eklipsin, ju bën thirrje të bëheni anëtar i një grupi ose klubi, pasi që kontakti juaj me njerëz me interes të përbashkët do të jetë shumë e dobishme për disponimin tuaj. Në fund të javës, Merkuri fillon udhëtimin e tij retrospektiv në shenjën e Luanit, duke sjellë në ballë çështjet që lidhen me njerëzit që përbëjnë ambientin tuaj miqësor.

Dashuria: Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres në 3/7 tregon se ju do të merreni më shumë me imazhin që marrëdhëniet tuaja japin jashtë se sa me marrëdhënien tuaj me partnerin tuaj. Nëse je i lirë, nuk mund të mos ndihesh i tërhequr nga një person që admirohet dhe ka të ngjarë të jete në ambientin tënd profesional. Ju nuk duhet të harroni se Ermisi tek Luani mund të krijojë disa çështje të komunikimit me dikë që ju intereson, ose të bëjë partnerin tuaj të përkthejnë fjalët tuaja krejt ndryshe.

Karriera dhe financat: Marsi i hyrjes në shenjën Luanit është një lëvizje e favorshme planetare, veçanërisht nëse punoni në një grup apo partneritet. Gjithashtu mund të keni një propozim bashkëpunimi nga dikush në mjedisin tuaj miqësor ose nga një person që takoni në një grup njerëzish. Natyrisht, sa ,me shumë sugjerime të mira dhe të mrekullueshme, siç mund ta dëgjoni, do të ishte mbajtja e një shporte të vogël derisa të jeni të sigurt se i përgjigjen realitetit. Kursi i prapambetur i Merkuri në shenjën e Luanit tregon se ajo që mund të thuhet mund të jetë ndryshe nga ajo që do të bëhet në fund.

AKREPI
Të përgjithshmet: Eklipsi i Diellit që zhvillohet në shenjën e Gaforres në 2/7 mund t’ju bëjë të mendoni seriozisht rreth pranimit të një propozimi për punë jashtë vendit apo edhe fillimit të një kursi të ri studimi. Ajo që duhet të mbani mend është se vendimi nuk do të jetë i lehtë dhe mund t’ju duhet të “sakrifikoni” diçka për të arritur qëllimin tuaj. Hyrja e Marsit në shenjën e Luanit në të njëjtën ditë si eklipsi, tregon se sektori profesional mund të bëhet fushë beteje në ditët e ardhshme dhe ju jeni thirrur të mbani një ton të ulët në të. Në fund të javës, Merkuri fillon kursin e tij retrospektiv në shenjën e Luanit, duke krijuar mospërputhje veçanërisht në çështjet që lidhen me punën tuaj. Natyrisht, nuk mund të përjashtohet kthimi në biznes i një propozimi profesional që ju është bërë në të kaluarën, Këtë herë në kushte krejtësisht të ndryshme.

Dashuria: Hyrja e Venusit në shenjë Gaforres në 3/7 do t’ju përcaktojë ju në humor për të flirtuar me njerëz të rinj dhe nuk qëndroni fare në shtëpi. Një bisedë që ju të bëni me dikë që ju të takohen në një ngjarje sociale, do t’ju sjellë shumë të afërt dhe jo e pamundur për të marrë një romancë të re mes jush. Në fund të javës Merkuri  fillon në shenjën e Luanit dhe është e mundur për të sjellë takime aksidentale ose të qëllimshme me dikë që ishte ne një histori te papërfunduar emocionale në të kaluarën.

Ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm në rast se keni gjetur partnerin tuaj dhe te shmangni tundimet.

Karriera dhe financat: Hyrja e Marsit në Luan më 2/7 në të njëjtën ditë kur eklipset e Diellit në Gaforre tregojnë se profesioni juaj do të jenë një shkak i mirë për tension. Mundohuni të mos tejkaloni kufijtë pasi mund të arrini bashkëpunimet që keni deri më tani. Ndërsa kalojnë ditët e javës, duhet të jeni edhe më të kujdesshëm, pasi më 7/7 Hermesi fillon kursin e tij retrospektiv në shenjën e Luanit. Mbështetja e tij do të krijojë kohë të favorshme për të ngritur çështje që do të jenë të vështira për t’u zgjidhur pasi do të kërkojnë konsultime shumë të mira midis palëve të interesuara.

SHIGJETARI
Të përgjithshmet: Dielli që zhvillohet më 2/7 në Gaforre do të nxisë ndjenja dhe ankesa të fshehura nga të dashurit tuaj dhe do të sjellë në mendje kujtimet që do të krijojnë humor . Ky eklips do të sjellë në dritë gjithçka që ju keni mbyllur brenda dhe ju nuk keni zgjidhur, duke ju dhënë mundësinë për të rregulluar atë. Endoskopia është fjala kyçe për të kuptuar më mirë arsyet që insistojnë në situata të caktuara. Në fund të javës, Merkuri fillon kursin e tij retrospektiv në shenjën e Luanit dhe mund të paraqesë probleme në një udhëtim që keni rregulluar në ditët e ardhshme. Kujdesuni për mjetet e transportit tuaj dhe bëni një listë të gjërave që dëshironi të merrni me vete, që të mos harroni një prej tyre.

Dashuria: Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres më 3/7 tregon që ka më shumë gjasa që të hasni një takim të ngrohtë me një person i së kaluarës. Në kombinim me Merkurit reaksionar tek Luani,  ky skenar bëhet më shumë gjasa. Nëse ju gjeni partnerin juaj, ka të ngjarë të ndjeni nevojën për të rihapur çështjet e së kaluarës, por kjo nuk është ide shumë e mirë, sepse ajo mund të çojë në probleme dhe tensione mes jush. Nëse keni nevojë për kujdes të lirë të mos investoni në një njeri që nuk do të sjelle stabilitetin e kërkuar.

Karriera dhe financat: Me hyrjen e Marsit në shenjën e Luanit tregon se si ju mund të merrni një udhëtim për biznesin i cili do të ofrojë mundësi për tu  kombinuar “me fat të mirë”. Për shkak të kursit retrospektiv të Merkurit në shenjën e Luanit,, është mirë të kesh kujdes për çështjet e biznesit të kësaj jave, si mund të lindin keqkuptime që mund të krijojnë një problem serioz, dhe do të jenë në gjendje të prishin gjendjen . Java nuk është e përshtatshme për marrëveshje biznesi të reja dhe ndryshime për këtë, për të marrë durim dhe për të ruajtur arritjet tuaja.

BRICJAPI
Të përgjithshmet: Eklipsi i Diellit në Gaforre në 2/7 ju vë “të përballur” me njerëzit që keni zgjedhur për të qenë pranë jush, qoftë në nivelin tuaj ose në një nivel tjetër profesional. Ju ka të ngjarë të mendoni se ata ju japin shkak për t’u irrituar dhe këto shkaqe do t’ju bëjnë të dyshoni ne disa nga marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Eklipsi do të krijojë rrethanat e duhura për ju për të bërë një pastrim të mirë mbi ta dhe kjo nuk do të jetë “lehtë i përzemërt”. Në fund të javës Merkuri fillon retrospektiven në shenjën e Luanit dhe në lidhje me sqarimin e eklipsit nuk është e pamundur që të kthehet prapa në të kaluarën e një personi dhe ndoshta bëhet shkak që të kuptoni se ju kishin dëmtuar disa njerëz.

Dashuria: Hyrja e Venusit në shenjën e Gaforres në 3/7 tregon se partneri juaj do të jetë shumë përkrahës i vendimeve të tua dhe do të tregojnë në mënyrë aktive  mbështetjen tuaj. Sepse eklipsi do të jetë në Gaforre në 2/7 do të ndikojë në marrëdhëniet tuaja personale, ju duhet të jenë të kujdesshëm si ne mori tendencash. Në fund të javës, Merkuri fillon kursin e tij retrospektiv në shenjën e Luanit dhe nuk do të ndihmojë komunikimin mes jush dhe partnerit tuaj ose dikujt që ju intereson, dhe kjo është diçka që duhet të keni në mendje.

Karriera dhe financat: Dielli ne Gaforre më 2/7 tregon se disa partneritete mund të mbyllen, por ju nuk duhet të shqetësoheni, pasi kjo do të lërë hapësirë që të gjeni diçka në të cilën mund të punoni më mirë në  nivelin profesional. Megjithatë, nuk duhet të merrni vendime impulsive që mund t’ju kushtojnë shumë më tepër sesa keni në mendjen tuaj. Kursi retrospektiv i Mërkurit në shenjën e Luanit mund të ngrejë çështje lidhur me zotimet profesionale dhe financiare.

UJORI
Të përgjithshmet: Dielli që ndodh në 2/7 në shenjën e Gaforres ju fton të ndryshoni rutinën e jetës tuaj të përditshme dhe të largoheni nga zakonet e dëmshme. Ka të ngjarë të krijojë një ndjenjë presioni pasi kjo do të jetë force lëvizëse për të marrë një vendim për të bërë disa ndryshime në programin që keni në baza ditore. Mundohuni të gjeni kohë për veten tuaj për të pushuar dhe për t’u kujdesur për trupin tuaj duke filluar një dietë të duhur ose një program sportiv.

Dashuria: Futja e Marsit në shenjën e Luanit në të njëjtën ditë me eklipsin, tregon se mund të ketë polemika me disa nga bashkëpunëtorët tuaj ose edhe me partnerin tuaj dhe do të duhet durim për t’i rregulluar ato dhe për të mos marrë më shumë. Në fund të javës, Merkuri fillon udhëtimin e tij retrospektiv në shenjën e Luanit dhe i kthen njerëzit e sotëm që menduat se mbetën në të kaluarën. Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres, do të krijojë nevojën për të ndarë jetën tuaj të përditshme me partnerin tuaj, kështu që ka shumë gjasa që të kërkoni më shumë kohë për të. Nëse je i lirë, është e pamundur të fillosh një romancë sensuale në vendin tënd të punës, por duhet të kesh kujdes që të mos krijosh probleme për shkak të tij. Në ditët qe  kalojnë do të duhet të jenë shumë të kujdesshëm me komunikimin, në fund të javës Merkuri fillon retrospektiven në shenjën e Luanit dhe kjo mund të krijojë një keqkuptim me partnerin tuaj.

Karriera dhe financat: Hyrja e Marsit në shenjën e Luanit, tregon se gjatë javës do të ketë raste që do të krijojë tensione mes jush dhe partnerët tuaj. Nëse ju punoni në mënyrë profesionale me partnerin tuaj do të duhet të jetë edhe më të kujdesshëm dhe të mos përcjellë tensionet e punës në marrëdhënien tuaj. Ermi i prapambetur në shenjën e Luanit tregon që një profesionist në pritje ose një sugjerim i bërë për ju në të kaluarën mund të kthehet në krye. Nëse po mendoni se duhet të bëni një takim pune për një kontratë të re bëjeni.

PESHQIT
Të përgjithshmet: Dielli që ndodh në Gaforre në 2/7 sjell në mbledhjet takimet tuaja dhe dashurinë karmike që do t’ju shqetësojë. Çdo gjë që lidhet me një marrëdhënie të re apo ekzistuese do të dalë përpara në këtë eklips dhe ndoshta do të vijnë të dhëna të reja. Marrja e Marsit në shenjën e Luanit në të njëjtën ditë me eklipsin, tregon se përkundër disponimit erotik që do të keni, rutinat e jetës së përditshme do të të futen në realitet. Në fund të javës Merkuri fillon kursin e tij retrospektiv në shenjën e Luanit, duke krijuar kohë të favorshme për disa fjale  që njerëzit bëjnë rreth jush. Kujdesuni për rutinat dhe detyrat e përditshme, pasi mund të ketë keqkuptime.

Dashuria: Hyrja e Afërditës në shenjën e Gaforres tregon se shanset për një valë të re dashurie janë në rritje me përparimin gjeometrik herën tjetër!
Eklipsi diellor zhvillohet në 2/7 tek Gaforrja duke treguar se kjo dashuri mund të ndodhë ndërsa ju jeni tashmë në një marrëdhënie! Mundohuni të mos ngatërroni çështjet e jetës suaj personale, pasi kjo do të jetë e lehtë për të bërë këtë javë. Nëse keni gjetur tashmë partneri juaj të qëndrojnë larg nga tundimet duke mos hapur shumë fronte njëkohësisht!

Karriera dhe financat: Parashikimi i Marsit në shenjë Luanit në 2/7 do të krijojë trazira në mjedisin tuaj të punës dhe disa detyrime të jashtëzakonshme lindin, të cilat ju do të keni për ti vendosur këtu dhe tani. Mundohuni të përmbani frustrimin që mund t’ju shkaktojë, sepse do të jetë e lehtë të krijoni keqkuptime dhe klimë të tensionuar në mjedisin tuaj të punës. Në fund të javës, e cila zakonisht fillon me kursin retrospektiv të Merkurit në shenjën e Luanit, duhet të kesh kujdes me punët dhe detyrimet që ke, pasi rutina e jetës së përditshme mund të bëhet më bindëse për shkak të problemeve të komunikimit.

(BalkanWeb)

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb