Një ëndërrimtar si francezi Julien Guéraud, fitues i edicionit të II të Travel Fest Albania

Gjithnjë ka qenë një fëmijë ëndërrimtar dhe ndonëse ëndrrat i kishte me tepricë, ua vinte veshin atyre që e rrethonin, se për të patur një film të mirë tëndin kërkohet durim, shumë durim. Ishte vetëm 15 vjeç kur e nisi këtë rrugëtim sa të vështirë, po aq edhe përmbushës. Ndonëse një e mirë e ka … Vazhdoni me leximin e Një ëndërrimtar si francezi Julien Guéraud, fitues i edicionit të II të Travel Fest Albania