Një regjistër kombëtar për autorët e krimeve seksuale, universiteti “Luarasi” tryezë të përbashkët konsultimi me shoqërinë civile

Shoqëria civile ka mbledhur rreth 22.000 firma për të kthyer në ligj krijimin e një regjistri publik dhe zyrtar për të gjithë personat qe kane kryer dhe janë dënuar për krime të natyrës seksuale. Edhe kur ata të kryejnë dënimin, duhet të ekzistojnë në një regjistër me figurë dhe emër e mbiemër, në mënyrë që … Vazhdoni me leximin e Një regjistër kombëtar për autorët e krimeve seksuale, universiteti “Luarasi” tryezë të përbashkët konsultimi me shoqërinë civile