Prokuroria e Lushnjës ka vendosur të sekuestrojë pasuritë e një trafikanti të hetuar në Republikën Çeke.

Bëhet fjalë për shtetasin E. S., për të cilin Prokuroria ka sekuestruar pasuritë e paluajtshme nga Dhërmiu në Tiranë.

PROKURORIA PRANË GJYKATËS SË SHKALLËS SË PARË LUSHNJË

N J O FT I M

Prokuroria pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Lushnjë në bazë të ligjit 10192, datë 03.12.2009 “Për parandalimin dhe goditjen e krimit të organizuar, trafikimit dhe korrupsionit nëpërmjet masave parandaluese kundër pasurisë”, i ndryshuar, ka regjistruar dhe po kryen hetime për procedimin pasuror penal nr.01, datë 14.01.2022, që bën fjalë për pasuritë në zotërim të shtetasit E.S., i hetuar për kryerjen e veprës penale “Trafikimi i lëndëve narkotike” në Republikën Çeke.

Në funksion të këtij procedimi pasuror, mbi bazën e kërkesës së prokurorit, Gjykata e Shkallës së Parë Lushnjë, me vendimin nr.3 (75), datë 22.01.2022, ka vendosur: Sekuestrimin e pasurive të paluajtshme, të përshkruara më poshtë:
• Objekt 2-kt, i ndodhur në Dhërmi, në kompleksin turistik “*”, me nr.G**;
• Pasuria Nr.104/*+-*, e llojit apartament, me sipërfaqe 56.20m2, zona kadastrale 3**, Selitë, Tiranë;
• Pasuria Nr.104/*+-*, e llojit apartament, me sipërfaqe 74.40m2, zona kadastrale 3**, Selitë, Tiranë.

Në zbatim të vendimit gjyqësor dhe nenit 14 e vijues të ligjit nr. 10192, datë 03.12.2009 “Për parandalimin dhe goditjen e krimit të organizuar, trafikimit dhe korrupsionit nëpërmjet masave parandaluese kundër pasurisë”, i ndryshuar, është nxjerrë nga prokurori urdhri i ekzekutimit, i cili u është dërguar për ekzekutim/zbatim shërbimeve e policisë gjyqësore të Drejtorisë Vendore të Policisë Fier, Agjencisë së Administrimit të Pasurive të Sekuestruara dhe të Konfiskuara pranë Ministrisë së Financave, Tiranë, Agjencisë Shtetërore të Kadastrës dhe Bashkisë Lushnjë.

Lushnjë, më 24.01.2022.

(BalkanWeb)

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb