Onkologjikut i mungojnë pajisjet – ku trajtohen të sëmurët? KLSH-QSUT, lojë me shifrat!

“Vetting”/ Armand Kullau Në Gusht të vitit 2023, Kontrolli i Lartë i Shtetit doli me një audit për periudhën 2020 -2022 për trajtimin e sëmundjeve tumorale në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, duke evidentuar një listë të gjatë problemesh. “Shqetësues është fakti që si QSUNT Spitali Onkologjik dhe Spitalet e Rajonale, mbajnë buxhete “historike” të … Vazhdoni me leximin e Onkologjikut i mungojnë pajisjet – ku trajtohen të sëmurët? KLSH-QSUT, lojë me shifrat!