Në kuadër të një remonti të planifikuar të linjës 110kV Kavajë – Rrazhbull, në datën 17 Prill, në intervalin kohor 09:00-15:00, do të mbeten pa energji zonat:

Golem Qender, Seferaj, Mali i Robit, Stan i Ri, Qerret, Posta e Policisë, Bregdeti, Hotel Malvina, Stacion i Trenit Golem, Shkëmbi i Kavajës, Kastrati,

Golem plazh, Viena, Miami Beach, Kompleksi Xixa.

Ndërsa në intervalin kohor 05:00 – 05:05 do të mbeten pa energji zonat:

Rrogozhinë, Sinaballaj, Karinë, Dragonj, Rozenj, Senametaj, Lagjia Katier, Pompat Karine, Bishti Zhurit, Gose, Kalush, Lekaj, Methasanaj, Hemenrai, Thartor, Rrostej, Damarkaj, Gjysenkonie, Ujësjellësi Rrogozhinë, Ujësjellësi Cermë, Burgu Rrogozhinë, MEGGLE, Qerret, Stan i Ri, Karpen, Kanaparaj, Kryezi, Lispatros, Harizaj, Kryluzaj, Germenj, Cikallesh, Mushnik, Zanbish, Levonjë, Bago, Kalaja Turres, Cete, Momël, Helmas, Mengaj, Lizë, Vorrozen, Luz, Hajdaraj, Lagjia Nr 1, Spitali, Varrezat,  Shtodher, Kisha, Fabrika e Letrës, Stadiumi, Synej, Fabrika e Qelqit, Kompleksi Kalaja, Burgu, Rrakull, Kallcaket, 60 Hyrshi, Bashkia, Lagjia Sharrë, Azili i Pleqve, Rruga Tullave, Policia, Lagjia Thartor, Stacioni i Trenit,  Bregdeti Qerret, Subjektet Plasbao, Fabrike Mielli Tare, Kompleksi i Pallateve Habilaj, Klaida shpk, Pallatet Albuiling.

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb