“BalkanWeb” siguron dosjen e prokurorisë së Tiranës në lidhje me abuzimin me testet e covid-19, të cilat falsifikoheshin me barkode të laboratorëve privatë në Tiranë.

Gazetarja Klodiana Lala raportoi për “BalkanWeb” se mjekët e ndaluar janë Klodian Muharremi dhe Marinela Kalaja, njëri punon në QSUT dhe tjetri në klinikë private, ndërkohë që prokuroria ka lëshuar 15 urdhra ndalimi.

“BalkanWeb” zbardh si më poshtë bisedat mes të implikuarave, ku nga një anë bëhet porosia, duke pasur fotot të kartave të identitetit si dhe orarin e nisjes së fluturimeve për jashtë vendit. Po ashtu në tabulatet e zbardhura në dosjen e hartuar nga prokurori Bledar Valikaj, flitet edhe për çmim, që me mik një tampon negativ, fals, është 25 mijë lekë të vjetra.

Konkretisht personat e ndaluar janë;

1-Klodian Muharremi, lindur dhe banues ne Tirane,
2-Eltjon Kola, lindur në Pukë dhe banues në Tiranë
3-Klodjan Krasniqi, lindur dhe banues ne Tirane
4-Blerim Cibaku, lindur në Dibër dhe banues në Tiranë
5-Erlind Prenga, lindur ne Gojan i Madh dhe banues në Tiranë
6-Marinela Kalaja, lindur ne Kruje dhe banues në Tiranë
7-Artur Dani, lindur ne Kruje dhe banues në Tiranë
8-Alfred Cani, lindur në Çidhën dhe banues në Tiranë
9-Igli Çela, lindur ne Librazhd dhe banues ne Tirane
10-Mario Bicja, lindur dhe banues ne Tirane
11- Xhuliano Senko, lindur ne Mukaj dhe banues ne Tirane
12-Ervin Hoxha, lindur dhe banues në Tiranë
13-Tauland Kamberi, lindur në Peshkopi dhe banues në Tiranë
14- Eraldo Kalemaj, lindur në Fier dhe banues në Fier
15. Ermir Koci, lindur dhe banues ne Tirane

BISEDAT E ZBARDHURA
1.Marinela Farmanet me nr.telefoni ….. e cila e identifikuar në sistemin Deepsee figuron me emrin Marinela Kalaja ku i dërgon Ronit një kartë identiteti me emrin B. M., dhe ku i thotë se dalja i duhet për nesër mbasdite (domethënë për datën 20.06.2021). Biseda është si më poshtë vijon:
9/06/2021, 6:59 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
19/06/2021, 6:59 pm – This chat is with a business account. Tap to learn more.
19/06/2021, 6:59 pm – Marinela Farmanet:
19/06/2021, 6:59 pm – Marinela Farmanet: daljen per neser mgjes
19/06/2021, 7:00 pm – Marinela Farmanet: mfal neser masdite
19/06/2021, 7:00 pm – Marinela Farmanet: se avioni e ka te henen mgjes
19/06/2021, 7:01 pm – Marinela Farmanet: Missed voice call
19/06/2021, 7:03 pm – Rmedia: Nesër për nesër darkë
19/06/2021, 7:13 pm – Marinela Farmanet: po
19/06/2021, 8:06 pm – Marinela Farmanet: mos ma harro
19/06/2021, 8:06 pm – Marinela Farmanet: te lutemmm
19/06/2021, 8:21 pm – Rmedia: Po nisem
19/06/2021, 9:22 pm – Marinela Farmanet: Missed voice call
19/06/2021, 9:23 pm – Marinela Farmanet: o roni te lutem
19/06/2021, 9:23 pm – Marinela Farmanet: a do vonohesh shume.

2. Në kqyrje vazhdohet me shtetasin e quajtur Eltjon Kola me nr telefoni 068…. ku që prej datës 21 prill e në vazhdim ka biseda të vazhdueshme dhe shumë karta identiteti të cilët kërkojnë test Covid.Në bisedën e tij të fundit me këtë shtetas në datën 20.06.2021 në orën 12:35 Roni i thotë: me 10 Euro ose 1250 copa do i bëjmë deri në fund të gushtit. Thuj 25 ose 35 euro të tjerëve ose për mik me 2500 lekë. Biseda është si më poshtë vijon:
16/04/2021, 5:17 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
16/04/2021, 5:17 pm – Eltjon Kola Amc:
16/04/2021, 5:17 pm – Eltjon Kola Amc: Dalja sonte ne 19:30
16/04/2021, 8:26 pm – Rmedia: Hajde
16/04/2021, 8:27 pm – Eltjon Kola Amc: A esht gati
16/04/2021, 8:28 pm – Rmedia: Po
16/04/2021, 9:27 pm – Rmedia: IKA
16/04/2021, 9:27 pm – Eltjon Kola Amc:
16/04/2021, 9:29 pm – Eltjon Kola Amc: Me thuaj kur ta lesh aty
21/04/2021, 10:39 am – Eltjon Kola Amc:
21/04/2021, 10:39 am – Eltjon Kola Amc:
21/04/2021, 10:39 am – Eltjon Kola Amc:
21/04/2021, 12:24 pm – Rmedia: Të dy njësob
21/04/2021, 12:24 pm – Rmedia: Njësoj
21/04/2021, 12:25 pm – Eltjon Kola Amc:
21/04/2021, 8:09 pm – Eltjon Kola Amc:
21/04/2021, 8:09 pm – Eltjon Kola Amc:
21/04/2021, 8:09 pm – Eltjon Kola Amc:
21/04/2021, 8:49 pm – Rmedia: Gati
21/04/2021, 8:49 pm – Eltjon Kola Amc: Erdha
23/04/2021, 6:39 pm – Eltjon Kola Amc:
26/04/2021, 6:13 pm – Eltjon Kola Amc:
26/04/2021, 6:13 pm – Eltjon Kola Amc:
26/04/2021, 6:14 pm – Eltjon Kola Amc: Dalja sot ne 8 te darkes
26/04/2021, 6:14 pm – Eltjon Kola Amc: Se nisen neser ne mjes
28/04/2021, 10:54 am – Eltjon Kola Amc:
28/04/2021, 10:54 am – Eltjon Kola Amc:
28/04/2021, 10:54 am – Eltjon Kola Amc:
28/04/2021, 10:56 am – Rmedia: 28 me 29 ora 14 e 30
28/04/2021, 11:01 am – Rmedia: …
28/04/2021, 11:04 am – Eltjon Kola Amc:
30/04/2021, 9:54 am – Eltjon Kola Amc:
30/04/2021, 9:54 am – Eltjon Kola Amc: Po me 27 n dark ka ik
30/04/2021, 10:39 am – Eltjon Kola Amc: Roni aman a ka shku te puna akoma
30/04/2021, 10:39 am – Eltjon Kola Amc: Ai se esht duke prit ne dogan ai shoku
30/04/2021, 11:56 am – Rmedia: 27 në 21.40
30/04/2021, 11:56 am – Eltjon Kola Amc: Po
30/04/2021, 11:57 am – Eltjon Kola Amc: Aman ma co pdf
30/04/2021, 12:17 pm – Eltjon Kola Amc:
30/04/2021, 12:21 pm – Rmedia:
30/04/2021, 12:51 pm – Rmedia:
27/05/2021, 1:37 pm – Eltjon Kola Amc:
27/05/2021, 1:38 pm – Eltjon Kola Amc: Ditlindja 12.07.2004
27/05/2021, 1:39 pm – Eltjon Kola Amc: Per sot ne oren 5:30 daljen
27/05/2021, 5:18 pm – Eltjon Kola Amc: Roni aman coje pak
27/05/2021, 5:18 pm – Eltjon Kola Amc: Se per 10 min vjen ne dyqan ai shoku
29/05/2021, 4:02 pm – Eltjon Kola Amc:
29/05/2021, 4:04 pm – Rmedia: Kur
31/05/2021, 3:42 pm – Rmedia: Ti ka pagu lekët olsi
31/05/2021, 3:42 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:42 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:44 pm – Eltjon Kola Amc: Hahahahhahahahah
31/05/2021, 3:44 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:44 pm – Eltjon Kola Amc: Hahahhahahahha
31/05/2021, 3:45 pm – Rmedia: Të gjthë tu prenotu olsin mr e taku për borxhet
31/05/2021, 3:46 pm – Rmedia: Tani me aplikim tek e-albania
31/05/2021, 3:46 pm – Eltjon Kola Amc: Lene mos pyt
31/05/2021, 3:46 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:46 pm – Eltjon Kola Amc: Po dhe ka mundsi
31/05/2021, 3:46 pm – Rmedia: Zgjidh debitorin… tek menuja apliko për debimarrje
31/05/2021, 3:47 pm – Rmedia: Olsi po thot ça ka ky që qesh me vete
31/05/2021, 3:47 pm – Eltjon Kola Amc:
31/05/2021, 3:48 pm – Rmedia: Mreti
31/05/2021, 3:48 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:48 pm – Eltjon Kola Amc: Hahahahhahahahhahah me ke vdek
31/05/2021, 3:49 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:49 pm – Rmedia: O olsi
31/05/2021, 3:49 pm – Rmedia: Ta di që qeshim me ate
31/05/2021, 3:49 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:49 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:50 pm – Eltjon Kola Amc: E ka kuptu po se din se me ke po flas
31/05/2021, 3:50 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:50 pm – Rmedia: Mos ja trego
31/05/2021, 3:50 pm – Rmedia: Se është
31/05/2021, 3:50 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:51 pm – Eltjon Kola Amc: Hahahhahahhahahah
31/05/2021, 3:51 pm – Eltjon Kola Amc: I ka ik zari
31/05/2021, 3:51 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:51 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:51 pm – Rmedia: Po qaj me lot
31/05/2021, 3:52 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:52 pm – Rmedia: Tu rregullu lokalin olsi
31/05/2021, 3:53 pm – Eltjon Kola Amc: Tu e gadot
31/05/2021, 3:53 pm – Eltjon Kola Amc: Gadit
31/05/2021, 3:53 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:53 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:53 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:54 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:55 pm – Rmedia:
31/05/2021, 3:55 pm – Rmedia: Thuji olsit
31/05/2021, 3:56 pm – Eltjon Kola Amc: Hahahhahahah
31/05/2021, 3:57 pm – Rmedia: Edhe aty ku e ke lënë celularin ti,prapë Olsi po mundohet të ta marri me pidhsomllik.
31/05/2021, 3:58 pm – Eltjon Kola Amc: Hahahahhahaha esht i kapshem ta kap ne ajer
31/05/2021, 3:58 pm – Rmedia: Kujdes!
31/05/2021, 3:58 pm – Rmedia: Ika unë. Të fala
31/05/2021, 3:58 pm – Eltjon Kola Amc: Shnet
06/06/2021, 1:38 pm – Eltjon Kola Amc:
06/06/2021, 1:38 pm – Eltjon Kola Amc:
06/06/2021, 1:38 pm – Eltjon Kola Amc:
20/06/2021, 11:45 am – Eltjon Kola Amc:
20/06/2021, 11:58 am – Rmedia: Kur dalja
20/06/2021, 11:59 am – Eltjon Kola Amc: Nje sek
20/06/2021, 12:00 pm – Eltjon Kola Amc: 7:40pm e Ka sot fluturimin
20/06/2021, 12:00 pm – Rmedia: Ok
20/06/2021, 12:00 pm – Rmedia: Dje darkë për sot në mjes ora 10.12
20/06/2021, 12:01 pm – Eltjon Kola Amc: Ok
20/06/2021, 12:34 pm – Eltjon Kola Amc: A u bo dak
20/06/2021, 12:35 pm – Rmedia: Po
20/06/2021, 12:35 pm – Rmedia:
20/06/2021, 12:36 pm – Rmedia: Me 10 euro ose 1250 copa do i bëjmë deri ne fund gushtit. ok
20/06/2021, 12:36 pm – Rmedia: Thuji 25 ose 35 euro tjerëve
20/06/2021, 12:37 pm – Rmedia: Ose për mik me 2500 lekë.

3.Klodian Muharremi me nr telefoni 069…… i shënuar në telefon me emrin KLSH ku në biseda të ndryshme i kërkon për të bërë tampona duke i dhënë orën e daljes dhe emrat e personave dhe emrin e laboratorit i përcaktohet nga ky i fundit.Bisedat janë si më poshtë vijon:
30/01/2021, 6:32 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
16/02/2021, 8:53 am – Rmedia:
16/02/2021, 8:53 am – Rmedia: Mirmjes
22/02/2021, 10:41 am – Rmedia: 🏋️‍♀️
05/03/2021, 10:27 am – KLSH: Per rripin
07/03/2021, 4:15 pm – KLSH: Mi silll ke puna
07/03/2021, 4:15 pm – KLSH: Dhe te jap ndonje gje
07/03/2021, 4:15 pm – KLSH: Ok
07/03/2021, 4:16 pm – KLSH: Sa fotokopje jane
07/03/2021, 4:54 pm – Rmedia: Legen
07/03/2021, 4:54 pm – Rmedia: 😱
07/03/2021, 4:54 pm – Rmedia: Lul basha e ka fajin
07/03/2021, 4:55 pm – KLSH: Ke puna
07/03/2021, 4:55 pm – KLSH: Ok
07/03/2021, 4:55 pm – Rmedia: Pffff
14/03/2021, 7:44 pm – KLSH: Missed voice call
18/03/2021, 11:52 am – Rmedia: Jam tu bo grafi ne filen
18/03/2021, 9:26 pm – KLSH: Ok
18/04/2021, 10:50 pm – Rmedia: Pasdite
18/04/2021, 10:50 pm – KLSH: Po
18/04/2021, 10:50 pm – KLSH: Drek
18/04/2021, 10:50 pm – Rmedia: Ok
19/04/2021, 11:12 am – KLSH: Ti kesh gati
20/04/2021, 3:25 pm – KLSH: Per kete burre e grua jane keto orare
20/04/2021, 3:23 pm – KLSH: Missed voice call
20/04/2021, 3:25 pm – KLSH: Missed voice call
20/04/2021, 4:22 pm – KLSH: Ja ti them
20/04/2021, 4:39 pm – Rmedia: …
20/04/2021, 4:39 pm – Rmedia: Id
20/04/2021, 4:39 pm – KLSH: Po ja te mi nisi
20/04/2021, 4:40 pm – KLSH: O vlla
21/04/2021, 12:50 pm – KLSH:
21/04/2021, 12:50 pm – KLSH:
21/04/2021, 12:50 pm – KLSH: Per gjys ore me duhen te lutem me ben nderin me te madh qe te mbylle letrat e shpis
21/04/2021, 1:15 pm – Rmedia: Kartën tate
21/04/2021, 1:15 pm – Rmedia: Ma ço
21/04/2021, 1:16 pm – KLSH:
21/04/2021, 1:50 pm – Rmedia:
21/04/2021, 1:50 pm – Rmedia:
21/04/2021, 1:50 pm – Rmedia:
21/04/2021, 1:51 pm – KLSH: Ta paca borxh se me ke mbaru hallin per zotin
07/05/2021, 1:44 pm – Rmedia: Gati e ke
07/05/2021, 1:52 pm – KLSH: Ok
07/05/2021, 1:52 pm – KLSH: Ja se do vi ta mare
07/05/2021, 1:52 pm – Rmedia: JAM TE PA…..
07/05/2021, 1:52 pm – Rmedia: PO PIJ BIRRE
14/05/2021, 11:54 am – KLSH: Ap dje ne oren 6 me sot ne oren 7
18/05/2021, 2:44 pm – KLSH: Beje se erdha
18/05/2021, 2:44 pm – KLSH: Per 10 min jam aty
21/05/2021, 12:05 pm – KLSH: Ap me dt 23 ora 11 i mengjesit
Dalja me dt 24 ora 12 i mengjesit
21/05/2021, 3:00 pm – KLSH: Aplikimi dje me dt 20 ora 6 i mbasdites dalja sot me dt 21 ora 7 i mbasdites
25/05/2021, 12:06 pm – Rmedia: L. H.
25/05/2021, 12:07 pm – Rmedia: Shife ça ka. Nqs ka doktorr aty të ta thotë se për ça bëhet fjalë.
25/05/2021, 12:31 pm – KLSH: Nuk ka ardh akoma
25/05/2021, 12:31 pm – KLSH: Keetu
25/05/2021, 1:01 pm – Rmedia: Po tani
25/05/2021, 1:01 pm – Rmedia: A ka ardh
25/05/2021, 1:21 pm – KLSH: Ja ta shof
25/05/2021, 1:34 pm – Rmedia: Shife ça ka
25/05/2021, 2:36 pm – KLSH:
25/05/2021, 3:28 pm – Rmedia: Si kanë dalë
25/05/2021, 3:28 pm – KLSH: Sjan keq
25/05/2021, 3:28 pm – KLSH: Po qeka me probleme me veshkat
25/05/2021, 3:28 pm – Rmedia: Aha
25/05/2021, 3:29 pm – Rmedia: Si do i bëhet
25/05/2021, 5:16 pm – Rmedia: Lali
25/05/2021, 5:17 pm – Rmedia: Të tha gjë diamanti i veshkave
25/05/2021, 5:17 pm – Rmedia: Nqs se ke pyet
25/05/2021, 5:17 pm – Rmedia: Ma pyet pak
25/05/2021, 7:04 pm – KLSH:
26/05/2021, 1:17 pm – Rmedia: Ma kujtove…
26/05/2021, 1:18 pm – Rmedia: Diamantin
26/05/2021, 1:18 pm – KLSH: Po
26/05/2021, 1:18 pm – KLSH: Sme ka dhen prgj
26/05/2021, 1:18 pm – Rmedia: Ok
27/05/2021, 10:30 am – Rmedia: Kur
27/05/2021, 10:34 am – KLSH: Duka certifikata
27/05/2021, 10:34 am – KLSH: Llogarit sikur e kan bo para dy javesh
27/05/2021, 10:37 am – KLSH: Fajzerin
03/06/2021, 1:31 pm – KLSH:
03/06/2021, 1:31 pm – KLSH:
03/06/2021, 1:32 pm – KLSH:
03/06/2021, 1:32 pm – KLSH:
03/06/2021, 1:33 pm – KLSH:
04/06/2021, 8:19 pm – KLSH: Ma nis pdf shikoje mire
04/06/2021, 8:29 pm – Rmedia: X…
04/06/2021, 8:29 pm – Rmedia: Apo …Y
04/06/2021, 8:30 pm – KLSH: Y
04/06/2021, 8:30 pm – Rmedia: OK
04/06/2021, 8:35 pm – KLSH: O idjot
04/06/2021, 8:35 pm – KLSH: Ja nisa ate
04/06/2021, 8:35 pm – KLSH: Une
04/06/2021, 8:36 pm – Rmedia: SKA PRB
04/06/2021, 8:36 pm – Rmedia: OK JANE TE DYJA
04/06/2021, 8:36 pm – Rmedia: PUQ
04/06/2021, 8:36 pm – Rmedia: ME X NUK I KONTROLLOJNE
04/06/2021, 8:37 pm – Rmedia: SKANE DYSHIME
04/06/2021, 8:37 pm – KLSH: E di
05/06/2021, 9:29 pm – KLSH:
05/06/2021, 9:29 pm – KLSH: Dt poshte veja 21 prill
05/06/2021, 9:30 pm – KLSH: Sikurnka dal me dt 21 prill
06/06/2021, 1:41 am – KLSH:
06/06/2021, 1:41 am – KLSH: Ma printo pak kete
06/06/2021, 1:52 am – Rmedia: Nesër
10/06/2021, 5:19 pm – KLSH:
10/06/2021, 5:19 pm – KLSH:
10/06/2021, 5:19 pm – KLSH:
10/06/2021, 5:19 pm – KLSH: Mi bej nje printim dhe mi mbaj aty se do vi ti mare
12/06/2021, 11:36 am – KLSH:
12/06/2021, 11:36 am – KLSH: Ap dje ne oren 6 mbasdite dalja sot ne oren 7 mbasdite
12/06/2021, 11:36 am – KLSH: Me X
12/06/2021, 12:33 pm – Rmedia: Ku je
12/06/2021, 12:33 pm – KLSH: Ma nis pdf
12/06/2021, 12:33 pm – KLSH: Ne shpi jam
12/06/2021, 12:33 pm – KLSH: Hajde po dush
12/06/2021, 12:33 pm – KLSH: Pim nje kafe
12/06/2021, 12:33 pm – KLSH: Ma nis se po pret
12/06/2021, 12:33 pm – KLSH: Se harrova te them qe e du pdf
12/06/2021, 12:33 pm – Rmedia: Aha ok
12/06/2021, 12:42 pm – Rmedia:
12/06/2021, 12:42 pm – Rmedia: Erdha
12/06/2021, 1:02 pm – KLSH: A je tu ardh o majmun
12/06/2021, 1:02 pm – KLSH: O legen
12/06/2021, 1:02 pm – KLSH: O pler
12/06/2021, 1:09 pm – Rmedia: 1 min aty
12/06/2021, 1:09 pm – KLSH: Po po ti 1 min e ke 3 ore
12/06/2021, 1:12 pm – Rmedia: Te shpia jote
12/06/2021, 1:12 pm – KLSH: Dola
12/06/2021, 2:11 pm – KLSH:
12/06/2021, 2:13 pm – KLSH: Ap sot dt 12ora ora 1 i drekes
Dalja neser dt 13 ora 2 i drekes
Pdf
12/06/2021, 2:20 pm – Rmedia: X
12/06/2021, 2:20 pm – KLSH: Po po
12/06/2021, 2:41 pm – Rmedia:
12/06/2021, 3:36 pm – KLSH:
12/06/2021, 3:37 pm – KLSH:
12/06/2021, 3:38 pm – KLSH: Aty ku thot diarre renise ne peshe shtoi dhe epilepsi
14/06/2021, 4:20 pm – KLSH:
14/06/2021, 4:20 pm – KLSH:
14/06/2021, 8:43 pm – KLSH:
14/06/2021, 8:43 pm – KLSH:
14/06/2021, 8:43 pm – KLSH:
14/06/2021, 8:43 pm – KLSH:
14/06/2021, 8:43 pm – KLSH: X sot me dt 14 ora 1 i drekes
Dalja me dt 15 ora 2 e pak i drekes
14/06/2021, 8:44 pm – KLSH: Bei dhe te vi ti mare
15/06/2021, 12:40 am – Rmedia: SHIFI
15/06/2021, 12:40 am – Rmedia:
15/06/2021, 12:40 am – Rmedia:
15/06/2021, 12:40 am – Rmedia:
15/06/2021, 12:40 am – Rmedia:
15/06/2021, 9:03 am – KLSH:
15/06/2021, 9:03 am – KLSH:
15/06/2021, 9:03 am – KLSH: X me 14 ora 6 darkes
Dalja sot me 15 ora 7 darkes
15/06/2021, 9:03 am – KLSH: Mi sill ke puna
15/06/2021, 9:03 am – KLSH: Per 1 ore
15/06/2021, 9:20 am – KLSH: X net
15/06/2021, 9:20 am – KLSH: I dua
16/06/2021, 4:59 pm – KLSH:
16/06/2021, 5:02 pm – KLSH: Aplikimi 20 maj
16/06/2021, 5:02 pm – KLSH: E dua karton
19/06/2021, 5:58 pm – KLSH:
19/06/2021, 5:59 pm – KLSH: X sot me 18 ora 6 mbasdite
Dalja me dt 19 ora 7 mbasdite
19/06/2021, 5:59 pm – KLSH: E dua leter me X
19/06/2021, 5:59 pm – KLSH: E dua nga ora 7 darke
19/06/2021, 5:59 pm – KLSH: Kete.

4.Biseda me Agjencia X ku pas verifikimit nga ana jonë rezulton të jetë shtetasi Tauland Kamberi me nr telefoni 068440585 në mënyrë të vazhdueshme pasi i dërgon kartat e identitetit i kërkon që të bëjë formularët e tamponëve. Porositja e këtyre të fundit vazhdon dhe në momentin që ky shtetas është i shoqëruar nga ana jonë. Bisedat do të vendosen bashkangjitur.
6/05/2021, 5:48 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
06/05/2021, 5:48 pm – This chat is with a business account. Tap to learn more.
06/05/2021, 5:48 pm – Agjencia X:
06/05/2021, 5:48 pm – Agjencia X:
06/05/2021, 5:48 pm – Agjencia X: Vllai
06/05/2021, 5:48 pm – Agjencia X: Ma bej pak kto
06/05/2021, 5:49 pm – Agjencia X: Aplikim sot ne 11.00 pergjigja neser ne 10.00
06/05/2021, 6:13 pm – Rmedia: Gati
06/05/2021, 6:13 pm – Agjencia X: Ok do vij me vone
06/05/2021, 6:20 pm – Agjencia X: Ti marr une
06/05/2021, 6:25 pm – Rmedia: Ok
06/05/2021, 8:49 pm – Agjencia X: Thuj te dale mos ndalem une
25/05/2021, 3:11 pm – Agjencia X:
25/05/2021, 3:11 pm – Agjencia X: Mgjes me dark
25/05/2021, 3:11 pm – Agjencia X: Sot
25/05/2021, 3:11 pm – Agjencia X: Neser niset
25/05/2021, 5:56 pm – Agjencia X: Vllai e ke bo ?
25/05/2021, 6:02 pm – Agjencia X: Missed voice call
26/05/2021, 12:00 pm – Agjencia Xo Vllai mir je
26/05/2021, 12:01 pm – Rmedia: …
26/05/2021, 12:01 pm – Rmedia: Mirë
26/05/2021, 12:01 pm – Agjencia X:
26/05/2021, 12:01 pm – Agjencia X:
26/05/2021, 12:01 pm – Agjencia X: Sot mgjes me dark
26/05/2021, 12:01 pm – Agjencia X: Neser nisen
26/05/2021, 3:26 pm – Agjencia X: Jane gati vllai te kaloj ?
26/05/2021, 3:27 pm – Rmedia: Po
26/05/2021, 3:28 pm – Agjencia X: Ok per 30min jam aty
27/05/2021, 7:32 pm – Agjencia X:
27/05/2021, 7:32 pm – Agjencia X: Bisha
27/05/2021, 7:32 pm – Agjencia X: Beje cik
27/05/2021, 7:32 pm – Agjencia X: Me daten e sotme
27/05/2021, 7:32 pm – Agjencia X: Mgjes dark
27/05/2021, 7:32 pm – Agjencia X: Neser ka nisjen
27/05/2021, 7:32 pm – Rmedia: Ok
27/05/2021, 8:40 pm – Agjencia X: Missed voice call
28/05/2021, 5:16 pm – Agjencia X:
28/05/2021, 5:16 pm – Agjencia X:
28/05/2021, 5:16 pm – Agjencia X: Vllai
28/05/2021, 5:17 pm – Agjencia Xo: Beje sot brenda dite
28/05/2021, 5:29 pm – Agjencia X:
28/05/2021, 5:29 pm – Agjencia X: Te 3 kto mi bej gati vllai
28/05/2021, 5:29 pm – Agjencia X: Sot mgje me dark
28/05/2021, 5:29 pm – Agjencia X: Se ikin neser
28/05/2021, 5:30 pm – Rmedia: Faqja para
28/05/2021, 5:32 pm – Agjencia X: Si faqja pare
28/05/2021, 5:32 pm – Agjencia X: Duhet ?
28/05/2021, 5:35 pm – Agjencia X:
28/05/2021, 5:56 pm – Agjencia X: Je ok vllai
28/05/2021, 5:58 pm – Agjencia X: Ne 7 vjen ai cuni i merr
28/05/2021, 6:28 pm – Rmedia: Ok
30/05/2021, 5:47 pm – Agjencia X: Shoku si je
30/05/2021, 5:48 pm – Rmedia: PO
30/05/2021, 5:48 pm – Agjencia X:
30/05/2021, 5:48 pm – Agjencia X: Neser ka nisjen
30/05/2021, 5:48 pm – Agjencia X: Beje me dt dje se sot e djele
30/05/2021, 5:49 pm – Agjencia X: Dje mgjes me dark
30/05/2021, 5:49 pm – Agjencia X: Po vjen ai cuni per 20min
30/05/2021, 5:49 pm – Agjencia X: Eshte aty
30/05/2021, 5:53 pm – Rmedia: MERR PRGJ DHE SOT
30/05/2021, 5:54 pm – Rmedia: DERI NE 12 HAPUR ESHTE
30/05/2021, 5:56 pm – Agjencia X: Ok sot
30/05/2021, 5:56 pm – Agjencia X: Si tdush beje
30/05/2021, 5:56 pm – Agjencia X: Aplikim dje pergjigje sot
30/05/2021, 5:56 pm – Agjencia X: Oki
30/05/2021, 5:56 pm – Agjencia X: Jepi gaz
01/06/2021, 4:29 pm – Agjencia X:
01/06/2021, 4:29 pm – Agjencia X: Vllai sot mgjes me dark
01/06/2021, 4:29 pm – Agjencia X: Kte
01/06/2021, 4:38 pm – Agjencia X: Po vjen aty qi chni
01/06/2021, 4:38 pm – Agjencia X: Cuni
01/06/2021, 4:52 pm – Rmedia: Ok
02/06/2021, 6:30 pm – Agjencia X:
02/06/2021, 6:30 pm – Agjencia X: Shoku
02/06/2021, 6:30 pm – Agjencia X: Sot mgjes me dark
02/06/2021, 6:30 pm – Agjencia X: Beje cik
10/06/2021, 5:22 pm – Agjencia X:
10/06/2021, 5:22 pm – Agjencia X: Ma bej pak sot per sot
10/06/2021, 5:22 pm – Agjencia X: Neser ne mgjes niset
10/06/2021, 5:22 pm – Agjencia X: Do kaloj me vone
10/06/2021, 5:23 pm – Rmedia: Ti bëjmë me genius
10/06/2021, 5:23 pm – Rmedia: Që të mos grricet ndonjë
10/06/2021, 5:23 pm – Agjencia X: Ke te duash
10/06/2021, 5:23 pm – Agjencia X: Mo
10/06/2021, 5:24 pm – Rmedia: 2 copë
10/06/2021, 5:26 pm – Agjencia X: Oki
10/06/2021, 7:11 pm – Agjencia X: Je ke puna
10/06/2021, 7:11 pm – Agjencia X: Erdha
10/06/2021, 7:12 pm – Rmedia: Po
10/06/2021, 7:12 pm – Agjencia X: Ok
10/06/2021, 7:12 pm – Agjencia X: 3min
12/06/2021, 12:03 pm – This chat is with a business account. Tap to learn more.
19/06/2021, 1:59 pm – Agjencia X:
19/06/2021, 2:00 pm – Agjencia X: Vllai sot mgjes me dark
19/06/2021, 2:00 pm – Agjencia X: Neser iken
19/06/2021, 2:09 pm – Agjencia X: Pasdite vjen ai cuni e merr
19/06/2021, 2:09 pm – Rmedia: Ok
19/06/2021, 2:09 pm – Rmedia: Me X
19/06/2021, 2:09 pm – Rmedia: Apo Y
19/06/2021, 2:10 pm – Agjencia X: Ke te duash ti
19/06/2021, 2:10 pm – Agjencia X: Beje X me
21/06/2021, 9:42 am – Agjencia X:
21/06/2021, 9:42 am – Agjencia X:
21/06/2021, 9:42 am – Agjencia X: Mi bej cik kto 2
21/06/2021, 9:42 am – Agjencia X: Sot per sot
Neser kane nisjen
21/06/2021, 10:37 am – Agjencia X: Nga ora 5 do vij ti marr une vllai
21/06/2021, 10:37 am – Agjencia X: Po mi bej gati.

5.Biseda me shtetasin e regjistruar si Shkëlqim Cani me nr. telefoni 06… ashtu si në bisedat e sipërpërmendura i dërgon foto id dhe kohën për të cilën i duhen gati tamponët.Të gjitha bisedat dhe id për të cilat do bëhen porositë do i vendosim bashkangjitur këtij procesverbali.
28/02/2021, 2:08 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
28/02/2021, 2:08 pm – Shkelqim Cani:
28/02/2021, 2:08 pm – Shkelqim Cani:
28/02/2021, 2:09 pm – Shkelqim Cani: e ka mor sot ne mgjes
28/02/2021, 2:09 pm – Shkelqim Cani: po ma bwj tani
28/02/2021, 2:10 pm – Shkelqim Cani: Mas….
28/02/2021, 2:10 pm – Shkelqim Cani: ktu do e qosh
28/02/2021, 2:35 pm – Rmedia: Ok
28/02/2021, 2:54 pm – Shkelqim Cani: he nonoa
28/02/2021, 2:54 pm – Shkelqim Cani: u be
28/02/2021, 2:54 pm – Shkelqim Cani: apo akoma
28/02/2021, 3:09 pm – Rmedia: E KAM CU ME KOHE
28/02/2021, 3:09 pm – Rmedia: NA TA COJ DHE KETU
28/02/2021, 3:09 pm – Rmedia:
01/03/2021, 1:43 pm – Shkelqim Cani: do kaloj neser se jam ne pun sot gjith diten
01/03/2021, 2:40 pm – Rmedia: Ok
06/03/2021, 3:55 pm – Shkelqim Cani: je ne pun neser
06/03/2021, 3:59 pm – Rmedia: Po
06/03/2021, 3:59 pm – Rmedia: Edhe sot
06/03/2021, 4:00 pm – Shkelqim Cani: ok po kaloj pak tani
13/03/2021, 2:24 pm – Shkelqim Cani:
13/03/2021, 2:24 pm – Shkelqim Cani: e ka mor sot ne dark
13/03/2021, 2:24 pm – Shkelqim Cani: do kaloj pastaj
13/03/2021, 2:26 pm – Shkelqim Cani: reth 1 or do kaloj
13/03/2021, 2:32 pm – Shkelqim Cani: ?
13/03/2021, 2:34 pm – Shkelqim Cani: Missed voice call
13/03/2021, 2:34 pm – Shkelqim Cani: Missed voice call
13/03/2021, 2:35 pm – Shkelqim Cani: mos je ne gjum mor burr
13/03/2021, 2:50 pm – Rmedia: Hahahah
13/03/2021, 2:50 pm – Rmedia: Hajde
13/03/2021, 2:50 pm – Rmedia: Tani e pashë
13/03/2021, 2:52 pm – Shkelqim Cani: ok do kaloj me von
26/04/2021, 5:12 pm – Shkelqim Cani:
26/04/2021, 5:13 pm – Shkelqim Cani: me duhet per sot e kam mor sot ne 7
26/04/2021, 5:14 pm – Rmedia: Darkës?
26/04/2021, 5:15 pm – Shkelqim Cani: po
26/04/2021, 5:15 pm – Shkelqim Cani: vepro
26/04/2021, 5:17 pm – Shkelqim Cani: seerdha
03/05/2021, 3:46 pm – Shkelqim Cani:
03/05/2021, 4:11 pm – Shkelqim Cani: te nisem me 240
03/05/2021, 4:11 pm – Shkelqim Cani: gti
03/05/2021, 5:13 pm – Shkelqim Cani:
03/05/2021, 5:13 pm – Shkelqim Cani:
03/05/2021, 5:13 pm – Shkelqim Cani:
03/05/2021, 5:13 pm – Shkelqim Cani:
03/05/2021, 5:14 pm – Shkelqim Cani: bej ti kemi gati vetem per printim
03/05/2021, 5:17 pm – Rmedia: Kur
03/05/2021, 5:17 pm – Rmedia: Data ora
03/05/2021, 5:17 pm – Shkelqim Cani: per nesr besoj
03/05/2021, 5:17 pm – Shkelqim Cani: te them me von oren
03/05/2021, 5:17 pm – Rmedia: Ma shkruaj
03/05/2021, 5:17 pm – Rmedia: Ok
03/05/2021, 9:32 pm – Rmedia: Harrove
03/05/2021, 9:41 pm – Shkelqim Cani: per pasnesr po do te them un
03/05/2021, 9:41 pm – Shkelqim Cani: nesrr
03/05/2021, 9:43 pm – Shkelqim Cani: skam harru mo nona
03/05/2021, 9:56 pm – Rmedia: ok
04/05/2021, 4:40 pm – Shkelqim Cani: rinaas esht tamam se kam ni per neser
04/05/2021, 4:41 pm – Rmedia: Po
04/05/2021, 4:42 pm – Shkelqim Cani: ok ta qoj foto per neser
04/05/2021, 5:11 pm – Shkelqim Cani:
04/05/2021, 5:12 pm – Shkelqim Cani: ta them un or sa te me thot
05/05/2021, 10:39 am – Rmedia: Ora çimooo
05/05/2021, 10:43 am – Shkelqim Cani: ja do vi vet aty
05/05/2021, 10:43 am – Shkelqim Cani: mbasdite
18/05/2021, 3:37 pm – Shkelqim Cani:
18/05/2021, 3:37 pm – Shkelqim Cani: e ka mor sot ne 7
18/05/2021, 3:37 pm – Shkelqim Cani: se po vi
18/05/2021, 3:43 pm – Shkelqim Cani: ?
01/06/2021, 5:23 pm – Shkelqim Cani: Missed voice call
01/06/2021, 5:24 pm – Shkelqim Cani: Missed voice call
01/06/2021, 8:34 pm – Shkelqim Cani: Missed voice call
01/06/2021, 8:39 pm – Rmedia: Më shkruaj
01/06/2021, 8:59 pm – Shkelqim Cani: Neser
01/06/2021, 8:59 pm – Shkelqim Cani: Rinaas
01/06/2021, 8:59 pm – Shkelqim Cani: Esht ok
01/06/2021, 9:50 pm – Rmedia: Ok
01/06/2021, 9:50 pm – Rmedia: Me X
01/06/2021, 9:51 pm – Shkelqim Cani: Po vi neser aty
01/06/2021, 9:51 pm – Shkelqim Cani: Ke humb mor djal
01/06/2021, 9:52 pm – Rmedia: Jam kukës
01/06/2021, 9:52 pm – Shkelqim Cani: Vje neser
01/06/2021, 9:52 pm – Shkelqim Cani: Do jesh mbasdite
01/06/2021, 9:52 pm – Shkelqim Cani: Apo esht ai djali
01/06/2021, 9:53 pm – Rmedia: Po
01/06/2021, 9:53 pm – Rmedia: Është ai
01/06/2021, 9:53 pm – Shkelqim Cani: Ok
02/06/2021, 11:16 am – Rmedia: Nisu
02/06/2021, 11:18 am – Shkelqim Cani: Hahah 3 se jam pu
02/06/2021, 11:18 am – Shkelqim Cani: Pun
02/06/2021, 11:18 am – Shkelqim Cani: Ti qoj apo kur te vi aty
02/06/2021, 11:19 am – Shkelqim Cani: Me mir
02/06/2021, 4:58 pm – Shkelqim Cani: Je aty nona
02/06/2021, 4:58 pm – Shkelqim Cani: Te vi me 220 nor
02/06/2021, 5:00 pm – Rmedia: Ok
02/06/2021, 5:01 pm – Rmedia: Hajde
14/06/2021, 3:51 pm – Shkelqim Cani:
14/06/2021, 3:51 pm – Shkelqim Cani:
14/06/2021, 3:52 pm – Shkelqim Cani: E lab mor sot me dark njeri 7 njeri 6
14/06/2021, 3:52 pm – Rmedia: Me 220/orë
14/06/2021, 3:52 pm – Shkelqim Cani: Ktu jam po leviz qoja djalit ti bej sw do vi ti mor
14/06/2021, 3:53 pm – Shkelqim Cani: Mos me harro pwr ni or jam aty
14/06/2021, 4:03 pm – Rmedia: Hahahhaha
14/06/2021, 4:04 pm – Shkelqim Cani: Ngjasojn mw mu kto
14/06/2021, 4:04 pm – Shkelqim Cani: Vllezrit e mi
16/06/2021, 3:53 pm – Shkelqim Cani:
16/06/2021, 3:53 pm – Shkelqim Cani:
16/06/2021, 3:54 pm – Shkelqim Cani: I ka Ber dje
16/06/2021, 3:54 pm – Shkelqim Cani: I kamp sot ne 7
16/06/2021, 4:08 pm – Rmedia: 7 mjes apo darkë
16/06/2021, 4:08 pm – Shkelqim Cani: Darkes

6.Biseda të tjera ka dhe me shtetasin e quajtur Thoma Thomagjini me nr telefoni 068… ku dhe ky shtetas ashtu si në bisedat e sipërpërmenduara mbasi i dërgon kartën e identitetit dhe orarin i thotë ti bëjë gati, duke i dhënë orarin e nisjes. Bisedat e sipërmendura do ti vendosim bashkangjitur këtij procesverbali.
01/05/2021, 3:54 pm – Messages and calls are end-to-end encrypted. No one outside of this chat, not even WhatsApp, can read or listen to them. Tap to learn more.
01/05/2021, 3:54 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
01/05/2021, 3:54 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
01/05/2021, 3:56 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
01/05/2021, 4:03 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
02/05/2021, 7:24 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
02/05/2021, 8:10 pm – Rmedia: Ku je
02/05/2021, 8:10 pm – Thoma Thomagjini:
02/05/2021, 8:10 pm – Thoma Thomagjini: 🤣
02/05/2021, 8:10 pm – Rmedia: E vjetër kjo
02/05/2021, 8:11 pm – Thoma Thomagjini: Tak me von
02/05/2021, 8:43 pm – Thoma Thomagjini: Hajde
02/05/2021, 8:57 pm – Rmedia: Ku
02/05/2021, 8:58 pm – Thoma Thomagjini: Krqz
02/05/2021, 8:58 pm – Thoma Thomagjini: Sh bashk
02/05/2021, 8:58 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
02/05/2021, 8:58 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
02/05/2021, 8:59 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
02/05/2021, 8:59 pm – Rmedia: Ok
02/05/2021, 8:59 pm – Thoma Thomagjini: Per sa
02/05/2021, 10:32 pm – Thoma Thomagjini: Ma shif
02/05/2021, 10:32 pm – Thoma Thomagjini: Ijer
02/05/2021, 10:32 pm – Thoma Thomagjini: Patronazisz
02/05/2021, 10:32 pm – Thoma Thomagjini: Me
02/05/2021, 10:32 pm – Thoma Thomagjini: A del mo
02/05/2021, 10:32 pm – Thoma Thomagjini: Sistem
03/05/2021, 3:27 pm – Thoma Thomagjini: Ku je m
03/05/2021, 3:27 pm – Thoma Thomagjini: O jari
03/05/2021, 4:59 pm – Rmedia: Ku je me
03/05/2021, 4:59 pm – Thoma Thomagjini: Ca do
03/05/2021, 5:00 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
07/05/2021, 1:12 pm – Thoma Thomagjini: O ron
07/05/2021, 1:13 pm – Thoma Thomagjini:
07/05/2021, 1:13 pm – Thoma Thomagjini:
07/05/2021, 1:13 pm – Thoma Thomagjini:
07/05/2021, 1:15 pm – Thoma Thomagjini: E kan ne 3 nisjen
07/05/2021, 1:16 pm – Thoma Thomagjini: Mos mi vono
07/05/2021, 1:17 pm – Thoma Thomagjini: Se mi coi ajo shoqja
07/05/2021, 1:17 pm – Thoma Thomagjini: Atje
07/05/2021, 1:20 pm – Thoma Thomagjini: ???
07/05/2021, 1:22 pm – Thoma Thomagjini: Per sa bohen???
07/05/2021, 1:22 pm – Rmedia: 7 min
07/05/2021, 1:22 pm – Thoma Thomagjini: Mos i von ee
07/05/2021, 1:24 pm – Thoma Thomagjini: Ej coja pak me email direkt se sdi me ja cu pz
07/05/2021, 1:24 pm – Thoma Thomagjini: Ta coj email
07/05/2021, 1:25 pm – Thoma Thomagjini: Se….
07/05/2021, 1:25 pm – Thoma Thomagjini: Coja ktu mos e vrit trunin se jam un garant
07/05/2021, 1:25 pm – Thoma Thomagjini: Vec ti marojm pun
07/05/2021, 1:30 pm – Thoma Thomagjini: ??
07/05/2021, 1:33 pm – Thoma Thomagjini: ?
07/05/2021, 1:33 pm – Thoma Thomagjini: A je ne dyqon
07/05/2021, 1:33 pm – Rmedia:
07/05/2021, 1:33 pm – Rmedia:
07/05/2021, 1:33 pm – Rmedia:
07/05/2021, 1:34 pm – Thoma Thomagjini: Po pse sja cove email
07/05/2021, 1:37 pm – Rmedia: JA COVA
07/05/2021, 1:37 pm – Rmedia: ME ADRESE TJETER
07/05/2021, 1:37 pm – Rmedia: MI.. L..
07/05/2021, 1:37 pm – Thoma Thomagjini: Ok
07/05/2021, 1:37 pm – Thoma Thomagjini: I ke dhe ne email
07/05/2021, 1:37 pm – Thoma Thomagjini: Okok
07/05/2021, 1:37 pm – Rmedia: PO
07/05/2021, 1:38 pm – Rmedia: me mi….
07/05/2021, 2:42 pm – Thoma Thomagjini: Je gjigand i tallavas
07/05/2021, 2:42 pm – Rmedia: Ku je
07/05/2021, 2:42 pm – Thoma Thomagjini:
07/05/2021, 2:42 pm – Thoma Thomagjini: Tu ly
07/05/2021, 2:42 pm – Thoma Thomagjini: Tak m von
07/05/2021, 6:37 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
09/05/2021, 4:24 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
09/05/2021, 4:25 pm – Rmedia: Ogi
09/05/2021, 4:26 pm – Thoma Thomagjini:
09/05/2021, 4:26 pm – Rmedia: Pjesa para
09/05/2021, 4:27 pm – Rmedia: Se ka nr e kartës
09/05/2021, 4:27 pm – Thoma Thomagjini:
09/05/2021, 4:27 pm – Rmedia: Me X
09/05/2021, 4:27 pm – Rmedia: Apo Y
09/05/2021, 4:27 pm – Thoma Thomagjini: Po si e pra
09/05/2021, 4:27 pm – Thoma Thomagjini: Para
09/05/2021, 4:27 pm – Thoma Thomagjini: Y
09/05/2021, 4:27 pm – Rmedia: Ok
09/05/2021, 4:27 pm – Rmedia: Pdf
09/05/2021, 4:28 pm – Thoma Thomagjini: Ok
09/05/2021, 4:28 pm – Thoma Thomagjini:
09/05/2021, 4:29 pm – Thoma Thomagjini: I dashka shum shpejt kjo
09/05/2021, 4:29 pm – Thoma Thomagjini: Vl
09/05/2021, 4:29 pm – Rmedia: Kur dalja
09/05/2021, 4:29 pm – Rmedia: Po i bëj
09/05/2021, 4:29 pm – Thoma Thomagjini: 5 pa 5
09/05/2021, 4:29 pm – Thoma Thomagjini: Thot
09/05/2021, 4:30 pm – Rmedia: Ok
09/05/2021, 4:30 pm – Rmedia: 5 min
09/05/2021, 4:30 pm – Thoma Thomagjini: Ej coja direkt
09/05/2021, 4:30 pm – Rmedia: Po ja bëj daljen ora 12 sot
09/05/2021, 4:30 pm – Rmedia: Ose 11
09/05/2021, 4:30 pm – Thoma Thomagjini: Ok
09/05/2021, 4:34 pm – Thoma Thomagjini: Mi co ktu mu pdf
09/05/2021, 4:38 pm – Thoma Thomagjini: Se kapin dot 5 pa 5
09/05/2021, 4:38 pm – Thoma Thomagjini: Ka me u nis
09/05/2021, 4:38 pm – Rmedia:
09/05/2021, 4:40 pm – Rmedia:
09/05/2021, 4:41 pm – Thoma Thomagjini: I pari gabim
09/05/2021, 4:41 pm – Rmedia: PSE
09/05/2021, 4:41 pm – Thoma Thomagjini: 11 muaji
09/05/2021, 4:41 pm – Thoma Thomagjini: Shifi mir
09/05/2021, 4:42 pm – Thoma Thomagjini: ?????
09/05/2021, 4:42 pm – Thoma Thomagjini: ?
09/05/2021, 4:44 pm – Thoma Thomagjini: He m
09/05/2021, 4:44 pm – Thoma Thomagjini: Ja dha vl
09/05/2021, 4:44 pm – Rmedia: JEPI KTE
09/05/2021, 4:44 pm – Rmedia:
09/05/2021, 4:44 pm – Rmedia: KE KOHE AKOMA
09/05/2021, 4:45 pm – Rmedia: JA COVE
09/05/2021, 4:45 pm – Thoma Thomagjini: Ja cova po moren ate tparen
09/05/2021, 4:45 pm – Thoma Thomagjini: Vk
09/05/2021, 4:45 pm – Rmedia: OK
09/05/2021, 4:45 pm – Thoma Thomagjini: Muj 11
09/05/2021, 4:45 pm – Thoma Thomagjini: Mos i thojn gjo
09/05/2021, 4:45 pm – Rmedia: PFFFFFFF
09/05/2021, 4:46 pm – Rmedia: JA COI ME PDF
09/05/2021, 4:46 pm – Rmedia: APO LETER
09/05/2021, 4:46 pm – Thoma Thomagjini: Si heres tjeter m
09/05/2021, 4:46 pm – Thoma Thomagjini: Si leter m
09/05/2021, 4:47 pm – Thoma Thomagjini: Pse sdel barkodi
09/05/2021, 4:47 pm – Rmedia: Kujt
09/05/2021, 4:48 pm – Thoma Thomagjini: Kur i printo
09/05/2021, 4:48 pm – Thoma Thomagjini: A i del ok
09/05/2021, 4:48 pm – Rmedia: PO
09/05/2021, 6:09 pm – Thoma Thomagjini: Nuk behet jo
09/05/2021, 6:09 pm – Rmedia: Pse
09/05/2021, 6:09 pm – Thoma Thomagjini: This message was deleted
09/05/2021, 6:09 pm – Thoma Thomagjini: This message was deleted
09/05/2021, 6:09 pm – Thoma Thomagjini: Vl
09/05/2021, 6:10 pm – Thoma Thomagjini: Lene
09/05/2021, 6:10 pm – Thoma Thomagjini: Po he
09/05/2021, 6:10 pm – Thoma Thomagjini: Qeke larg
09/05/2021, 6:10 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
09/05/2021, 6:11 pm – Thoma Thomagjini: Sbohet i thash
09/05/2021, 6:11 pm – Thoma Thomagjini: Shum veshtir
09/05/2021, 6:12 pm – Thoma Thomagjini: Skemi ca i bojm
09/05/2021, 6:28 pm – Rmedia: Sa erdha
09/05/2021, 6:28 pm – Thoma Thomagjini: Su bo kjo
09/05/2021, 6:28 pm – Thoma Thomagjini: U mbyll
09/05/2021, 6:28 pm – Thoma Thomagjini: Cek
09/05/2021, 6:30 pm – Rmedia: OOK
09/05/2021, 8:56 pm – Thoma Thomagjini: Nga je
09/05/2021, 8:59 pm – Rmedia: Oxhak
09/05/2021, 9:11 pm – Rmedia: KU JE
09/05/2021, 9:15 pm – Thoma Thomagjini: Tu ardh
09/05/2021, 9:28 pm – Thoma Thomagjini: Hajd
09/05/2021, 9:28 pm – Thoma Thomagjini: Ke kryqzimi
09/05/2021, 9:29 pm – Thoma Thomagjini: Sh bashkume
09/05/2021, 9:29 pm – Rmedia: Hajde tek vb
09/05/2021, 9:29 pm – Rmedia: Se do bëjmë ecje
09/05/2021, 9:30 pm – Rmedia: Jam me julin tek bar files
09/05/2021, 9:30 pm – Thoma Thomagjini: Lene se jom tu ik shpaj
09/05/2021, 9:30 pm – Thoma Thomagjini: Tak neser
11/05/2021, 11:02 am – Thoma Thomagjini: Ku je
11/05/2021, 11:02 am – Rmedia: Dyqan
11/05/2021, 11:03 am – Rmedia: Po shkoj
11/05/2021, 11:03 am – Thoma Thomagjini: Po ti coj
11/05/2021, 11:05 am – Thoma Thomagjini: I do njoni
11/05/2021, 11:09 am – Thoma Thomagjini:
11/05/2021, 11:09 am – Thoma Thomagjini:
11/05/2021, 11:09 am – Thoma Thomagjini: Nisja dt 13 maj
11/05/2021, 11:09 am – Rmedia: Ora
11/05/2021, 11:10 am – Thoma Thomagjini: Ne 10 te darkes
11/05/2021, 11:10 am – Thoma Thomagjini: Me traget
11/05/2021, 11:11 am – Rmedia: 12 me 13 ora 15.30
11/05/2021, 11:12 am – Thoma Thomagjini: Ti e di
11/05/2021, 11:28 am – Rmedia: Pdf apo letër
11/05/2021, 11:30 am – Thoma Thomagjini: Maj aty n zarf
11/05/2021, 11:30 am – Rmedia: Ok
11/05/2021, 12:42 pm – Thoma Thomagjini: Duhet me nejt me cel ndor
11/05/2021, 12:45 pm – Thoma Thomagjini: Asaj
11/05/2021, 1:47 pm – Rmedia: Ok
12/05/2021, 8:53 am – Thoma Thomagjini:
12/05/2021, 9:57 am – Thoma Thomagjini: Po ti dergoj
12/05/2021, 10:26 am – Thoma Thomagjini: He re
12/05/2021, 10:26 am – Thoma Thomagjini: Ku je
12/05/2021, 10:29 am – Rmedia: Shpi
12/05/2021, 10:29 am – Rmedia: Po dal
12/05/2021, 10:30 am – Thoma Thomagjini: Pergj cik me i shpejt
12/05/2021, 10:30 am – Thoma Thomagjini: 100 her tkom thon
12/05/2021, 10:30 am – Rmedia: Ok
12/05/2021, 10:31 am – Thoma Thomagjini: Lene se po vi aty
13/05/2021, 11:45 am – Thoma Thomagjini: Missed voice call
13/05/2021, 11:46 am – Thoma Thomagjini: Hape mer
13/05/2021, 11:47 am – Rmedia: Fol
13/05/2021, 11:47 am – Rmedia: Se isha në banjo
13/05/2021, 11:47 am – Thoma Thomagjini: Ku je
13/05/2021, 11:47 am – Rmedia: Shpi
13/05/2021, 11:47 am – Thoma Thomagjini: Hajde
13/05/2021, 11:47 am – Rmedia: Ku
13/05/2021, 11:47 am – Thoma Thomagjini: Pra pim kafe se kena dhe i pun
13/05/2021, 11:47 am – Rmedia: Ok
13/05/2021, 11:47 am – Rmedia: Po zbres
13/05/2021, 11:48 am – Rmedia: 5 min
13/05/2021, 12:17 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
13/05/2021, 12:18 pm – Thoma Thomagjini: Hape mer
15/05/2021, 10:37 am – Thoma Thomagjini:
15/05/2021, 10:39 am – Rmedia: Hahahahaha
15/05/2021, 10:39 am – Thoma Thomagjini: Ca ke re
15/05/2021, 10:39 am – Thoma Thomagjini: Hahahhaha 🧐
15/05/2021, 1:35 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
15/05/2021, 1:37 pm – Thoma Thomagjini:
15/05/2021, 1:37 pm – Thoma Thomagjini: Dt 16 maj ora 06 : 10
15/05/2021, 2:56 pm – Thoma Thomagjini: Beje zarf
15/05/2021, 2:58 pm – Rmedia: Ok
15/05/2021, 8:24 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
15/05/2021, 11:09 pm – Rmedia:
17/05/2021, 9:42 pm – Thoma Thomagjini: He re
19/05/2021, 1:34 pm – Thoma Thomagjini: Ajo qe bokan aty qeka pcr 35 euro
19/05/2021, 1:34 pm – Thoma Thomagjini: Kurse tampon 85 euro
19/05/2021, 1:35 pm – Thoma Thomagjini: Po i kom thon njones tme nis i kopje
19/05/2021, 1:35 pm – Thoma Thomagjini: X
19/05/2021, 1:35 pm – Rmedia: Ok
19/05/2021, 4:20 pm – Thoma Thomagjini: Ejj
19/05/2021, 4:22 pm – Thoma Thomagjini:
19/05/2021, 4:23 pm – Thoma Thomagjini: Pasneser ne oren 19:10 me az585
19/05/2021, 4:23 pm – Thoma Thomagjini: Dt 21 / 05 / 2021, ora 19 : 10
19/05/2021, 4:29 pm – Thoma Thomagjini: Ato ktu ishin pa vulat anesore
19/05/2021, 4:29 pm – Rmedia: Ok
19/05/2021, 4:29 pm – Rmedia: Nr kartës
19/05/2021, 4:41 pm – Thoma Thomagjini: Se ka aty m
19/05/2021, 4:43 pm – Rmedia: Jo
19/05/2021, 4:43 pm – Rmedia: E ka para
19/05/2021, 4:53 pm – Rmedia: Nr karte
19/05/2021, 4:53 pm – Thoma Thomagjini: Po e pres
19/05/2021, 4:53 pm – Thoma Thomagjini: Tma coj
19/05/2021, 4:53 pm – Rmedia: Jo
19/05/2021, 4:53 pm – Rmedia: Pjesa para e ka
19/05/2021, 4:54 pm – Thoma Thomagjini: Po e pres
19/05/2021, 4:54 pm – Rmedia: Pdf apo letër
19/05/2021, 4:54 pm – Thoma Thomagjini: Leter
19/05/2021, 4:54 pm – Rmedia: Ok
19/05/2021, 5:24 pm – Thoma Thomagjini:
19/05/2021, 7:51 pm – Thoma Thomagjini:
19/05/2021, 7:51 pm – Thoma Thomagjini: Edhe kjo dt 21 /05 2021 ora 15 :00
20/05/2021, 3:45 pm – Thoma Thomagjini:
20/05/2021, 3:45 pm – Thoma Thomagjini:
20/05/2021, 3:46 pm – Thoma Thomagjini:
20/05/2021, 3:51 pm – Thoma Thomagjini: He re
20/05/2021, 3:57 pm – Thoma Thomagjini: Okk
20/05/2021, 3:58 pm – Thoma Thomagjini: Dt 22 , ora 06 : 10
21/05/2021, 10:36 am – Thoma Thomagjini:
21/05/2021, 10:36 am – Thoma Thomagjini:
21/05/2021, 10:37 am – Rmedia: Pdf
21/05/2021, 10:37 am – Thoma Thomagjini: Do vi ta mar tani
21/05/2021, 10:37 am – Thoma Thomagjini: Un
21/05/2021, 10:37 am – Thoma Thomagjini: Se jom direkt per pun
21/05/2021, 10:40 am – Thoma Thomagjini: Ej
21/05/2021, 10:40 am – Thoma Thomagjini: A je ndyqon
21/05/2021, 10:41 am – Rmedia: 2 min aty
21/05/2021, 10:43 am – Thoma Thomagjini: Po dal tani un beje e ma sill ke kalaja se sdu t m shofi ke ty
21/05/2021, 10:44 am – Thoma Thomagjini: Aty
21/05/2021, 10:44 am – Thoma Thomagjini: Tpres aty
21/05/2021, 10:51 am – Thoma Thomagjini: He
21/05/2021, 10:57 am – Thoma Thomagjini: Hajd ktu
21/05/2021, 10:58 am – Thoma Thomagjini: Ku je
21/05/2021, 11:02 am – Thoma Thomagjini: A erdhe m
21/05/2021, 11:02 am – Thoma Thomagjini: Se skam koh
24/05/2021, 6:50 pm – Thoma Thomagjini: Ma bo i kopje
24/05/2021, 6:50 pm – Thoma Thomagjini: Se do vi ta mor
24/05/2021, 7:45 pm – Thoma Thomagjini:
24/05/2021, 7:45 pm – Thoma Thomagjini: Te enjeten
24/05/2021, 7:45 pm – Rmedia: Dalja kur
24/05/2021, 7:45 pm – Rmedia: Ora data
24/05/2021, 7:46 pm – Thoma Thomagjini: 1 min
24/05/2021, 7:47 pm – Thoma Thomagjini: Veja kur dush
24/05/2021, 7:47 pm – Rmedia: Niset të enjten?
24/05/2021, 7:47 pm – Thoma Thomagjini: Po
24/05/2021, 7:47 pm – Rmedia: 26 me 27 ora 11.30
24/05/2021, 7:47 pm – Rmedia: Kshu
24/05/2021, 7:48 pm – Thoma Thomagjini: Eme
24/05/2021, 7:53 pm – Thoma Thomagjini: Jojo
24/05/2021, 7:53 pm – Thoma Thomagjini: Prit
24/05/2021, 7:53 pm – Thoma Thomagjini: Se po vi
24/05/2021, 8:00 pm – Thoma Thomagjini: Hajde meri m o slow
27/05/2021, 12:16 pm – Thoma Thomagjini: Boje pak ket m
27/05/2021, 12:17 pm – Thoma Thomagjini: E ma sill ke shpia se do vi ta mor njoni neser
27/05/2021, 12:18 pm – Thoma Thomagjini:
27/05/2021, 12:18 pm – Thoma Thomagjini:
27/05/2021, 12:18 pm – Thoma Thomagjini: Nisja
27/05/2021, 12:18 pm – Thoma Thomagjini: Dt 30, ora 15 : 15
27/05/2021, 12:25 pm – Thoma Thomagjini: A kuptove me
27/05/2021, 12:44 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
27/05/2021, 12:49 pm – Thoma Thomagjini: A bohet a jo o gjysh
27/05/2021, 12:58 pm – Rmedia: Po
27/05/2021, 12:58 pm – Rmedia: 29 me 30 ora 08.12
27/05/2021, 1:54 pm – Thoma Thomagjini: Ma sill pak neser se nuk leviz dot
27/05/2021, 2:39 pm – Rmedia: Ku
27/05/2021, 2:39 pm – Rmedia: Te shpia ta sjell
27/05/2021, 2:39 pm – Thoma Thomagjini: Eme
27/05/2021, 2:39 pm – Rmedia: Ok
27/05/2021, 2:39 pm – Thoma Thomagjini: Neser
27/05/2021, 2:39 pm – Rmedia: Pse jo sot
27/05/2021, 2:40 pm – Thoma Thomagjini: Po sjom terezi mer sdal dot
27/05/2021, 2:40 pm – Rmedia: Do komposto
27/05/2021, 2:41 pm – Thoma Thomagjini: Nuk haj
27/05/2021, 2:41 pm – Rmedia: Mos ke kovid
27/05/2021, 2:41 pm – Thoma Thomagjini: This message was deleted
27/05/2021, 2:43 pm – Rmedia: Ça më çove më
27/05/2021, 2:43 pm – Rmedia: Se ma hoqe e se pashë
27/05/2021, 2:43 pm – Thoma Thomagjini: Shnet
27/05/2021, 2:43 pm – Rmedia: Shnet paç
27/05/2021, 2:44 pm – Rmedia: A je mirë më
27/05/2021, 2:45 pm – Thoma Thomagjini: 👍
27/05/2021, 2:45 pm – Rmedia: Po pse thu që sjam mirë
27/05/2021, 2:46 pm – Thoma Thomagjini: Folim neser
28/05/2021, 10:39 am – Thoma Thomagjini: E bone
28/05/2021, 10:39 am – Thoma Thomagjini: Ma sill pak
28/05/2021, 10:39 am – Rmedia: Ok
28/05/2021, 10:39 am – Rmedia: Po pij kafe
31/05/2021, 12:02 am – Thoma Thomagjini: A e bone xhiron
31/05/2021, 12:02 am – Thoma Thomagjini: Ty mduket se tka perzon gruja ka shpia
31/05/2021, 12:03 am – Thoma Thomagjini: Mos me u fut para ores 12
31/05/2021, 12:15 am – Rmedia: Haahahsjs
31/05/2021, 12:15 am – Rmedia:
31/05/2021, 12:15 am – Thoma Thomagjini: E mer fuks
31/05/2021, 12:15 am – Rmedia:
31/05/2021, 12:15 am – Thoma Thomagjini: Ik se trref gruja
31/05/2021, 12:15 am – Rmedia:
31/05/2021, 12:15 am – Thoma Thomagjini: Shpaj
31/05/2021, 12:15 am – Thoma Thomagjini: Ska vajt ora 12
31/05/2021, 12:15 am – Rmedia:
31/05/2021, 9:31 pm – Thoma Thomagjini: Mos vi pak m von
31/05/2021, 9:40 pm – Thoma Thomagjini: Boje pak ket
31/05/2021, 9:41 pm – Rmedia: ke me
31/05/2021, 9:41 pm – Thoma Thomagjini: Ket timin ktu posht
31/05/2021, 9:41 pm – Thoma Thomagjini: Ket pra qe do t çoj
31/05/2021, 9:41 pm – Rmedia: Ok
31/05/2021, 9:41 pm – Thoma Thomagjini:
31/05/2021, 9:42 pm – Rmedia: kur dalja
31/05/2021, 9:42 pm – Thoma Thomagjini:
31/05/2021, 9:42 pm – Thoma Thomagjini: X ta provojm ijer
31/05/2021, 9:43 pm – Thoma Thomagjini: 03.06.2021
31/05/2021, 9:43 pm – Thoma Thomagjini: Se do vi per gjys ore
31/05/2021, 9:53 pm – Rmedia: ok
31/05/2021, 10:08 pm – Thoma Thomagjini:
01/06/2021, 12:20 am – Rmedia:
01/06/2021, 8:04 pm – Thoma Thomagjini: I pun sbone t ajrit
01/06/2021, 8:07 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
01/06/2021, 8:11 pm – Thoma Thomagjini: He ca tha
01/06/2021, 8:12 pm – Thoma Thomagjini: Po e pres ke dyqoni
01/06/2021, 8:15 pm – Thoma Thomagjini: ?
01/06/2021, 8:15 pm – Thoma Thomagjini: ?
01/06/2021, 8:17 pm – Rmedia:
01/06/2021, 8:17 pm – Rmedia: Ja çova
01/06/2021, 8:17 pm – Thoma Thomagjini: He mer burr
01/06/2021, 8:17 pm – Thoma Thomagjini: Kthe pergj
01/06/2021, 8:17 pm – Rmedia: Nqs e shef më kthen prgj
01/06/2021, 8:17 pm – Thoma Thomagjini: Mere cel
01/06/2021, 8:38 pm – Thoma Thomagjini: Ska kthy pergj
01/06/2021, 10:13 pm – Thoma Thomagjini: Mi sill ke shpia sot
01/06/2021, 10:37 pm – Thoma Thomagjini: A more vesh mer
01/06/2021, 11:11 pm – Rmedia: Po
01/06/2021, 11:11 pm – Thoma Thomagjini: A erdhe me o sllow
01/06/2021, 11:12 pm – Rmedia: Po
01/06/2021, 11:12 pm – Thoma Thomagjini: Bej te dyja
01/06/2021, 11:12 pm – Thoma Thomagjini: Ndrysho moshen e silli
01/06/2021, 11:12 pm – Thoma Thomagjini: Per sa min
01/06/2021, 11:13 pm – Rmedia: Kë tjetër
01/06/2021, 11:30 pm – Thoma Thomagjini: X
02/06/2021, 3:03 pm – Thoma Thomagjini:
03/06/2021, 2:14 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
03/06/2021, 2:15 pm – Rmedia: Dyqan
03/06/2021, 4:40 pm – Thoma Thomagjini:
03/06/2021, 6:16 pm – Rmedia:
04/06/2021, 7:24 pm – Thoma Thomagjini: U konfurmu dhe imja
04/06/2021, 7:25 pm – Thoma Thomagjini: Presim tani
05/06/2021, 1:03 pm – Thoma Thomagjini: 73
05/06/2021, 1:03 pm – Thoma Thomagjini: I bi 48 m
05/06/2021, 1:02 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
05/06/2021, 3:38 pm – Thoma Thomagjini: A ta dha andrea
05/06/2021, 3:38 pm – Thoma Thomagjini: 15 m
05/06/2021, 3:38 pm – Rmedia: Po
05/06/2021, 3:38 pm – Rmedia: Ku je
05/06/2021, 3:39 pm – Thoma Thomagjini: Shpi
05/06/2021, 3:39 pm – Rmedia: Ok
05/06/2021, 6:04 pm – Thoma Thomagjini: A do vish
05/06/2021, 6:04 pm – Thoma Thomagjini: Ka tegu
05/06/2021, 6:05 pm – Thoma Thomagjini: Bli na i kmish
05/06/2021, 6:05 pm – Thoma Thomagjini: Se ka oferta
05/06/2021, 6:58 pm – Rmedia: Kam me kileeerr
05/06/2021, 6:59 pm – Thoma Thomagjini: Futi 💩
05/06/2021, 6:59 pm – Thoma Thomagjini: 😜
06/06/2021, 7:34 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
06/06/2021, 7:35 pm – Rmedia:
06/06/2021, 7:36 pm – Rmedia:
06/06/2021, 7:38 pm – Thoma Thomagjini: He tkeqen xhaxhi
06/06/2021, 7:38 pm – Thoma Thomagjini: Thomai
06/06/2021, 7:38 pm – Rmedia:
06/06/2021, 7:39 pm – Thoma Thomagjini: 😡😡😡😡
06/06/2021, 7:39 pm – Rmedia:
06/06/2021, 7:40 pm – Thoma Thomagjini:
06/06/2021, 7:41 pm – Rmedia:
06/06/2021, 7:41 pm – Thoma Thomagjini:
06/06/2021, 7:42 pm – Rmedia:
06/06/2021, 7:43 pm – Thoma Thomagjini: Macja ka ik pishina
06/06/2021, 7:43 pm – Rmedia:
06/06/2021, 7:44 pm – Thoma Thomagjini: Ke Thomai
06/06/2021, 7:44 pm – Rmedia:
06/06/2021, 8:54 pm – Thoma Thomagjini: He
06/06/2021, 8:54 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
06/06/2021, 9:10 pm – Rmedia: KAFJA
06/06/2021, 9:10 pm – Rmedia: DYQAN
07/06/2021, 12:35 pm – Thoma Thomagjini: Ku je m
07/06/2021, 9:03 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
08/06/2021, 10:58 am – Thoma Thomagjini: Ku je
08/06/2021, 11:07 am – Rmedia: Shpi
08/06/2021, 11:14 am – Thoma Thomagjini: Po vi per pak
08/06/2021, 11:23 am – Thoma Thomagjini:
08/06/2021, 11:23 am – Thoma Thomagjini:
08/06/2021, 11:23 am – Thoma Thomagjini: 03.15 mengjes neser
08/06/2021, 11:37 am – Rmedia: Sot për sot
08/06/2021, 11:40 am – Thoma Thomagjini: Po vi aty
08/06/2021, 5:07 pm – Thoma Thomagjini:
08/06/2021, 5:17 pm – Thoma Thomagjini: Sa
08/06/2021, 5:26 pm – Thoma Thomagjini: Lajm i mir
08/06/2021, 5:42 pm – Rmedia: I paparë
08/06/2021, 6:31 pm – Thoma Thomagjini: Hajde
08/06/2021, 6:31 pm – Thoma Thomagjini: Ijer
08/06/2021, 6:32 pm – Thoma Thomagjini: Dyqon
08/06/2021, 6:32 pm – Rmedia: Pse
08/06/2021, 6:32 pm – Rmedia: Ça ka
08/06/2021, 6:32 pm – Thoma Thomagjini: Kot m
08/06/2021, 6:32 pm – Rmedia: Ok
08/06/2021, 6:32 pm – Thoma Thomagjini: A vonohesh
08/06/2021, 6:32 pm – Rmedia: Jo
08/06/2021, 6:32 pm – Thoma Thomagjini: Sa
08/06/2021, 6:32 pm – Rmedia: 10 min
08/06/2021, 6:32 pm – Thoma Thomagjini: Se do pergj
08/06/2021, 6:32 pm – Thoma Thomagjini: Shoqja
08/06/2021, 6:32 pm – Rmedia: Ok
08/06/2021, 6:44 pm – Thoma Thomagjini: Sapo
08/06/2021, 6:44 pm – Thoma Thomagjini: Kalun
08/06/2021, 6:44 pm – Thoma Thomagjini: 12 min
08/06/2021, 6:44 pm – Thoma Thomagjini: Jo korrekt
08/06/2021, 8:14 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
11/06/2021, 12:12 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
11/06/2021, 12:12 pm – Thoma Thomagjini:
11/06/2021, 12:12 pm – Thoma Thomagjini: Nga prishtina neser
11/06/2021, 12:12 pm – Thoma Thomagjini: Afersisht rreth ore 8 mjesit
11/06/2021, 12:12 pm – Thoma Thomagjini: Ma co ijer ktu pdf
11/06/2021, 12:12 pm – Rmedia: ok
11/06/2021, 12:13 pm – Thoma Thomagjini: X
11/06/2021, 12:14 pm – Thoma Thomagjini: Per sa min
11/06/2021, 12:17 pm – Thoma Thomagjini: Pak me. I shpejt
11/06/2021, 12:19 pm – Rmedia: ok tani
11/06/2021, 12:22 pm – Rmedia: Ku e kan id kjo
11/06/2021, 12:23 pm – Thoma Thomagjini: Aty se shef
11/06/2021, 12:23 pm – Thoma Thomagjini: Ku e ke
11/06/2021, 12:23 pm – Thoma Thomagjini: Pse thu kot ok
11/06/2021, 12:23 pm – Rmedia: Ku e ke
11/06/2021, 12:23 pm – Rmedia: Është nr udhëtimi
11/06/2021, 12:25 pm – Thoma Thomagjini:
11/06/2021, 12:25 pm – Rmedia:
11/06/2021, 12:25 pm – Rmedia: KY ESHTE NR ID SHQIPTAR
11/06/2021, 12:26 pm – Rmedia: PRIT TA COJ DHE ME KTE
11/06/2021, 12:28 pm – Rmedia:
11/06/2021, 12:29 pm – Thoma Thomagjini: Esht pas franceze
11/06/2021, 12:29 pm – Thoma Thomagjini: Ke ti coj
11/06/2021, 12:29 pm – Thoma Thomagjini: Tani
11/06/2021, 12:30 pm – Thoma Thomagjini: Ktw t dyten
11/06/2021, 12:31 pm – Thoma Thomagjini: He re fol
11/06/2021, 12:32 pm – Thoma Thomagjini: Pse se ke bo
11/06/2021, 12:32 pm – Thoma Thomagjini: 10 per 11
11/06/2021, 12:32 pm – Thoma Thomagjini: Dt
11/06/2021, 12:33 pm – Thoma Thomagjini: E ke bo 11-11 dt
11/06/2021, 12:35 pm – Thoma Thomagjini: Missed voice call
11/06/2021, 12:37 pm – Rmedia: 6 ORE ESHTE
11/06/2021, 12:37 pm – Rmedia: JE OK
11/06/2021, 12:37 pm – Thoma Thomagjini: Ok
11/06/2021, 12:37 pm – Thoma Thomagjini: Te 2
11/06/2021, 12:37 pm – Thoma Thomagjini: Ti coj
11/06/2021, 4:52 pm – Thoma Thomagjini:
11/06/2021, 4:53 pm – Thoma Thomagjini:
11/06/2021, 4:53 pm – Thoma Thomagjini:
11/06/2021, 4:53 pm – Thoma Thomagjini: Nisja dt 13
11/06/2021, 4:54 pm – Thoma Thomagjini: 18:30
11/06/2021, 4:56 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
11/06/2021, 5:08 pm – Thoma Thomagjini: Ma bej dhe ate
11/06/2021, 5:08 pm – Thoma Thomagjini: Qe bera qpar me zarf vec
11/06/2021, 5:10 pm – Thoma Thomagjini: Po vi tani
11/06/2021, 5:13 pm – Rmedia: Ok
11/06/2021, 5:27 pm – Thoma Thomagjini: A jan gati
11/06/2021, 7:08 pm – Thoma Thomagjini: Keni ber 1 gabim
11/06/2021, 7:12 pm – Rmedia: Po
11/06/2021, 7:12 pm – Rmedia: ?
11/06/2021, 7:14 pm – Thoma Thomagjini: Antonela
11/06/2021, 7:14 pm – Thoma Thomagjini: E ke bo Antoneta
11/06/2021, 7:17 pm – Thoma Thomagjini:
11/06/2021, 7:17 pm – Thoma Thomagjini: E ke bo Antonela
11/06/2021, 7:19 pm – Thoma Thomagjini: Sa vono
11/06/2021, 7:19 pm – Rmedia: U bë
11/06/2021, 7:20 pm – Rmedia:
11/06/2021, 9:03 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
11/06/2021, 9:08 pm – Rmedia: Këtu
12/06/2021, 3:21 pm – Thoma Thomagjini: Ku je
12/06/2021, 3:27 pm – Thoma Thomagjini: A do na i lek
12/06/2021, 3:27 pm – Thoma Thomagjini: Me fol
12/06/2021, 3:27 pm – Thoma Thomagjini: Me kthy pergj
12/06/2021, 3:27 pm – Rmedia: Hahahahah
12/06/2021, 3:27 pm – Rmedia: Jam te 21
12/06/2021, 3:28 pm – Thoma Thomagjini: Ti coj
12/06/2021, 3:28 pm – Rmedia: Ok
12/06/2021, 3:28 pm – Thoma Thomagjini: Jam qender
12/06/2021, 3:28 pm – Thoma Thomagjini: Sa vonohesh
12/06/2021, 3:29 pm – Rmedia: Jam tu punu
12/06/2021, 8:06 pm – Thoma Thomagjini: Ku
12/06/2021, 8:06 pm – Thoma Thomagjini: J
12/06/2021, 8:06 pm – Rmedia: J
12/06/2021, 8:07 pm – Rmedia: A
12/06/2021, 8:07 pm – Rmedia: M
12/06/2021, 8:07 pm – Rmedia: T
E
K
Kalaja
12/06/2021, 8:07 pm – Thoma Thomagjini: Hajde pra
12/06/2021, 8:07 pm – Thoma Thomagjini: Me ke je
12/06/2021, 8:07 pm – Rmedia: D

(BalkanWeb)

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb