Punësim sezonal për studentët në SHBA, si mund të aplikoni

Që prej 1 marsit të këtij viti, studentëve shqiptarë u ka lindur e drejta e aplikimit për të përfituar nga programi veror i punësimit. Ditën e djeshme, ambasada amerikane ka bërë me dije se studentët fitues do të kenë mundësi të udhëtojnë për tre muaj në Shtetet e Bashkuara. “Programi Veror i Punësimit dhe Udhëtimit … Vazhdoni me leximin e Punësim sezonal për studentët në SHBA, si mund të aplikoni