Cdo konsumator i rritur i birrës mund të jetë fitues çdo javë deri në datë 09 Shkurt 2021 në shorteun që hidhet LIVE në News24 në orën 16:00 çdo të martë, në emisionin “Rrugëtim me Anilën”. Pjesëmarrja në shorte është e mundur për çdo konsumator të rritur i/e cila konsumon 5 produkte BIRRA TIRANA dhe dorëzon 5 tapa ose kanace të konsumuara në pikat e autorizuara për shpërndarjen e biletave të këtij shorteu dhe bëhet pjesmarrës në shorteun ku mund të fitojë 101 dhurata çdo javë.

Ftojmë të gjithë kosumarët e birrës të bëhen fitues në këtë shorte duke konsumuar produktet e freskëta dhe cilësore BIRRA TIRANA.

Në listën e mëposhtme janë publikuar të gjithë numrat serial të biletave fituese të shorteut të 4-t dhe qytetet ku këto bileta janë plotësuar. 

Bursa Studimi pranë universitetit “LUARASI”

Nr. Serial: 1220013002                      TIRANE

 

Smart phone SAMASUNG Galaxy A21s

Nr. Serial: 1220006239                      BERAT

Nr. Serial: 1220003742                      ELBASAN

Nr. Serial: 1220013356                      TIRANE

 

Televizorë FUEGO Led 32’ 600 T 

Nr. Serial: 1220017324                      VLORE

Nr. Serial: 1220046695                      LEZHE

Nr. Serial: 1220046639                      LEZHE

 

Zarfa me para, 10,000 Lek

 

Nr. Serial: 1220010556                      LEZHE

Nr. Serial: 1220012144                      LEZHE

Nr. Serial: 1220049426                      TIRANE

Nr. Serial: 1220017317                      VLORE

Nr. Serial: 1220005615                      DURRES

Nr. Serial: 1220010187                      LAC

Nr. Serial: 1220013392                      TIRANE

Nr. Serial: 1220015812                      TIRANA

Nr. Serial: 1220010131                      LEZHE

Nr. Serial: 1220046072                      PESHKOPI

Nr. Serial: 1220010542                      MILOT

Nr. Serial: 1220048698                      SHKODER

Nr. Serial: 1220008569                      SHKODER

Nr. Serial: 1220015905                      TIRANE

Nr. Serial: 1220006198                      BERAT

Nr. Serial: 1220010579                      LEZHE

Nr. Serial: 1220045963                      BULQIZE

Nr. Serial: 1220020134                      TIRANE

Nr. Serial: 1220020000                      TIRANE

Nr. Serial: 1220017446                      KAMEZ

Set gotash me logo “BIRRA TIRANA”

 

Nr. Serial: 1220005844                      DURRES

Nr. Serial: 1220017892                      TIRANE

Nr. Serial: 1220015646                      TIRANE

Nr. Serial: 1220020318                      BALLSH

Nr. Serial: 1220015903                      TIRANE

Nr. Serial: 1220008195                      SHKODER

Nr. Serial: 1220004304                      PEQIN

Nr. Serial: 1220017546                      TIRANE

Nr. Serial: 1220010127                      LEZHE

Nr. Serial: 1220015604                      TIRANE

Koli 24 x 0.33 me BIRRA TIRANA

 

Nr. Serial: 1220010119                      LAC

Nr. Serial: 1220010539                      LEZHE

Nr. Serial: 1220048779                      SHKODER

Nr. Serial: 1220005650                      DURRES

Nr. Serial: 1220010577                      LEZHE

Nr. Serial: 1220013396                      SAUK

Nr. Serial: 1220005532                      RROGOZHINE

Nr. Serial: 1220009607                      SHKODER

Nr. Serial: 1220008470                      SHKODER

Nr. Serial: 1220014458                      TIRANE

Nr. Serial: 1220015375                      BALLSH

Nr. Serial: 1220045990                      BULQIZE

Nr. Serial: 1220008175                      SHKODER

Nr. Serial: 1220012102                      LEZHE

Nr. Serial: 1220012128                      LEZHE

Nr. Serial: 1220017545                      TIRANE

Nr. Serial: 1220003153                      ELBASAN

Nr. Serial: 1220017316                      VLORE

Nr. Serial: 1220015383                      BALLSH

Nr. Serial: 1220006208                      BERAT

Nr. Serial: 1220005622                      DURRES

Nr. Serial: 1220010519                      LEZHE

Nr. Serial: 1220049815                      TIRANE

Nr. Serial: 1220015657                      TIRANE

Nr. Serial: 1220017498                      TIRANE

Nr. Serial: 1220005619                      DURRES

Nr. Serial: 1220047407                      SHKODER

Nr. Serial: 1220010562                      LEZHE

Nr. Serial: 1220049762                      TIRANE

Nr. Serial: 1220017310                      VLORE

 

Bileta falas për shorteun e rradhës

 

Nr. Serial: 1220015653                      TIRANE

Nr. Serial: 1220012134                      LEZHE

Nr. Serial: 1220017893                      TIRANE

Nr. Serial: 1220017570                      GJIROKASTER

Nr. Serial: 1220015730                      TIRANE

Nr. Serial: 1220008844                      SHKODER

Nr. Serial: 1220011844                      LEZHE

Nr. Serial: 1220005854                      DURRES

Nr. Serial: 1220020331                      BALLSH

Nr. Serial: 1220014449                      TIRANE

Nr. Serial: 1220017509                      TIRANE

Nr. Serial: 1220015702                      TIRANE

Nr. Serial: 1220003198                      ELBASAN

Nr. Serial: 1220009603                      SHKODER

Nr. Serial: 1220015712                      TIRANE

Nr. Serial: 1220007052                      ELBASAN

Nr. Serial: 1220006127                      TIRANE

Nr. Serial: 1220014451                      TIRANE

Nr. Serial: 1220013143                      TIRANE

Nr. Serial: 1220014482                      TIRANE

Nr. Serial: 1220006214                      BERAT

Nr. Serial: 1220003170                      ELBASAN

Nr. Serial: 1220046076                      PESHKOPI

Nr. Serial: 1220015741                      TIRANE

Nr. Serial: 122017550                        DURRES

Nr. Serial: 1220017529                      TIRANE

Nr. Serial: 1220013492                      SHKOZE

Nr. Serial: 1220010524                      LEZHE

Nr. Serial: 1220017450                      KAMEZ

Nr. Serial: 1220008483                      SHKODER

Nr. Serial: 1220003163                      ELBASAN

Nr. Serial: 1220014419                      TIRANE

Nr. Serial: 1220017449                      BATHORE

Nr. Serial: 1220003176                      ELBASAN

 

 

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb