Çdo konsumator i rritur i birrës pati mundësinë të fitojë 101 dhurata për 7 javë rresht deri më datë 09 Shkurt 2021 në shorteun që u hodh LIVE në News24 çdo të martë në orën 16:00, në emisionin “Rrugëtim me Anilën”. Pjesëmarrja në shorte ishte e mundur për çdo konsumator të rritur i/e cila konsumoi 5 produkte BIRRA TIRANA dhe dorëzoi 5 tapa ose kanace të konsumuara në pikat e autorizuara për shpërndarjen e biletave të këtij shorteu dhe u bë pjesmarrës në shorteun ku u fituan 101 dhurata çdo javë.

BIRRA TIRANA kishte kënaqësinë që në këtë shorte maratonë të bëjë qindra fitues të lumtur në të gjithë Shqipërinë vetëm duke konsumuar produktet e freskëta dhe cilësore.

Në listën e mëposhtme janë publikuar të gjithë numrat serial të biletave fituese të shorteut final dhe qytetet ku këto bileta janë plotësuar.

Makine e re Fiat Panda me zero kilometra
Nr. Serial: 1220007569 TIRANE

Bursa Studimi pranë universitetit “LUARASI”
Nr. Serial: 1220048438 SHKODER

Smart phone SAMASUNG Galaxy A21s
Nr. Serial: 1220002495 KORCE
Nr. Serial: 1220005800 DURRES
Nr. Serial: 1220017683 LEZHE

Televizorë FUEGO Led 32’ 600 T
Nr. Serial: 1220013962 BERAT
Nr. Serial: 1220016085 TIRANE
Nr. Serial: 1220019556 TIRANE

Zarfa me para, 10,000 Lek

Nr. Serial: 12200011007 LEZHE
Nr. Serial: 1220011565 LAC
Nr. Serial: 1220017692 TIRANE
Nr. Serial: 1220018169 BERAT
Nr. Serial: 1220018875 ELBASAN
Nr. Serial: 1220020424 BALLSH
Nr. Serial: 1220020500 BALLSH
Nr. Serial: 1220010725 LEZHE
Nr. Serial: 1220005136 DURRES
Nr. Serial: 1220010842 LEZHE
Nr. Serial: 1220020536 BALLSH
Nr. Serial: 1220007934 LEZHE
Nr. Serial: 1220010941 LEZHE
Nr. Serial: 1220007806 LEZHE
Nr. Serial: 1220011666 LAC
Nr. Serial: 1220020536 MALLAKASTER
Nr. Serial: 1220018847 ELBASAN
Nr. Serial: 1220047951 VLORE
Nr. Serial: 1220013979 TIRANE
Nr. Serial: 1220048428 TIRANE

Set gotash me logo “BIRRA TIRANA”

Nr. Serial: 1220016351 TIRANE
Nr. Serial: 1220007768 TIRANE
Nr. Serial: 1220007861 LEZHE
Nr. Serial: 1220010860 THUMANE
Nr. Serial: 1220018757 TIRANE
Nr. Serial: 1220019638 TIRANE
Nr. Serial: 1220048475 SHKODER
Nr. Serial: 1220047945 VLORE
Nr. Serial: 1220005537 TIRANE
Nr. Serial: 1220018709 TIRANE

Koli 24 x 0.33 me BIRRA TIRANA

Nr. Serial: 1220018726 TIRANE
Nr. Serial: 1220007362 TIRANE
Nr. Serial: 1220047656 LEZHE
Nr. Serial: 1220017255 VLORE
Nr. Serial: 1220020567 BALLSH
Nr. Serial: 1220047698 LEZHE
Nr. Serial: 1220017642 TIRANE
Nr. Serial: 1220007839 LEZHE
Nr. Serial: 1220014599 TIRANE
Nr. Serial: 1220018781 TIRANE
Nr. Serial: 1220048481 SHKODER
Nr. Serial: 1220011128 LEZHE
Nr. Serial: 1220009462 SHKODER
Nr. Serial: 1220002440 KORCE
Nr. Serial: 1220018789 TIRANE
Nr. Serial: 1220020456 BALLSH
Nr. Serial: 1220016673 TIRANE
Nr. Serial: 1220016588 TIRANE
Nr. Serial: 1220016594 TIRANE
Nr. Serial: 1220007802 LEZHE
Nr. Serial: 1220016586 TIRANE
Nr. Serial: 1220018704 TIRANE
Nr. Serial: 1220016548 TIRANE
Nr. Serial: 1220047016 BALLSH
Nr. Serial: 1220016610 TIRANE
Nr. Serial: 1220009188 PESHKOPIA
Nr. Serial: 1220019438 TIRANE
Nr. Serial: 1220009389 SHKODER
Nr. Serial: 1220019456 SAUK
Nr. Serial: 1220014062 BERAT
Nr. Serial: 1220018123 BERAT
Nr. Serial: 1220017220 VLORE

Nr. Serial: 1220047086 FRATAR
Nr. Serial: 1220007904 LEZHE

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb