Periudha e diktaturës, ishte pjesa më e errët e Shqipërisë që e izoloi nga bota e jashtme. Edhe të huajt që vizitonin Shqipërinë komuniste ishin të paktë.

Më të shumtë ishin të huajt që kishin projekte dhe u lejonin që të vizitonin Shqipërinë. I tillë ishte dhe fotografi Erik Steward i cili ka vizituar Shqipërinë në vitin 1988.

Ky ishte një vit i vështirë për shqiptarët pasi varfëria ishte ne kulmin e saj. Për pak kohë do të vinte edhe rrëzimi i sistemin diktatorial. Këto janë disa nga fotot e tij në Shkoder, Tiranë, Berat, Durrës, Krujë, Gjirokastër etj. Shikoni fotot e rralla të Shqipërisë, që nuk u publikuan asnjëherë./konica.al/
2846096873_c6e7962c44_o - Copy

2846101495_0506a8a4e3_o

2846121811_6298dc0854_o - Copy

2846126053_04a7340e8e_o - Copy

2846126053_04a7340e8e_o

2846132653_d826fa520a_o-1-696x459

2846137603_ab5bf5ae06_o

2846151199_09ae6f7f5c_o

2846940046_f2871420bc_o

2846944550_ef8344a448_o

2846947884_fcf19466fd_o

2846965394_cc8fb529a4_o - Copy

2846976728_e751724657_o

2846979060_3d967da2d6_o

2846984620_23e65dee19_o-2

2846990074_3aa916c9f5_o - Copy

2846993604_e28689fcfb_o

2846997330_ae7c1ca0c1_o

2847003818_18f48ef51c_o

2847010810_aecee5170c_o

2847017864_66ed058ee4_o

2847026242_94b6b8c235_o

2847050167_baed401293_o

2847056063_07b2f72df0_o

2847068391_71ca9dbc7a_o

2847076377_b4e19bd6ee_o

2847879066_f5535c707b_o

2847882850_c66c3b1201_o

2847885312_53f79faa8e_o

2847894916_e372ae3b1f_o

2847897426_c41a3ee99e_o

2847903198_6762b32851_o

2847905760_7a7ec0594a_o

2847906816_922f43b6c0_o

2847911038_3728d298fd_o

2848156883_14453fb0ac_o

2848169835_626b5602aa_o

2848188761_929cc348f6_o

2848190723_0c885e8c9c_o

2848196595_4f3cc99210_o

2848203767_40823a353e_o

2848262463_0f612c44f7_o

2848267595_ca7544c228_o

2848273185_083979ed93_o

2848276295_745a0f7c66_o

2848987480_b7e0482722_o

2848992636_d8d15fa4ac_o

2848994322_115218cdd6_o-1

2848998092_d6785c5c44_o

2849019350_8755eaa1a6_o

2849025840_285f4f6066_o

2849035134_58c69322ec_o

2849039222_9fa08de9b6_o

2849042778_7677e4232a_o

2849047188_8a591dee80_o

2849051046_ccbf73d5e9_o

2849058318_50a0d0f812_o

2849069426_94ffa93642_o

2849072916_ceca12daa9_o

2849079744_90c6c8c32f_o

2849087912_582e2583c5_o

2849111380_161502b6b8_o

2849113668_ebcb751984_o

2849115844_8c788dfe0c_o

2849507072_6027bb6278_o

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb
Etiketa: