Në Maternitetin Hygeia i gjithë stafi i mjekëve, mamive dhe infermierëve, janë të përkushtuar për të përmbushur misionin, pra të bëjnë të mundur që eksperienca e lindjes së fëmijës për çdo nënë të jetë sa më e sigurt, komode dhe mbi të gjitha të jetë një eksperiencë e bukur.

Tek Hygeia gjeni një shërbim të integruar dhe cilësor duke patur si synim kryesor të asistojmë nënat që janë në pritje të ëmbël në çdo etapë të kësaj faze të jetës së tyre, duke filluar që nga ndjekja dhe konrolli mjekësor i të gjitha etapave të shtatëzanisë, ofrimin e kurseve prenatale për çiftet e reja (ku ofrohen informacione mbi shtatëzaninë, lindjen, kujdesin ndaj bebit, ushqimet që duhet të konsumojnë ..etj,), monitorimin e shtatëzanive në rrezik, lindjen dhe kujdesin ndaj bebit që në momentin e parë që vjen në jetë dhe më tej.

Stafi i kualifikuar dhe me eksperiencë i mjekëve obstetër – gjinekolog dhe neonatolog/pediatër, mamive dhe infermierëve të Maternitetit Hygeia janë të përkushtuar të ofrojnë 24 orë në ditë, në 365 ditë të vitit, shërbim cilësor dhe të personalizuar për të gjithë nënat dhe të porsalindurit e tyre. Materniteti Hygeia ka në dispozicion të tij 6 salla lindje, të gjitha të pajisura me aparatura dhe teknologji mjekësore të fjalës së fundit me qëllim ofrimin e të gjitha komoditeve të nevojshme gjatë lindjes.

Po kështu ky Maternitet është i pajisur me 25 dhoma pacientësh, të gjitha super komode dhe moderne, me shërbim dhe kujdes infermieror të specializuar 24 orë në ditë, për një rekuperim sa më të shpejtë pas lindjes. Në dispozicion të Maternitetit është edhe Reanimacioni i të Porsalindurve i konceptuar për të asistuar në mënyrë profesionale jo vetëm të porsalindurit prematurë por edhe rastet e komplikuara që hasen gjatë procesit të lindjes.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

PËRSE TË LINDËSH NË SPITALIN HYGEIA
✔️Lindja pa dhimbje
Spitali Hygeia Tiranë ka përqindjen më të lartë të aplikimit të anestezisë epidurale në Shqipëri. Kjo anestezi bën të mundur realizimin e lindjes pa dhimbje. Materniteti i Spitalit Hygeia është i vetmi që ka salla lindjeje (6 salla Lindje të dedikuara) që plotësojnë standardet Evropiane qoftë për lindje natyrale ashtu edhe për lindjet me operacion.
✔️ Kurset prenatale
Spitali Hygeia Tiranë është i vetmi spital në Shqipëri i cili ofron kurse në çift, për nënat e ardhshme dhe bashkëshortet
e tyre, kurse këto që ju vijnë në ndihmë sidomos nënave të ardhshme që të kenë një raport sa më të mirë me shtatzaninë e tyre si dhe të hyjnë sa më të pregatitura në eksperiencën unike të lindjes.
✔️ Pas lindjes
Nënat lehonë pas lindjes akomodohen në dhoma të pajisura me të gjitha komoditet e nevojshme ku ju ofrohet shërbim infermieror i personalizuar 24 orë në ditë.duke marrë kujdesin e duhur për nënën dhe bebin.

Për më shumë informacione jeni të lutur të kontaktoni me sekretarinë: +355 4 23 23 000

(BalkanWeb)

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb