TIRANE-I ftuar në emisionin Fair Play nga Enkeleida Zeko në News 24, trajneri i Skënderbeut, Ilir Daja foli për çështjen e nxehtë që po kalon klubi korçar. I pyetur për një dënim të mundshëm për shumë vite nga kompeticionet europiane, ai deklaroi:

“Një pjesë e këtij raporti ka të bëjë me periudhën tranzitore që ka kaluar futbolli në Shqipëri. UEFA duhet ta stimulojë futbollin në Shqipëri. Në çdo vend të botës, ka pasur edhe amnisti. Ata duhet ta mbështesin këtë klub që ka përfaqësuar të gjitha ekipet shqiptare. Edhe në buxhete kemi qenë më të dobët se të tjerët në arenën ndërkombëtare. Kemi nevojë për një suport, dhe jo për një dënim, pasi do ishte një dënim i të gjithë futbollit shqiptar.”

Panoramasport:  http://www.panorama.com.al/sport/a-duhet-te-denohet-skenderbeu-daja-uefa-duhet-te-beje-amnisti/

Etiketa: