Një krizë e thelle e shkaktuar nga keqkuptime të vazhdueshme duket se ka qenë shkaku i fundit të dashurisë mes Alessandro Del Piero dhe Sonia Amoruso. Cifti nuk është shfaqur më në publik prej disa kohësh dhe sipas revistës Chi, të së mërkurës 13 qershor, divergjencat mes bashkëshortit dhe gruas nuk kanë mundur të kapërcehen.


Familja jeton në Los Angeles, por kur vijnë në Itali ai shkon në Milano, ajo në Torino.

Pas 19 vitesh dhe tre fëmijë së bashku, Alex dhe Sonia nuk kanë mundur dot të kapërcejnë këtë krizë.

Ish kampioni i Juventusit, pasi ka jetuar në Australi dhe në Indi, është transferuar me familjen në Los Angeles. Asnjë foto e çiftit në eventet mondane dhe asnjë foto në rrjetet sociale së bashku.
(da.xha/BalkanWeb)
C_2_fotogallery_3088675_2_image

C_2_fotogallery_3088675_0_image

C_2_fotogallery_3088675_10_image

C_2_fotogallery_3088675_12_image

C_2_fotogallery_3088675_9_image

C_2_fotogallery_3088675_11_image

C_2_fotogallery_3088675_8_image

C_2_fotogallery_3088675_1_image

C_2_fotogallery_3088675_13_image

C_2_articolo_3145650_upiImagepp

C_2_fotogallery_3088675_3_image