Shumë persona të famshëm kanë lidhje gjaku mes tyre, lidhje këto që as vetë këta nuk i kanë ditur derisa janë bërë të njohur për botën.

Aktorja e famshme e Holliwood-it dhe shumë e pëlqyera në gjithë botën Angelina Jolie është kushërirë në brezin e 9-të me gruan më të fuqishme në botë, ish-zonjën e parë të Amerikës, Hillary Clinton.
Më poshtë ju sjellim disa nga të famshmit që i keni njohur por s’e keni ditur se janë të afërm mes tyre:

Justin Bieber and Ryan Gosling

Justin Bieber gjithashtu ka një pemë të madhe familjare ku mund të gjeni njerëz të famshëm. Një nga të afërmit e Justin është Ryan Gosling. Justin dhe Ryan janë kushërinjtë në brezin e 11-të.

Matt Damon and Ben Affleck
Miqtë  Matt Damon dhe Ben Affleck janë gjithashtu të afërm. Lidhja e këtyre djemve është e largët. Matt dhe Ben janë kushërinj të 10-të me njëri-tjetrin.

Nicolas Cage and Sofia Coppola

Emri i vërtetë i Nikolas Cage është Nicolas Kim Koppola, ai ka 10 të afërm në botën e kinematografisë. Më e afërta e tij është Sofia Coppola, drejtoreshë e “Lost in Translation and Marie Antoinette”, ajo dhe Nicolas janë kushërinj.

Angelina Jolie and Hillary Clinton
Kush do të kishte menduar se Angelina Jolie kishte një të afërm midis politikanëve amerikanë? Jean Cusson është paraardhësi që lidh Angelina Jolie dhe Hillary Clinton. Këto gra janë kushërinj në brezin e 9-të.

Pharrell Williams and Timbaland
Dy prodhuesit e talentuar të muzikës Pharrell Williams dhe Timbaland janë të afërm gjaku. Këta muzikantë të famshëm janë kushërinj.

(i.ç/BalkanWeb)