Sipas website Radar Online, Angelina Jolie është në një lidhje dashurie me kolegun Garret Hedlund. Të dy janë njohur gjatë xhirimeve të “Unbroken” në 2014, një film i drejtuar nga vetë Jolie, në atë kohë ende e martuar me Brad Pitt.
C_2_fotogallery_3086734_6_image

C_2_fotogallery_3086734_5_image
‘Kanë shkëmbyer imaile, më pas janë takuar për darkë’, ka treguar një burim për portalin amerikan. Aktori 33 vjeçar ka luajtur në filmin ‘Troy’, së bashku me Brad Pitt.
C_2_fotogallery_3086734_2_image

C_2_fotogallery_3086734_7_image
Garrett Hedlund ka qenë i lidhur me Kirsten Dunst nga 2011 deri në 2016. Ai është i njohur për rolin e protagonistit në filmin ‘On the road’ të Water Salles.
C_2_fotogallery_3086734_8_image

C_2_fotogallery_3086734_9_image
“Është Garret ai që ka marrë në dorë situatën. Angelina ndjehet mirë dhe po shijon vëmendjen që Garret ka ndaj saj’, ka treguar burimi, duke thënë që Jolie i pëlqen shumë aktori, sepse është si të ketë pranë një Brad më të ri dhe më pasionant. Dhe duke e parë Hedlund i ngjan Brad Pitt kur ishte i ri…
(da.xha/BalkanWeb)
C_2_fotogallery_3086734_1_image

C_2_fotogallery_3086734_0_image

C_2_fotogallery_3086734_3_image

Etiketa: