Do të banonit në një ndërtesë që duket sikur ka marrë një grusht nga një mostër gjigande?


Do të shkoje të lexoje në një bibliotekë në formë të çuditshme? Disa kanë emra të tillë si ‘Shtëpia që kërcen’ apo ‘Shtëpia e dehur’.

Janë këto disa nga veprat arkitektonike më të çuditshme të Europës, të gjitha për tu vizituar dhe për tu zbuluar.
(da.xha/BalkanWeb)