Një nga krokodilët më të mëdhenj në historinë e Queensland, Australi, është gjetur i ngordhur nga policia në lumin Fitzroy në Rockhampton.

Kafsha e gjatë më shumë se pesë metra, kishte një plumb në kokë.
Ekspertët mendojnë se zhdukja e tij mund të shkaktojë një luftë të rrezikshme për supremacinë mes krokodilëve që mbeten, veçanërisht meshkujve të rinj. Policia dhe ambientalistët po hetojnë për vrasjen e tij.
(da.xha/BalkanWeb)

Etiketa: