TIRANE – Bashkëshortja simpatike e këngëtarit shqiptar, Besnik Qaka, nuk e ka fshehur asnjëherë barkun. Fillimisht, edhe pse u mësua që ata do të bëheshin prindër dhe ajo priste një fëmijë, ishte e vështirë që këtë ta dalloje te fotot. Në trupin e hollë të biondes, barku mezi dukej.


lolit-a

Por me kalimin e muajve, nisi të shfaqej barku i bukuroshes bionde. Ndërkohë sot, në foton e re, edhe pse e veshur me të zezë mund të themi me bindje që barku është rritur shumë.

(er.cu/BalkanWeb)