BRITANI E MADHE – Një zënkë e thjeshtë në rrugë përfundon keq në Birmingham, Britaninë e Madhe. Dy motorçiklista sulmojnë një person, i cili sapo kishte zbritur nga një makinë.

Dy motorçiklista e kishin nënvlerësuar kundërshtarit, i cili sic shihet dhe në video është një ekspert i arteve marciale. Ai jo vetëm që arrin të mbrohet por i shtrin në tokë.

Gjithçka është filmuar nga syri kureshtar i kalimtarët. Fatmirësiht asnjë nga persona nuk u plagos rëndë. Policia mbërriti në vendngjarje dhe nisi menjëherë hetimet.
(er.cu/BalkanWeb)