Këto pamje dramatike tregojnë momentin kur policia “prishi” orgjinë në një hotel në Tajlandë, duke kapur “mat” meshkujt teksa shkonin me vajza të reja.


Imazhet nga bastisja në Pattaya, shpesh i referuar si kryeqyteti i seksit në botë, tregojnë britanikët e moshës së mesme të djersitur që nxitojnë të mbulojnë veten.

Policia kreu aksionin në hotelin ky kryhej prostitucioni të shtunën në mbrëmje rreth orën 11:00.

Sipas autoriteteve vendase 18 burrat e arrestuar të cilit ishin nga Britania, SHBA, Rusia, Australia dhe Kina kishin paguar 35 paund secili për të marrë pjesë në orgji.

Dramatic footage shows the moment police raided an illegal orgy at a hotel in Thailand catching sweating middle aged British men with young Thai womenImages from the raid in Pattaya, often referred to as the sex capital of the world, show the middle-aged Brits sweating heavily and rushing to cover themselves up

(BalkanWeb)