Një polic në zonën e Placer ka shpëtuar një ari që kishte mbetur brenda një makine pranë liqenit Tahoe, në kufi mes Californisë dhe Nevadës.
Dyert e makinës kanë mbetur të bllokuara dhe sherifi Lade është treguar i guximshëm duke thyer dritaren dhe duke i dhënë mundësi ariut të madh të dalë jashtë dhe të largohet në pyll.
(da.xha/BalkanWeb)